"Tak, det skal jeg huske."

829 49 20
                                    

Mandag morgen, ikke min yndlings, men det er da også de færreste der kan lide mandag morgener. Jeg har fået tøj på og spist, jeg venter faktisk kun på Martinus. Han har ikke fået specielt meget søvn her i denne her weekend, nu hvor Chanel har været her. "MARTINUS, kom nu." Råber jeg og hans skridt bliver tilsyneladende meget højere. "Vi har da ikke travlt." Griner han. Jeg ryster på hovedet og går ud til bilen.

Jeg har fysik/kemi i første time, Alienor og jeg skal aflever vores opgave. Jeg håber vi kan få nogle gode karakterer, for jeg synes vi arbejder godt sammen og har fået et forholdsvis gost resultat. Jeg får sagt farvel til både Martinus og far, har nu sat kurs mod klasselokale 1. D.

"Godmorgen, Marcus." Smiler Alienor til mig. "Godmorgen, piger." Hilser jeg og nikker til dem begge to. Jeg sætter min taske ved bordbenet. "Jeg var helt bange fir jeg skulle med dem, men jeg ved ikke om jeg har fået dem overbevist." Sukker Alienor. Jeg sætter mig ned på min stol. "Hvad snakker i om?" Spørger jeg. "Min mor og far skal åbne en restaurantkæde i Spanien, Italien og Frankrig. De vil gerne have mig med, men jeg har det bare så godt her. Så jeg skal måske flytte hjemmefra." Sukker hun. "Hold da op." Mumler jeg.

"Godmorgen, håber i har haft en god weekend." Toke skriver et eller andet på tavlen, men det eneste jeg kan fokusere på er, at Alienor ikke må tage afsted. Hun er en alt for god ven til bare, at kunne forlade mig her. I helvede.

"Hey, skal vi spise frokost sammen?" Spørger Alienor. Jeg nikker og pakker mine ting sammen. Toke har hele timen haft endnu et oplæg til et nyt projekt der skal være i klassen, jeg hørte ikke efter. Jeg havde travle med så meget andet. "Jeg har hørt der skulle være pizza i kantinen, og jeg vil gerne være en af de første i køen." Griner hun og skynder sig ned ad gangen. "Alienor, slap af. Du kan brække en hofte." Joker jeg. "Marcus, det her er liv eller død for mig." Jeg griner over hendes seriøse kommentar. "Har du lagt mærke til at vi er de eneste på gangen, de andre har slet ikke fået frikvarter endnu." Hun sukke rig går videre.

Vi får vores mad og fundet vores bord. "Har du så nogen idé om hvad du vil gøre, hvis du må blive?" Spørger jeg. Hun ryster på hovedet. "Mine forældre vil jo sælge vores lejlighed, så jeg har ingen idé." Sukker hun. "Hvis du får lov, kan du altid bi hos os hvis det er." Tilbyder jeg. Hun smiler. "Tak, det skal jeg huske." "Du skriver bare hvis du nogensinde skal have hjælp til noget, ik?" "Jeg lover." Smiler hun.

—————————————
GOD JUL, ALLESAMMEN❤️❤️

---------------------
Spotify playliste: Want you to want me

Want you to want meWhere stories live. Discover now