Capitolul 7

3.7K 219 7
                                    

Prima oprire este la Manchester , unde vom sta la Britannia Hotel cel mai de fite hotel de pe acolo . Pff , evident , ca doar ei fac iritatie daca stau la un hotel normal , nu cumva sa ia raie . Doamne fereste . Se pare ca fiecare avea camera lui , uite de asta ma pot bucura , insa dupa insistentele lui Harry , a primit camera de langa a mea . Grozav . Oricum , nu ar trebui sa ii bag in seama pe ei , ci ar trebui sa ma gandesc la razbunare . Desigur , mai intai trebuie sa vad cine a participat la acest plan si cine a venit cu ideea asta .

Harry :"Allyson , haide . Lui Niall ii e foame si nu am chef de vreo criza de-a lui " tipa cretul , din partea cealalta a usii .

Eu : "Urg ...vin acum " mormai ,  iesind repede din camera .

Harry : " Mai esti suparata pe ce ti-am facut ?" intreaba scarpinandu-si ceafa coborand scarile in urma mea

Eu : "Sigur ca nu . Doar suntem frati , ce dracu " zambesc fals intorcandu-ma spre el "Nici nu stii ce te asteapta cretule , si pe tine , si pe restul trupei ".

Stateam la masa cu cei 4 maimutoi , analizandu-le fiecare miscare , asa cum faceau si ei cu mine . Niall a venit la masa, cu o farfurie plina de aripioare de pui .

Eu : "Ai de gand sa mananci toate astea mai ?! " spun privind farfuriile lui de pe masa "Cum ziceam rezervor fara sfarsit " chicotesc , continuand sa mananc din delicoasele mele paste carbonara

Louis : "La ce ora avem maine concertul ?"

Liam : " La 16 : 30 , dar trebuie sa ne trezim mai devreme pentru repetitii '' ofteaza , plimbandu-si furculita prin farfurie

Zayn : "Cat de devreme ?" intreaba , in timp ce se uita la refexia lui intr-o tava

Liam : " Ca de obicei , la 9 " pufneste , bagand in gura o bucata de pui

Eu : "Uhuuu , deci scap de voi pana diseara ?" intreb , cu ochii mari si un mare entuziasm pe fata "Ce tare " continui , sarind de pe scaun

Harry : "Vei merge cu noi !" spune hotarat , tragandu-ma de brat , obligandu-ma sa stau jos

Eu : "Nu imi spui tu mie ce sa fac ai inteles ?" il intreb , mijind ochii la el , privindu-l urat

Harry : "Ba bine ca da ! " tipa

Eu : "Daca tu iti inchipui ca o sa ascult de un pudel ca tine , te inseli ! " spun cu o voce mai calma de data asta , insa privindu-l la fel de urat .

Harry : "De ce esti asa de incapatanata ?"

Eu : "Pentru ca asa imi place ! " tip , ridicandu-ma de la masa , ignorand strigatele lui Harry .

Am urcat la mine in camera , trantind usa . Trebuie neaparat sa i-o coc ..dar ce sa fac ? Daca i-asi indrepta parul , ar fi mult prea usor , daca i l-as taia , tot usor ar fi . Vreau sa fac ceva , in asa fel incat sa ma razbun pentru faza din autocar cu untul de arahide . Dar mai inati trebuie sa fac pe unul din ei sa vorbeasca , ca sa aflu mai exact cine a participat la acea mica farsa ... dar cine e asa de idiot in cat sa imi pice din prima in plasa ..sa nu ma chinui prea mult ....NIALL!

Mi-am scos telefonul din buzunar si am comandat un iaurt inghetat de capsune , preferatul lui Niall. Imediat dupa ce comanda mi-a fost adusa in camera , am mers in camera blondului . A fost destul de usor sa fac rost de cheia camereu lui . Doar am un sarm incredibil si numeni nu imi poate rezista  si desi nu imi place sa recunosc asta sunt o Styles deci aveam un mic bonus . Am intrat usor in camera lui , aprinzand becul . Perfect , el inca nu ajunsese . M-am pus in mijlocul patului , asteptand cuminte venirea lui .

Niall :"Noapte buna " se aude o voce , din spatele usii . Doamne ! A venit insfarsit !

Niall a intrat usor in camera , aprinzand becul , tinand privirea in jos. A trecut pe langa mine , mergand spre baie .

Life With My BrotherWhere stories live. Discover now