Deel 56

797 48 5
                                    

Perspectief Nora Aka Sarah: "Tarik" "hmm" "ik hou van je" "hahaha k ook van jou" ik kijk weg en begin na te denken,waarom voel ik me zo aangetrokken tot hem,waarom lijkt het alsof ik hem langer ken en de woorden "ik ook van jou" waarom doen die zoveel met mij.Boos agressief blij alle gevoels zijn gemengd waarschijnlijk omdat ik geen antwoord op die vragen kan krijgen.

Volgende Dag 13:00 s'middags

Ewaa nora kan je tarik ff roepen zegt seyf "ja is goed".Ik loop naar boven naar zijn kamer klop paar keer op de deur maar geen antwoord,ik maak de deur open en zie niemand maar hoor wel geluiden uit de badkamer "tarik ik hou van je" "ik ook van jou schat" huhh wie is er binnen met hem ik verstop me onder in zijn kleding kast,ik laat een stukje open en zie hem met een meisje alleen een handdoek om haar heen en bij tarik heeft alleen een boxer aan

Het meisje laat haar handdoek vallen en drukt haar lippen op die van hem en haar hand in zijn boxer Tfoe 3lik Stagfirullah.Hij gooit haar op bed en begint haar overal kusjes te geven,en op dat moment voelt het alsof iemand steeds een mes in me hart steekt.

Perspectief Tarik: Zij is zo lekker wooww haar lichaam pfff maar toch zegt er een stemmetje in mijn hoofd dat dit fout is,maar ik kan me niet onder controlle houden.

Ik hoor gesnik en draai me snel om.Ik zie nora staan en huilen ze loopt naar mij toe en spugt in de gezicht van die kech voordat ik iets wil zeggen loopt ze weg en sluit de deur achter haar dicht.

Snel kleed ik me aan en stuur het meisje weg die mij al inmiddels helemaal uitscheld yekk raar wijf.

Aangekomen bij de kamer van nora hoor ik gesnik.Ik maak de deur zachtjes open en loop naar haar bed toe ze ligt op haar buik en haar hoofd op haar kussen.

Rustig streel ik haar haar en snel draaid ze zich al om "tarik ga weg oke ik ga niks tege iemand zeggen maar ga gewoon weg ik wil niet" voordat ze haar zin kan afmaken druk ik mijn lippen op die van haar.Ze gaat erop in en ik til haar op en zet der op me schot met me
handen bij haar heupen.

"Wie was dat meisje" "een hoer weet niet wat mij bezielde toen ik dat deed sorry nora" "ugh is al goed niet meer dat soort dingen doen" ik plant een kusje op haar voorhoofd en loop naar de boys voor dat er iemand naar boven komt.

Perspectief seyfedine: "Yo boys luister Tarik dikke mo dunne mo en appie jullie gaan vanavond naar Frankrijk ja alles is al geregeld dus jullie moeten alleen nog inpakken.Jullie gaan daar naar een partner van mij genaamd Saad Mellouki mhm hij legt jullie daar de rest uit begin maar met inpakken"

Perspectief Tarik: atoz ik ga naar franca wollah geen zin man zonder nora maarja komt goed.

Ik voel me zo aangetrokken tot haar ik kan in haar ogen zien dat ze veel van mij houd.


Voor de nieuwe lezers mijn naam is Jaweria en ben 16 jaar ik ben vorig jaar begonnen met schrijven van verhalen.Mijn eerste verhaal waar ik mee begon heet "Marouane en nour".

Na dat ik me er echt verdiept in had in al het schrijven gebeurde er ook andere dingen toen kwam ik op het idee om nog een verhaal te maken genaamd "verliefd op een drugsdealer".

En beide verhalen bevatten soms waargebeurde stukken maar ik geef nooit aan wat.

En binnenkort komt nog een verhaal van mij waar ik nu nog meebezig ben.

Voor vragen of andere dingen kan je mij altijd een pb sturen.

Stem
En reageer
Dikke kus

Dikke kus Jaw❤️

Thats lifeDove le storie prendono vita. Scoprilo ora