52.rész

1.2K 60 27
                                    

-Én még álmos vagyok,és a lábam is úgy fáj.-panaszkodtam reggeli közben.

-Amúgy a lábadat tényleg meg kéne nézetni az orvossal.A fellépéseken egyre többször látom,hogy elrontod a lépést,mert nem tudod megmozdítani a bokádat.-tanácsolta Rm.

-A múltkor meg csak úgy elesett magától és nem tudott ráállni a lábára.-árulkodott Tae.Egyből rákaptam a fejem.

-Te sunyi,azt mondtad,hogy nem mondod el nekik.-néztem rá szúros szemmel.-Amúgy megnyugodhattok,mindig csak színészkedek.Nem kell túlreagálni ezt a kis lábfájást.-sóhajtottam.

Aha,itt még ezt mondtam...

-Mit csinálunk ma?-kérdezte Jimin,majd ásított egy nagyot.Mintha nem lenne egyértelmű...Koncert meg valami délelőtt,hogy ne tudjunk pihenni.Mi más?...

-Először bevásárlunk ittholra,utána lesz egy megbeszélésünk,mert valami fontosat akar mondani az igazgató.-válaszolt a leader.

-Tuti ki akarnak engem rúgni.-szóltam közbe.

-Valószínűleg.Na,utána hazajöhetünk pihenni,késő délután pedig koncert.-folytatta a mai napirendünk ismertetését Rm.

-De jó!Ma tudunk pihenni.-pattantam fel boldogan.A többiek is felvidultak.Igaz,kb.csak 2-3 órás pihenő...de már az is nagyon sokat számít mostanában.
Felmentem átöltözni.Furcsáltam,mert Gréti nem jött "öltöztetni".
Olyan régen választottam már magamnak ruhát,hogy csak álltam a nyitott szekrényem előtt.Inkább elővettem a telefonomat és megírtam anyuéknak a mai programomat.Nem válaszoltak,mert gondolom dolgoznak,ezért bekapcsoltam Sewoonnie-nak a Baby It's U című számát.Leraktam a telefonomat az asztalra.Elkezdtem forogni a szoba közepén,közben pedig ordítottam a szöveget.Annyira imádom neki is a hangját,és a számait.Hamar vége lett,és elszédülve le akartam ülni az ágyra,amíg nem leszek normális állapotomban.Vagyis miről beszélek?Én és a normális állapot?Ahh,hagyjuk.De természetesen,ez nem jött össze baki nélkül.Először nekimentem a szekrényemnek,azután a telefonomat leütöttem az asztalról,de,hogy hogy azt nem tudom.Megtaláltam az ágyamat,már majdnem leültem,de bevágtam a lábujjamat az ágy sarkába.Na,ezután eldőltem az ágyra,és azon szenvedtem.-Forog a vilááááág!-ordítottam.-A föld is!!Auuu,a lábujjam is nagyon fáj!!!

-Szerencsétlen vagy!-hallottam meg Kook nevetését.-Mit szenvedsz már megint?

-Jah,én csak ruhát választok.Mióta vagy itt és mit keresel?-néztem rá ártatlanul.

-Sajnos elég régóta.Mi az,hogy mit keresek?Tudtommal ez az én szobám is.-pöckölte meg a homlokomat.Csak csúnyán néztem rá,majd követtem a szememmel,ahogy elkezd kutakodni a szekrényemben.-Nesze,vedd fel ezt!-dobta rám az általa kiválasztott ruhadarabokat.

-Köszi-motyogtam,majd bementem a fürdőszobába elkészülni.

-Köszi-motyogtam,majd bementem a fürdőszobába elkészülni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Idol leszek!(Bts Jk ff) √Befejezett√Where stories live. Discover now