6

9.5K 282 50
                                    

Dominick pov
Sunt la pista si astept sa se dea startul cand langa mine si Cam apare o tipa cu un motor cunoscut .Da stiu ca ,Cam îi Diavolul .S-a dat startul si tipa conduce bestial trebuie sa aflu cine este si cum a reusit sa ne învingă pe amandoi .O vad ca se opreste dupa ce trece linia de finish si ma îndrept spre ea împreuna cu Cam .O intrebam cine este si îi spunem sa-si dea casca jos.Ne-am hotarat sa numaram pana la 3 si ne vom da toti castile jos si asa am si facut insa cand am vazut cine îi am simtit cum imi fuge pamantul de sub picioare si cum fierbe sangele in vene. Era Kayla nu pot sa cred ca ea participa la curse am ramas tâmpit pret de cateva minute pana mi-am revenit si am inceput sa tip la ea cu toate ca nu am mai facut-o pana acum .I-am spus ca mergem acasa acum dar ea a refuzat iar Cam sa cam enervat si a fugarito pe toata pista si intr-un final a dus-o acasa .Eu am mai ramas putin sa îi spun lui Alex sa aduca motoarele lor acasa si am plecat si eu .
*****
Ajung acasa si urc la Kayla in camera dorind sa vorbesc cu ea dar se pare ca doarme ,mă apropi de pat si observ ca are obraji uzi si suspina prin somn .La dracu sunt un idiot am facut-o sa planga din cauza mea ,nu pot sa cred ca am facut asta. Plec din camera ei si intru la mine in camera unde desfac o sticla de whisky si o beau aproape pe toata reproșându-mi cat de fraier sunt .Daca afla Chloe sunt mort .Dupa ce am mai stat jumatate de ora m-am pus si eu la somn cu gandul la Kayla cu lacrimi in ochi din cauza mea .
*~*~*
Mă trezesc la ora 7 cu o durere îngrozitoare de cap si mai  trebuie sa merg si la liceu perfect , îmi fac un dus si ma imbrac asa:

*~*~*Mă trezesc la ora 7 cu o durere îngrozitoare de cap si mai  trebuie sa merg si la liceu perfect , îmi fac un dus si ma imbrac asa:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dupa care cobor in living si o astept pe pitică sa vorbim si sa-mi cer scuze stiu ca am exagerat putin ...bine putin mai mult dar nu vreau sa pateasca si ea ce a patit si Liam.El participa la o cursa si a avut un accident foarte grav si nu a rezistat impactului.Pe la 8 fara 15 minute coboara si Kayla care practic nu  mai era ea .Nu mai era Kayla cea vesela zapacita si pusa pe farse era trista .Coboara scarile si observ ca are casca in mana se pare ca va merge cu motorul.
-Neata pitic spun eu dar ea nici nu se uita la mine (nici măcar seen fraiere 😂) .Am suparat-o rau de tot spun in timp ce ma urc in masina si merg la liceu .Dupa un drum de 15 minute ajung si eu in curtea liceului unde ma astepta Zayn Harry si Dylan doar ei 3 fiindca Aiden s-a mutat iar Cam e pe drum.
-Salut spun eu si dau mana cu ei ,si încep sa-mi povesteasca de tipa de la curse ei neștiind ca era Kayla.
-Frate ce ai de cand ai venit nu ai scos o vorba ?ma întreaba Zayn .
-Nimic doar m-am cam certat cu Kayla putin mai tare si e suparata pe mine si nu stiu ce sa fac spun eu .
-Ce a mai facut si acum întreaba Dylan .
-Sti fata de care ziceati voi ca a fost aseara la curse ?intreb eu si ei dau din cap afirmativ .Ei bine tipa aia era Kayla .spun eu ai ei fac ochii cat cepele
-Wow frate si de asta te-ai certat cu ea ?intreaba Harry
-Cam da spun eu lasand capul in jos
-Fara suparare Nick dar esti mai prost decat prevede legea spune Zayn .
-Serios ceva ce nu stiu nu ai zic eu la randul meu si ei incep sa rada .
-Trebuie sa o faci sa te ierte spune Dylan .
-Stiu si eu ca trebuie sa o fac sa ma ierte dar intrebarea e cum sa o fac! ?
-Pai simplu! ce îi place cel mai mult surori tale ?intreaba Harry
-Pai motoarele dar nu le mai punem fiindca are deja unul îi plac ursuleti mari ,înghetata si ciocolata spun eu trecandu-mi mana prin par .Pe poarta scolii intra pitica pe motor si toti din parcare se uita la ea nestiind-o .De ce ? Pai ea nu am venit cu motorul la scoala pana acum imediat dupa ea intra si Cam si vine la noi îi povestim si lui despre ce am vorbit si ne gândim tot la un plan .
-Gata stiu spune Harry deodata .Îi luam cel mai mare urs multa ciocolata si inghetată iar tu idiotule pregătesteţi un discurs spune el serios .
-Ai uitat ceva spune Cam
-Ce am uitat geniule spune cretul
-Florile îi plac trandafiri negri si rosi.
-Oooo dar de unde sti asta Cam cumva ţi s-au aprins călcâiele? dupa ea intreaba el razand.
-Bun îi intrerup eu deci asa ramane
Dylan tu iei înghetata cretule tu ciocolata Zayn tu  iei cel mai mare urs iar Cam tu te ocupi de flori iar eu de discurs spun în timp ce intram in sala de sport ora pe care o avem cu clasa Kaylei.O vad imbracata intr-o pereche de pantaloni mulati si o  bustiera ,mamă daca nu era sorămea sigur săream pe ea .Observ ca nu sunt singurul care o admira ci si Cam care cred ca o cam place dar nu vrea sa recunoasca .
Facem incalzirea si apoi baieti vor sa joace footbal si fetele volei dar sunt prea putine si asa ne imparte profesorul in doua echipe si jucam footbal cu fetele care spre surprinderea mea chiar stiu sa joace nu gluma si mai au si un șut mai ceva ca noi baieti ,si spun asta pentru ca am incasat unul de la scumpa mea Kayla care a nimerit anaconda mea care nu cred ca mai e in viata .Am sa iau sutul asta ca pe o mica razbunare.
Pe la jumatatea meciului o vad pe Kayla cum se împiedica si pica peste Cam care ranjeste ca prostu .Daca continua asa nu va avea nicio sansa cu ea.
~·~·~·~·~·~·
Orele s-au terminat ai eu ma gandesc la discursul ala idiot pe care nu stiu cum sa-l incep .Unde-i inspiratia cand ai nevoie de ea!? . Dupa ce am stat o ora sa ma gandesc la acel discurs au venit si baieti cu celelalte lucruri si le-am pregatit la ea in camera .
-Sper sa va impacati frate ! nu toti au norocul de-a avea o asa sora.
-Si eu sper spun si ma trantesc pe canapea ,am mai stat asa o jumatate de ora si baieti au plecat stiind ca trebuie sa apara .De afara se aude motorul ei asa ca urc la ea în camera si astept sa intre .Imi tremura si transpira mainile de parca sunt fata in fata cu moartea dar sa-mi trag palme daca nu o merit am fost un idiot aseara si imi pare rau . Vad cum usa se deschide si pe ea intra Kayla care ramane socata la vederea mea .
-Ce cauti in camera mea spune ea cu lacrimi in ochii .
-Kayla imi pare rau pentru aseara nu trebuia sa reactionez asa dar la dracu nu vreau sa patesti si tu ce a patit Liam si da stiu ca sunt extrem de enervant cand îti cer sa-mi spui tot ce faci .Dar nu fac asta cu rautate doar ca vreau sa fi in siguranta si ca te iubesc enorm si nu vreau ca sora mea mai mica sa pateasca ceva spun asa repede si ea ramane socata .Sta asa 5 minute si dupa imi sare in brate luandu-ma prin surprindere astfel dezechilibrandu-ma si pic cu ea in pat .
-Si mie îmi pare rau trebuia sa-ti spun ca particip la curse spune ea
-Gata a trecut spun eu si o sarut pe frunte si o strang în brate .
-Nick ? Dar ce sunt cu astea spune aratand ursul inghetata si ciocolata care sunt pe pat .
-Sunt pentru tine ,nu stiam cum vei reactiona si am zis sa am si plan B spun eu si ea incepe sa rada .Mai stam si povestim asa pana la ora 17 si ne hotaram sa mergem la bucatarie sa mancam .
-Ce vrei sa mananci pișcotel intreb eu si ea se opreste din coborât scarile si se uita la mine speriata .
-Sper ca glumesti si nu vei gati tu nu vreau sa mor asa tanara mai am de trait ,de cicalit lumea nu pot sa mor asa repede spune ea serioasa si eu nu mă mai pot abtine si încep sa rad .
-Nu rade idiotule spune ea si sare in spatele meu .Mergem in bucatarie si începem amandoi sa facem clatite bine incercam mai mult ne batem cu faina dar asta e partea a doua .Daca vede mama bucataria suntem ca si morti .
-Sti ca tu vei strange spune ea cu o fata de câine plouat.
-Sa o crezi tu amandoi vom strange si dupa mergem sa ne uitam la Spiderman spun eu stiind ca îi place desenul ăla .Dupa ce am facut curatenie am luat inghetata si am mers la mine in camera sa ne uitam la desene ,pe la 12 pitica adoarme asa ca închid televizorul si adorm si eu cu ghemotocul enervant ce îi soranea in brate .Dorm eu asa linistit pana cand simt cum zor din pat si aterizez pe podea cu o durere îngrizitoare de coaste .Cred ca mi-a rupt vreo 3 .De tinut minte NU MAI DORMI CU EA !spun in gând in timp ce incerc sa ma pun în propriul pat dar Kayla îl ocupa pe tot avand o pozitie de tot rasul.Iau telefonul si îi fac o poza sa am cu ce sa o șantajez cand voi avea nevoie de ceva si ea nu va vrea.  😂 Ma pun si eu pe marginea patului si adorm si eu cu toate ca mai încasez cate un pumn sau palma de la karatista de lângă mine care sa fiu serios chiar da al dracu de bine ,nu trebuie sa o enervez pe viitor daca tin la fata mea .

La media este Alex sper sa va placa 😀.Scuze pentru eventualele greseli 😘
Tregeţi o privire si la aceasta carte care dupa parera mea merita citita.

Scuze pentru eventualele greseli 😘Tregeţi o privire si la aceasta carte care dupa parera mea merita citita

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
KaylaWhere stories live. Discover now