Tanıtım

17.6K 857 51
                                    



Tanıtım

Adı: Kim Jongin.
Yaşı: 19
Eğitimi: Seol Üniv.Dans Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi

O sıradan hayatı olan sıradan bir öğrenciydi. Ta ki karşısına biri çıkıp "Siz Güney Kore hanedanlığının son veliahdısınız. 20.yaş gününüzde tac giyecek ve ülkeniz adına görev yapmaya başlayacaksınız. Sizi o güne kadar eğitip gerekli prosedürleri öğrenmeniz için hocalarınız ve büyük büyükanneniz sarayda bekliyorlar. Sayın veliaht prens Kim Jongin." dedi.

Jongin karşısında duran yaşlı adama bakmayı bırakıp etrafında kamera aramaya başladı. Bugün onun için yeterince zorken birde kendisi ile dalga geçen tv sunucuları ile uğraşamazdı.

"Pardon! Sınavım var ve cidden güzel şakaydı ihtiyar." dedi ve arkasına bakmadan okul kapısından içeri girdi.

"Zor olacak gibi. Onu ikna edip saraya getirebilir misin Chanyeol? Bunu senden başkası yapamaz."

Siyah mercedes'in önünde duran ve içtiği sigaradan son bir nefes alıp, kalan izmariti yere atarak ayağıyla söndüren siyah giyinimli genç adam; "Akşama sarayda oluruz." Dedi ve okulun kapısına doğru ilerledi.


---------------------o-----------------------

Y/N: Selaam bu fice başlayıp başlamamak arasında gidip geliyorum. Eğlenceli, flufflu bişiler düşünüyorum. Eğer ilginizi çekerse bu fice de başlayacağım. Lütfen yorumlarınızla ne istediğinizi söyleyin ^^ Bölümlere SC ve TL bitince başlicam az kaldı bitmelerine ;)

The Last PrinceOnde histórias criam vida. Descubra agora