Capitolul 8

3.5K 214 3
                                    

Harry : "In seara asta , am sa va prezint o persoana foarte importanta din viata mea , probabil cea mai importanta " spune cretul , incercand sa isi regleze respiratia , in timp ce sala urla ca dracu , de parca cine stie ce o fi zis . Ma uitam atenta prin jur , gandindu-ma ca poate asta are o gagica noua si vrea sa o prezinte desi nu prea cred , mi-am indreptat atentia din nou pe cret , care isi drese vocea " Vreau sa vi-o prezint pe sora mea Allyson Shay Styles " tipa , facand o pauza scurta intre fiecare prenume al meu . Am scuipat gura de apa pe care tocmai o luasem , aceasta ajungand undeva pe langa scena . Respiratia imi accelera , bataiele inimii fiind asa de puternice incat pot sa jur ca o sa imi iasa din piept din moment in moment . In momentul in care Harry isi intorsase privirea spre mine , facandu-mi semne sa vin pe scena , simteam cum imi fuge pamantul de sub picioare . Toate amintirile cu noi doi derulandu-se in fata ochilor mei . Am scapat sticla de apa , aceasta facand contact puternic cu podeaua din culise , tot lichidul varsandu-se in jurul meu . Lacrimile imi jucau in ochi si cu greu le mai tineam . Mi-am dus mana la gura , dand din cap incet , privind cretul care inca astepta venirea mea pe scena .

Eu : "Nicio sansa " spun printre suspine , dandu-ma in spate incet , inca nevenindu-mi sa cred ca Harry a spus ca sunt sora lui . M-am intors repede , vrand sa fug inapoi la hotel ,  insa ma lovisem de  Zayn si Louis care stateau acum in fata mea zambindu-mi apoi luandu-ma pe sus . Astia cand dracu ajunsesera aici ?Parca acum o secunda erau pe scena . Fara sa imi dau seama , eram deja in mijlocul scenei langa Harry , care zambea in continuu . Mi-am intors privirea spre fani , care zbierau din ce in ce mai tare .

Harry : "Imi pare sincer rau ca te-am tinut ascunsa " spune , lasandu-si privirea in jos "Si imi pare rau si pentru faza din autocar si pentru ca te-am lasat singura " continua , ridicandu-si lent privirea spre mine.

Eu : "Daca ai facut asta doar ca sa ma faci sa plang , atunci ai reusit " spun printre suspine "De ce voiai sa ma vezi plangand in fata ta cretule ?Ce ti-am facut eu tie ?" il intreb , uitandu-ma in ochii lui verzui ca jadul care nu aratau nicio emotie .

Harry : "Despre ce vorbesti ?" ma intreaba , privindu-ma rece "Am vrut doar sa imi cer scuze , de ce nu poti pricepe asta ?Cat de incapatanata poti sa fi !" tipa nervos , inclestandu-si pumnii

Eu : "Pentru ca nu e adevarat ! Ai facut asta ca eu sa nu ma razbun pe tine " tip , uitandu-ma in ochii lui , lasandu-mi cateva lacrimi sa mi se prelinga pe obraji "Recunoaste ! Nu te intereseaza persoana mea ! La dracu Harry , toti anii astia au fost o minciuna !" continui sa tip , de data aceasta cu un zambet ironic pe buze .

Harry : "E-esti incredibila ! Te urasc ,nu ai fost , nu esti si nu vei fi niciodata sora mea ? Asta ai vrea sa ...." tipa , vorbele lui auzindu-se in tot stadionul , multimea facand liniste completa , privind cumva uimiti si dezamagiti idiolul lor care tocmai ce spusase ce nu trebuia in microfon . Harry si-a muscat buza , oprindu-se din vorbit , privind spre fani

M-am uitat la multimea care tacea , lasand mai multe lacrimi sa mi se scruga pe obraji . Tremuram din toate incheieturile , ori de nervi , ori de faptul ca Harry spusase asta fara nicio remuscare , chiar daca era doar o intrebare .Mi-am indreptat privirea spre restul baietilor care priveau si ei destrul de umiti , nestiind ce sa zica . Harry tot ce facea era sa taca si sa se uite ba la mine ba la fani

Harry : "Crede-ma ca nu asa am vrut sa sune " spune , incercand sa ma ia in brate , insa ma dau cativa pasi in spate , privindu-l cu dezamagire si ura .

Mi-am sters lacrimile , fugind de pe scena , iesind din culise si alergand spre limuzina baietilor care stia deja unde sa ma duca .In masina incercam din greu sa nu plang , pentru ca deja ma vazuse cretul in starea asta si probabil si fanii din primele randuri , si camerele de filmat , nu aveam chef sa ma vada si soferul . Dupa ce ajunsesem la hotel , am urcat rapid in camera , lovind mai multi oameni in drumul meu , insa nu imi pasa . Voiam doar sa ajung in camera unde sa imi fac bagaju si sa plec dracului o data acasa , langa prietenii mei . Am luat liftul , pana la etajul 4 la care stateam , alergand pana in camera , trantind usa dupa mine si aruncandu-ma in pat , lasand lacrimile sa cruga neincetat inundand camera . Stiu ca nu ar trebui sa sufar pentru chesti asta , stiu ca deviza mea este  "fara suferinta , doar distractie " insa nu pot sa o urmez , nu acum . Doare , doare al dracu de tare ca fratele tau , sange din sangele tau , sa spuna in fata a mii de fani , ca nu ai fost nu esti si nici nu vei fi sora lui sau sa spuna ca te uraste .In momentul in care a spus asta , simteam cum cerul imi pica in cap , ma gandeam doar la cum toata viata mea am crezut ca el e fratele perfect , cum am trecut prin asa de multe lucruri impreuna , cum radeam si plangeam impreuna , cum nu ma lasa sa ies decat cu baietii de care ii placea lui , si cum ne bateam joc de toate fetele cu care era el , asta doar din cauza faptului ca el iesea cu curve , pentru ca nu voia o relatie serioasa , asta pana la Taylor . Eu i-am spus ca nu e de el , insa nu m-a ascultat . A preferat sa fie sclavul ei . Pe scena simteam cum toate puterile ma lasau , si jumatate din inima mea moare , facandu-se scrum , lasand-o incompleta , ma simteam ca ultimul gunoi si asta doar din cauza lui . Nu voi mai sta aici nicio clipa , nu mai vreau sa vad cretul asta , cate zile oi avea .

Life With My BrotherWhere stories live. Discover now