κεφαλαίο 1

805 35 0
                                    

Η Bella είναι 20 χρόνων μεγάλωσε και ζει στην Ιταλία, έχει μια φίλη την Louisa. Η Bella αφού τελειωσε της σπουδες της ψάχνει για δουλεία και η ευκαιρία της δόθηκε να εργαστεί ως Ντάντα στης κόρες του πλούσιου Ignazio boschetto που μένει στην Μπολόνια... ο τραγουδιστής δεν έχει το χρόνο να περάσει περισσότερο χρόνο με της κόρες του οπότε μια Ντάντα είναι χρήσιμη, το προσωπικό βοηθάει στης δουλειές του σπιτιού. οι γονείς του Vito και Catherina ζουν Μακριά και δεν έχουν το ελεύθερο να βοηθήσουν το γιο τους..
ωστόσο ο Ignazio παρα το πιεσμένο χρονο που έχει αφιέρωση στην δουλεια βρίσκει ενα ελάχιστο χρονο στης κόρες του την Antonella και την Ariadne η Antο είναι 8 χρονών και η Aria είναι 10 χρονών... Στης γιορτές ο Ignazio δεν θα είναι μόνος αφού ετοιμάζει ενα δείπνο για δυο για την αγαπημένη του Bella.. όσο περνάει ο καιρός θα την ερωτευτεί και θα την ζητήσει να γίνει η γυναικα του. αφού η πρωτη του γυναίκα πεθανε σε δυστύχημα.. και του πήρε χρόνια καιρός να ξεπεράσει την απώλεια της.... Η Louisa γνωρίζει τον φιλο του Ignazio τον gianluca ginoble και η Valeria τον piero Barone..


***Bella POV***

Ο ήλιος έκανε την εμφάνιση του διαπερνώντας απο το διαφανές τζαμί των παραθύρων και σε δευτερόλεπτα έκαψε το προσωπο μου, γύρισα το σωμα μου απο την άλλη πλευρά και σηκώθηκα στο ύψος μου φόρεσα την παντόφλες μου και προχώρησα στο μπάνιο έκανα τα απαραίτητα και στην συνέχεια κατέβηκα στην κουζίνα, άνοιξα το  ντουλάπι και πήρα μια κούπα την τοποθέτησα στην καφετέρια και περίμενα τον καφέ μου, η γλυκιά μυρωδιά καραμέλας του γαλλικού στην κουζίνα με έκανε να ξεκινήσει την μέρα μου πιο ευχάριστα. Πήρα την κούπα μου και βολευτικά αναπαυτικά στο καναπέ του σαλονιού μου με το laptop μου παρακολουθώντας μια αγαπημένη μου ταινία..
Ηρθε η φιλη μου όπως και κάθε πρωί με τα νέα της ημέρας και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά είναι η καλύτερη μου φίλη η Louisa όπως και η Valeria εκείνη ξεχωρίζει με το χιούμορ της. Πέρασε το κατώφλι χαμογελαστή και με καινούργια νέα κάθησε στο καναπέ μαζί μου την σερβιρα γαλλικο με καραμέλα και μου είπε τα νεα της.

<<φιλενάδα μου μάντεψε>>είπε
<<τι έγινε Louisa μου>> είπα ειρωνικά
<<Σου βρήκα δουλειά και μάλιστα παρα πολύ καλή>> είπε και ενθουσιάστηκα.
<<Τι δουλειά?>> Ρώτησα
<<ο Ignazio Boschetto ο πλούσιος μουσικός τενόρος έχει δυο κόρες την Antonella και την Ariadne είναι μικρές και χρειάζεται μια Ντάντα για να της προσέχει, ο μισθός είναι εξαιρετικός>> είπε αναλυτικά..
<<έχει τηλέφωνο να πάρω?>> Ρώτησα και έψαξε στην αγγελια. Μου έδειξε το νούμερο και πληκτρολόγησα στο κινητό μου το νούμερο μετα απο δυο λεπτα σήκωσαν το τηλέφωνο.

<<παρακαλώ>> μια αντρική βαριά φωνή ακούστηκε από την απέναντι μεριά..
<<Καλημέρα σας σας τηλέφωνο για την αγγελια>> είπα
<<καλημέρα σας περάσε αύριο από εδώ το πρωί για να σε γνωρισουμε>>είπε
<<τι ωρα να περάσω και την διεύθυνση?>> Ρώτησα
<<γύρω στης 10 ή ωρα στην διεύθυνση>> μου είπε και το έκλεισε..

Την επόμενη μέρα ξύπνησα και ο καιρός ηταν μουντος τα σύννεφα σκέπασαν από εχθες το βράδυ τον ουρανό και σήμερα πήρε ενα γκρίζο χρωμα σε πολλές αποχρώσεις.. Σηκώθηκα και μπήκα στο μπάνιο εκανα τα απαραίτητα και αργότερα ντύθηκα φόρεσα άσπρη μπλούζα το τζιν παντελόνι μου τα καφέ μου τα μποτάκια το ζακέτα μου την μάλλινη την μακριά χτένισα τα μαλλια μου βαφτηκα ελαφρώς άρπαξα την τσάντα μου και έφυγα κλείνοντας την πόρτα πίσω μου. Οτάν πήρα ταξί και έφτασα στην διεύθυνση που μου έδωσαν. Πήρα μια βαθιά ανάσα και χτύπησα την πόρτα απο την αλλη πλευρα μου άνοιξε ένα κοριτσάκι μόλις το αντίκρυσα χαμογέλασα...
<<Καλημέρα είμαι η καινούργια νταντα>> είπα και απο πίσω ήρθε ένας αντρας..
<<πέρασε>> είπε ο άντρας με χαμογελο
<λεγομαι Antonio brown βοηθός του Ignazio το αφεντικό, καλώς ηρθατε στο σπιτικό>> είπε ευγενικά και με συνόδευσε στο σαλονι.. Ηρθες το αφεντικό ηταν τόσο ωραιος..

Christmas Passion..Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ