3.Rész (18+)

23.8K 372 9
                                    

Nem tudtam ki az, mégis a mosdóig cipelt, ahol egyenesen a fülkébe rohantam és kiadtam magamból mindent. Ezután a hideg csempére ültem, hátamat nekitámasztva a falnak. Szarul éreztem magam és biztos vagyok benne, hogy szarul is néztem ki. 

-Minden rendben?-szólt egy férfias hang. Összeráncoltam szemöldököm, majd nagy nehezen felálltam és kinyitottam az ajtót. Egy nálam két fejjel magasabb hapsi nézett rám. Körülbelül a húszas évei végét járhatja. Testét egy feszülős ingbe, valamint egy fekete farmerba bújtatta. Lábait lakkcipő fedte. Egyenesen a szemeimbe nézett, majd végigmért s alsó ajkát beharapta.

-Mint látod, jól vagyok.-válaszoltam előbb feltett kérdésére, miközben a mosdóhoz sétáltam és kiöblítettem a számat, valamint megmostam az arcom és vettem be egy rágót.

-Talán, ha nem estél volna a karjaimba és nem hánytál volna az előbb, még el is hinném.-tette zsebre kezeit és a falnak támaszkodva figyelte tevékenységem. Akkor mégis minek kérdez, ha látja a nyilvánvalót? Megpördültem tengelyem körül, majd egyenesen rá pillantottam. Szőkés hajába túrt, de egy pillanatra sem nézett félre. Megindult az irányomba, én pedig hátráltam egy lépést, bár a mosdónak ütköztem. Teljesen beszorított és kezeit megtámasztotta két oldalamon, hogy még véletlenül se szökjek meg. Talán nem is akartam. Mentolos leheletét éreztem bőrömön, de egyáltalán nem tudott zavarba hozni. Ágyékát nekem nyomta, megragadta jobb kezével csípőm és azonnal ajkaimra tapadt. Vadul csókolt és keze fel-le járkált testemen. Megemelt a fenekemnél fogva és a pultra tett. Lábaimat automatikusan nyitottam szét, így közelebb férkőzhetett hozzám. Ajkaimat percek múlva hagyta szabadon és áttért nyakamra, majd a fülem mögé csókolt, amibe azonnal beleremegtem.

-Gyere.-állt odébb, majd kezeimet megfogva húzott maga után. Kérdés sem volt hová tartunk éppen. Amint kiértünk a szórakozóhelyről, azonnal megcsapott a hűvös levegő. Egy taxiba szálltunk be, majd a pasas lediktálta a címet, amit én nem igazán hallottam, mert még mindig bennem maradt a pia és kábán bámultam előre. Az időérzékem teljesen elveszett már egy ideje és nem tudom mennyibe telt, mire az autó fékezett. Kiszálltunk és egyenesen egy hatalmas házzal találtam magam szembe. Nem volt időm megcsodálni, hisz' azonnal húzott maga után, mihelyst kinyitotta a bejárati ajtót. Odabent nem láttam semmit, mert vaksötét volt. Csukódott az ajtó, azonnal neki nyomott és csókolni kezdett. Megemelt, majd gondolom a szobájába cipelt. Azonnal az ágyra dobott és megszabadított ruháimtól. Én az ingét kezdtem kigombolni őrjítő lassúsággal, míg ezt megelégelte és széttépte magán az anyagot, majd egy lendülettel a földre hajította. Izmos testére helyeztem kezeim, utána nyakánál fogva húztam magamhoz közel. Míg ő a nyakamat hintette be apró puszikkal, én az övéhez nyúltam és egy másodperc alatt kipattintottam. Lehúzta magáról a farmert, majd nekem nyomta magát. Kemény férfiassága nekem ütközött, mire kénytelen voltam nyögni egyet. Éreztem ahogyan mosoly szökött ajkaira. Pillanatok alatt szedte le rólam a fehérneműim és magáról az alsóját. Számtól a nyakamon át, egészen nőiességemig haladt, majd amint odaért, nyelvével nem volt rest belém kóstolni. Azonnal nyögtem és fellöktem csípőm, hogy csinálja még, de abbahagyta. Felmászott hozzám és míg szájon csókolt, belém eresztette magát. Mind a kettőnkből feltört egy jóleső nyögés és éreztem, ahogyan libabőrös lesz az egész testem. Kezeit megtámasztotta fejem mellett, míg az enyémek a hátát mardosták. Először csak kicsiket lökött.

-Gyorsíts kérlek.-néztem szemeibe, amik elsötétültek és száját hatalmas mosolyra húzta. Azonnal tette amit kértem és mind a ketten felnyögtünk. Már a takarót markolászva éreztem hogy mindjárt elér a gyönyör. Így is lett. Megfeszültem alatta és szinte egyszerre élveztünk el. Még lökött párat, majd mellém gördült. Zihálásunk töltötte be a szobát biztos voltam benne, hogy kipirultam.

-Ez isteni volt.-szólalt meg rekedtes, mély hangon. Mosolyogtam magam elé. Tény, hogy nem volt rossz, ennél többet is tudtam volna mutatni, most mégis örültem, hogy én állhattam a középpontban.

-Egyetértek.-válaszoltam unottan, majd felkeltem az ágyból és összeszedtem ruháim. Amint a srác észrevette, hogy mit csinálok, azonnal meg is szólalt.

-Hová mész?-kérdezte, mintha egy kicsit csalódott lenne.

-Hát el. Mind a ketten tudjuk, hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt és többet úgy sem fogjuk egymást látni.-válaszoltam az igazat mondva. Szép volt, jó volt, de ennyi volt.

-Értem. De, legalább reggelig itt maradhatnál. Még sötét van és tudom, hogy fogalmad nincs róla, hol is vagy.-igaza lehet. Kis hezitálás után eldobtam cuccaim és visszafeküdtem mellé. Háttal voltam neki, ő pedig azonnal közelebb húzott magához és izmos karjait körém fonta. Álmos voltam, ezért azonnal elaludtam...

F*ck it teacher!Where stories live. Discover now