Deel 25

1.4K 85 7
                                    

Perspectief anouar: heywaaa ben back,ik was op vakantie in marokko voor paar weken beetje rust,maar ik ga nu naar mijn zus ze gaat over 1 maand trouwen dus moeten er veel dingen gebeuren.

Ik spreek jullie laterrrr....

Perspectief Hicham(Vader van Tarik): salam wa3alaikom,ik ben Hicham el M de vader van Tarik,ik ben 49 jaar oud en woon samen met mijn vrouw sonia zoon tarik en 2 dochters mijn andere dochter salwa is al getrouwd en woont in rotterdam.

Ik merk de laatste tijd dat Tarik veel is veranderd,hij gaat weer naar de moskee en is gestopt met dingen waar ik zei dat hij mee moest stoppen.

Maar mhm ik spreek jullie nog wel ik moet booschappen doen voordat mijn schat boos wordt saffi Beslama...

Perspectief Sonia(moeder van Tarik):Salam Wa3alaikom ik ben dus de moeder van tarik,ik ben 46 jaar oud en ben nederlands,nou hoe het begon tussen Hicham en mij is simple ik leerde hem kennen in arnhem,ik ben daar geboren en opgegroeit en hij kwam uit marokko,toen ik naar de middelbare ging zag ik hem staan,eerst had ik nooit opgelet op hem,maar na dat ik hem beter leerde kennen werd ik verliefd.

Ik ben bekeerd en ben blij met mijn leventje nu Alhamdulillah.Hicham is zo lief geweest voor mij,ja sinds het begin al hahaha...

Maar ik ga nu moet wat dingen regelen

Beslamaa

Hmm nieuwe personages laat me in de comments weten wat jullie er tot nu toe van vinden

Stem en reageerr

Dikkee kus jaw

Thats lifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu