Capitolul 6

55 2 0
                                    

Capitolul 6

Loredana POV.



Mai e o oră și ceva și plec acasă.

Imediat ce îi trimit lui Sebastian tot ce are nevoie, îmi rezerv câteva minute pentru a intra în "modul SRI" și pentru a explora profilul de facebook al lui Alin. În timp ce mă fac comadă pe scaun și îndrept monitorul spre mine, merg la Daniela la prieteni și îl caut prin listă. Dani este o persoană populară și are mulți prieteni, este imposibil să nu-l aibă pe Alin. Mi-a vorbit frumos de el, insistă să mă văd cu el, simte că mă place și toate astea îmi dau de înțeles că poate Alin nu a fost pus de Dani la masă lângă mine, ci de destin.

Îl găsesc! Bingo! Alin M. Gheorghe.

Apăs pe profilul lui de facebook extraordinar de curioasă și atunci când un coleg intră în birou, mut monitorul mai spre mine. Este născut în 1990, adică are 27 de ani. Doamne! Bărbatul ăsta nu arată de parcă ar avea 27 de ani, ba chiar am crezut că e de-o vârstă cu mine. Observ că are poze cu el singur, ori cu părinți, ori cu prieteni, nu este cu nicio femeie. Înghit în sec din ce în ce mai curioasă. Profilul lui este o adevărată aventură. Postează multe poze cu desene, machete, clădiri etc. Se pare că îi place să călătorească, are poze ba la noi în țară, ba în țări străine, ba în mașină, ba în avion, ba la petreceri în Centrul Vechi. Viața de burlac îi priește și nu aș vrea sub nicio formă să i-o stric.

Ceea ce s-a întâmplat aseară va rămâne pentru totdeauna în sufletul meu, fără ca altcineva, în afară de Dani să știe. Dacă află părinții mei mă vor înebunii de cap, vor crede că ne-am culcat împreună și că peste 9 luni voi naște un bebe. Părinții mei mă iubesc și dacă le-aș spune peripeția asta, lăsând gluma la o parte, s-ar entuzisma pentru ceva ce nu există. Nu vreau să fiu iubita lui Alin, nu vreau să fiu una din femeile lui. Nu aș suporta să știu că a mai iubit femei și că poate va retrăi același senzații, mai puțin intense fiindcă a fost rănit de prea multe ori. Nu vreau să sufăr din pricina femeilor anterioare, să mă îmbăt cu gându-l că Alin poate va ajunge într-o zi să mă iubească. Eu aș putea face asta, adică să-l iubesc, însă frică îmi spune să stau în banca mea și să îmi văd de treabă.

Închid pagina de internet și intru pe e-mail-ul firmei unde primesc câteva oferte. Deschid fișierul tradus și îl recitesc, vrând să mai trec o dată prin el ca să mă asigur că e totul gata. În momentul în care fix-ul sună pun mâna pe receptor și răspund obosită.

- Buna seara! Ultra Seb Construcții, cu ce va pot ajuta? întreb în timp se lasă liniște și îmi pregătesc o foaie pentru a nota.

- Buna seara! se aude voce cunoscută și simt cu mă ia cu fiori, neștiind sigur cine este. Îmi pare rău că sun așa de târziu, însă speram să mă ajutați cu o problemă urgentă.

- Da. Spuneți, vă ascult.

- O caut pe domnișoara Florea Loredana Mihaela, spune acesta deodată și încrunt sprâncenele.

- Cu ea vorbiți.

- Oh, bun! se aude bărbatul entuziasmat și mă așez comod, neștiind cine este la celălalt fir și de ce o lungește atât.

- Cu cine am plăcerea? întreb curioasă.

- Cu domnul Gheorghe Alin Mihail, spune acesta în timp ce mi se pune un nod în piept și mi se înmoaie picioarele.

- Cu ce te pot ajuta, Alin? întreb amabilă și arunc nota departe de mâinile ocupate.

- De ce ai plecat așa de dimineață? Nu m-ai trezit, nu mi-ai spus că pleci, nimic.

Ispita trecutului tăuDove le storie prendono vita. Scoprilo ora