Deel 42

1K 71 14
                                    

Perspectief Tarik: Ze staat voor mij in het balkon in een mooie jurk,ze heeft niet door dat ik achter haar sta.De maan schijnt vandaag heel helder,vandaag ben ik officieel de man van sara Sarah Mel..... ze is van mij geworden.

Ik heb zolang op dit moment gewacht,nooit gedacht dat ze toch mijn vrouw zou worden.

Ik loop naar haar toe en ga langs haar staan,ik hou haar hand vast "je bent nu officieel de mijne he" ze kijkt me aan haar ogen glanzen zo mooi je ziet dat ze blij is en opgelucht.

We lopen samen terug naar binnen en ik neem haar mee naar 'onze kamer'.Zine ga douchen ik wacht op je,zonder iets te zeggen loopt ze met haar tas naar de badkamer.

Ik loop naar de andere badkamer en neem daar een snelle douche,ik trek een armani broekje aan en spuit een lekker geurtje op.Loop terug naar de kamer waar ik op haar wacht op bed.

Ze maakt de deur zachtjes open,wooww ze ziet er zo aantrekkelijk uit 🤤,witte linegrie met wen doorschijnende kimono,haar krullen zijn zo mooi en ik kan haat geur van een afstand al ruiken.

Ik loop naar haar toe en doe mijn armen om haar heupen "je ziet er mooi uit schatje" ik draai haar om en begin haar kusjes in haar nek te geven.

Ik trek haar kimono uit en laat die vallen,til haar op en laat haar vallen op bed,we komen steeds dicht bijelkaar en ik druk mijn lippen op die vanhaar,ik laat mijn handen glijden naar haar rug en maak haar bh klepje los.

En wooww de uitzicht voor mij te mooi voor woorden ik geef haar kusjes en ga langzaam naar beneden,trek gaar slipje uit en......

ZZZZTTT ZZZTTTT

Pfff ik wordt wakker en zeg mijn wekker uit kk man het was een droom en net bij het spannendste stukje moet ik juist wakker schrikken pffff.

HAHAHAHA mskien 😂😂😂😂

Stem en reageer
Dikke kus Jaw❤️

Thats lifeحيث تعيش القصص. اكتشف الآن