speciale vriendschap

48 3 0
                                    

er waren eens twee meisjes genaamd melanie en lianne ze waren allebei fan van one direction . op een warme lente dag kwamen de meisjes via whatsapp met elkaar in contact ze deelde veel en al snel bleek dat het echt een hele hechte vriendschap was. twee meisjes die eerst vreemde voor elkaar waren en nu echte vriendinnen zijn zelfs zusjes.

melanie had niemand en was erg onzeker over zichzelf ze durfde tegen niemand iets te zeggen ,

lianne had veel vrienden en een druk leven maar ze was een zorgzaam lief meisje. 

op een dag ging het niet zo goed met melanie ze had iemand nodig om te praten ze vroeg aan lianne of ze met haar wilde praten maar lianne had het erg druk die had geen tijd om te praten . Melanie was erg verdrietig en voelde zich heel alleen.  waarom wilt niemand met me praten ? waarom laat iedereen mij zomaar barsten op momenten dat ik het zo hard nodig heb ze wist het allemaal niet meer en ze bedacht zich ben ik het nog wel waard om te leven? wil ik nog wel zo verder? continu wordt ik pijn gedaan ik weet het niet meer.Melanie was tot einde raad ze wilde zograag met iemand praten vooral met lianne zij begreep haar zij vrolijkte haar op en nu was ze er niet dat deed haar zoveel pijn en verdriet dat melanie dagen huilde op haar kamer nachten wakker lag omdat ze zo bang was dat ze lianne kwijt zou raken. 

melanie besloot weg te gaan weg te gaan van huis en van iedereen om nooit meer terug te keren ze wou het niet meer ze kon de druk niet aan.  ze stapte in de trein en ze wou naar Lianne toe ze was zo zenuwachtig dalijk wil lianne haar helemaal niet of dalijk wordt ze boos maar ze besloot het toch te doen. ze moest bijna 2 uur reizen om naar Lianne toe te gaan maar ze had het er voor over.  Melanie voelde zich in de trein vrij van haar ouders die constant zaten te zeuren tegen haar ze kon niks goed doen leek het wel. de trein stopt ze moet eruit met een knooo in haar maag stapte ze de trein uit en ging opzoek naar het huis van Lianne daar moet het zijn ze stond recht voor het huis van Lianne ze stapte er naar toe en ze belde aan. 

wachten tot de deur open ging plotseling ging de deur open en daar stond ze Lianne ze was zo verbaasd dat Melanie voor haar neus stond . hoe ben je hier gekomen stamelde ze ? uhmm met de trein ik kon het niet meer thuis en ik dacht dat we ruzie hadden. Lianne schrok ruzie ? ik wil helemaal geen ruzie ik hou van je. Melanie antwoorden ik hou ook van jou maar ik heb je nodig en je bent er dan niet. Sorry antwoorden Lianne en ze hadden nog een hele gezellige middag samen .

einde 

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: May 12, 2014 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

speciale vriendschapTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang