Vi har hinanden uanset hvad

1K 49 22
                                    

Første skoledag overstået, det har faktisk været overraskende hyggeligt. Det har også været nemt at snakke med folk, jeg tror hvis Alienor ikke havd været der, havde det nok været lidt svært. Martinus og jeg venter på far kommer og henter os. "Hende Alienor, hun virker da meget sød." Siger Martinus. Jeg nikker. "Hun er meget åben." Han tager sin mobil op. Jeg når lige at se Chanels navn inden han tager mobilen op til øret. "Hey babe." Siger han og går lidt væk. Jeg bliver siddende på bænken, finder min mobil frem for at tjekke Instagram.

"Hey Marcus." Alienor sætter sig med ved siden af mig, jeg ser op. "Hejsa." Jeg slukker min mobil og ligger den tilbage i lommen. "Jeg tænkte på om vi i morgen ikke kunne lave den fysikrapport?" Spørger hun. "Øhh jo, det kan vi da godt." Svare jeg. "Okay, jeg tænker vi tager hjem til mig efter skole, hvis det er okay?" Smiler hun. "Selvfølgelig." Hun ser lidt rundt, hun får øje på Martinus der ser ud til at have lidt problemer. "Hvem snakker din bror med?" "Oh, han snakker med sin kæreste, tror der er lidt problemer." Griner jeg. "Hahaha, kender det for godt." Griner hun. Alienor ser tilbage på skolen, hendes idiot af en kæreste kommer gående ud. Hun smiler. "Når Marcus, vi ses i morgen." Siger hun og rejser sig. "Ja, vi ses." Hun krammer mig hurtigt, og skynder sig hen til sin kæreste.

Martinus kommer tilbage og sætter sig tomt på bænken. "Hvad så? Problemer i paradiset?" Griner jeg. "Ja, forhelvede." Grine han og ryster på hovedet. "Hvad er problemet?" "Hun er kommet til at ødelægge en af mine hoodies, så har hun givet den til Evelyn. Og nu vil hun købe en ny, men jeg har sagt at det behøver hun ikke. Så kom vi op og diskutere om det." Jeg kan ikke holde mit grin tilbage. De har de dummeste diskussioner. Fars bil triller ind på parkeringspladsen, vi rejser os og skyder os hen til bilen.

"Martinus kom, jeg skal slå dig i FIFA." Råber jeg indefra mit værelse. Jeg kan høre at han griner. Han sætter sig på min seng, med en controller i hånden. "Okay, vær klar på at tabe." Griner han. "Tro på det." Griner jeg og basker han på armen. Godt nok score han det første mål, men vi ved godt begge to at det er mig der vinder.

Martinus smækker døren efter sig, lad os bare sige han ikke kan klare at få to nederlag efter hinanden. Jep, der er rigtigt. Jeg vandt. Martinus er en virkelig dårlig taber, og jeg ved hvor hans grænser går, men jeg kan ikke lade hver med vare at hovere lidt. Vi er jo trods alt tvillingebrødre, vi har hinanden uanset hvad.

"DRENGE, der er mad." Råber mor. Jeg rejser mig og møder Martinus ud på gangen. Vi skynder os ned af trapperne, og ud til spisebordet. Mor har lavet lasagne. Vi sætter os ned, alle de andre sidder her allerede. "Øhm, i morgen kan du så ikke hente mig lidt senere, far?" Spørger jeg. "Hvad skal du da?" "Øh, jeg skal lave fysikrapport med min fysikmakker." Svare jeg. "Kan i ikke bare komme her hjem?" Jeg ryster på hovedet. "Nej, nu har vi jo aftalt at tage hjem til hende." Siger jeg irriteret. "Okay, men jeg henter dig kl. 19:00"

---------------------
Spotify playliste: Want you to want me

Want you to want meWhere stories live. Discover now