κεφαλαιο 5

305 23 0
                                    

Ο Ignazio υστερα απο καθυστέρηση με πήρε τηλέφωνο το σήκωσα αμέσως και μου είπε οτι δεν υπήρχε κανένας γιατρός και εναν βρήκε μονο για να δει αν η μικρή είναι όλα καλα... Περιμενε στην αναμονή όση ωρα ο γιατρός εξέταζε την μικρή και υστερα βγήκε και ανακοίνωσε τα νέα... Ενιωσε σχεδόν απογοητευμένος και απελπισμένος εγώ ετρεξα στο νοσοκομείο και τον βρήκα εκει να κάθετε με χέρια του ακουμπούσαν στα πόδια του και το κεφάλι του κοιτούσε το πάτωμα έτσι όπως τον είχα αφήσει δεν είχα αλλάξει μεριά,απελπίστηκε τόσο πολύ με την μικρή πριγκίπισσα..
Καθισα δίπλα του και τον έλεγα πραγματα για την αλλη κόρη την μικρή του και όσο μπορουσα τον ενθάρρυνα για την μικρή μας..

Πέρασε μια εβδομαδα και η μικρή βγήκε απο το νοσοκομείο όλα πήγαν καλά, ο πυρετός έπεσε και η ζωντάνια της επανήλθε στην πραγματικότητα.
Ημουνα σπίτι και με ειδοποίησε ο Ignazio ότι σε τρεις ώρες θα έρθουν με την μικρή στο σπίτι, έτσι σκέφτηκα αφού βραδιάζει να ετοιμασω ενα δείπνο για τέσσερις.. Είπα στους μάγειρες το μενού και στης υπηρέτριες να ετοιμάσουν την τραπεζαρία, εγώ πηγα σπίτι ανέβηκαν επάνω άνοιξαν το νερό να τρέχει στην μπανιέρα και προσθεσα αιθερια ελαια μπήκα μέσα και το απολαυσα.. Τελείωσα μετα απο μια ωρα και πέρασα αναμεσα από το σωμα μου την πετσέτα μου και βγήκα απο το μπάνιο πήρα της κρέμες σωματος μου και γλιστρώντας προς τα πανω την υγρή υφή ενιωσες το άγγιγμα του Ignazio στην γυμνή επιδερμίδα σου να σε αφηνει φιλια σε ολο το σωμα σου και ανατριχιασες και απο την αλλη φουντωσες.. Αλλά δεν θα τον αφήσω να με ρίξει στο κρεβάτι απο την αρχή..
Εδιωξες αυτες της αρνητικές σκέψεις και άρχισε να ετοιμάζεσαι φορεσα ενα μαυρο κολλητό φόρεμα με ντιραντες φορεσα τα τακουνια γοβες τα συνδυασα με ενα πανεμορφο κολιε και τα σκουλαρικια μου αρπαξα το εντονο κοκκινο κραγιον, εβαψα με εντονη σκια τα μπλε ματια μου για να τονισω τα ματια μου και προσθεσα απο πανω eyeliner μαυρο πηρα την μασκαρα και ηταν το τελευταιο που εκανα.. αρπαξα το φακελο τσαντακι κοιταξα το ειδωλο μου στο καθρεφτη και εφυγα ειχα στην διαθεση μου μια ωρα οποτε βιαστηκα.. εφτασα και χτυπησα το κουδουνι και με άνοιξε ο Antonio,χαμογέλασε αμεσως,πέρασα μέσα και τον Ρώτησα αν όλα είναι στην εντέλεια και εγνεψε θετικά και ενα βαρος έφυγε από πάνω μου..
Πήγα στην τραπεζαρία και όλα ηταν στρωμενα με πολυτέλεια, τα φαγητά ηταν σκεπασμένα με την καμπάνες τα κεριά έκαιγαν και ενα τριαντάφυλλο ηταν με ενα σημείωμα έγραφε το όνομα μου το πήρα στα χέρια και το άνοιξα έγραφε *αυτό το τριαντάφυλλο είναι για σένα όμορφη μου σταχτοπούτα όπως και το δείπνο που σου ετοιμασα πριν το σκεφτείς εσύ για εμας, όσο ετοιμαζεσαι εσύ τα κορίτσια έφαγαν και εγώ θα έρθω να δειπνησουμε μαζί* ενα χαμόγελο σχηματίστηκε στο προσωπο μου και το μου το φώτισε..

<<λάμπουν τα ματια σου>> είπε πονηρά ο Antonio γιατί κατάλαβε την αντίδραση μου, δαγκωσα το κάτω χείλος και χαμογελασα, έκλεισα το γράμμα και έπιασα το τριαντάφυλλο και το μυρισα...
<<απλα νιώθω ευγνώμων για οτι κάνω για αυτή την οικογένεια>> είπα
<<θέλω να νιώθεις σαν το σπίτι σου πλεον είσαι μέλος σε αυτήν την οικογένεια όχι μια απλή ντάντα τα κορίτσια σε λάτρεψαν>>είπε και χαμογέλασε πονηρά και έφυγε...
Ακουσα τα κλειδιά στην πόρτα και έφτιαξα το φόρεμα μου τα μαλλια μου και πήρα μια ανακούφιση και πλησίασα την εξώπορτα στάθηκα εκεί και μπήκαν μέσα η μικρή έτρεξε στην αγκαλιά μου και με εσφυξε δυνατα..
Ο Ignazio απαίτησε να παει επανω τα πλύνει τα δόντια της και να παει για ύπνο και αυτό έκανε θα την φρόντιζε και ο Antonio.. Εβαλε το σακάκι και το πέταξε στο καναπέ και έφτιαξε την γραβάτα του άπλωσε το χερι του σε εμένα και προσφέρθηκα να του δώσω το δικο μου με τράβηξε και τον ακολουθησα στην τραπεζαρία τράβηξε την καρέκλα και καθισα μπροστά του ήρθε απέναντι μου και με σέρβιρε κρασί κόκκινο έκανε μια προποση και τσουγκρισα με το δικο του.. Η συνέχεια εξελίχθηκε πιο έντονη ήρθε δίπλα μου μετα απο το φαγητο και μου έκανε ερωτική εξομολόγηση μου ήρθε κάπως ξαφνικό αλλά τον διαβεβαίωσα ότι είναι ακόμα νωρίς και να μη προχωρήσουμε πολύ νωρίς συμφώνησε..
Αργά το βράδυ όταν τελειώσαμε πήγα να δω τα κορίτσια αν κοιμούνται και έπειτα θα με γυρνούσε σπίτι μου με το αμάξι τον καληνυχτησα και του είπα Οτι πέρασα πολύ ωραία σήμερα και μου έδωσε ενα φιλί στο μάγουλο χαμογελασα και έφυγα..

Η συνέχεια έχει μια αποκαλυψη για την οικογένεια και για την Bella που δεν ήξερε η ίδια ποια να είναι άραγε???

Christmas Passion..Where stories live. Discover now