10

7.8K 268 24
                                    

Kayla pov.

Simt ceva ud pe fata mea de cinci minute dar nu îi dau prea mare atentie ,asta pana cand ceva sau cineva blănos sare pe mine .
-Micuţule mai lasa-ma cinci minute spun si trag patura peste cap sperând ca voi mai avea înca cateva minute de visare .Da de unde ?!dracu asta de caine nici ca ma lasa si trage pâtura de pe mine si o baga sub pat.
-Al dracu câine mai esti !auzi așa îi faci si idiotului de Cam?sau pe el îl dai jos din pat spun în timp ce ma îndrept spre baie unde fac un dus rapid fiindca sunt în întârziere mai trebuie sa-mi fac parul si  sa ma îmbrac  mai speșăl.De ce ? Pai îi ultima zi de scoala si diriga cum îi de moda veche vrea sa fim la patru ace .Abia astept sa se termine mai repede asa zisa premiere si sa vin acasa unde ma asteapta iubitul meu pat care ma cheama de pe acum .
Intru în dus si las stropii de apa sa îmi mângâie corpul împreuna cu gelul de dus ce îmi lasa pielea fina cand sunt gata observ ca mi-am luat doar sutienul si boxerii.
Băi !da uituca mai esti idioato!
-Tu sa taci si spre înstiintarea ta suntem aceasi persoana asa ca tine-ti pliscu.
Dupa cearta cu minunata mea constiinta am iesit din baie si m-am dus sa-mi iau hainele ,adică salopeta stiu ca diriga vrea sa venim în fuste sau rochii dar ce nu stie ea e ca nu o sa ma vada prea devreme pe mine în rochie în primul rand nu îmi plac si în al doilea rand nu pot merge pe motor cu rochie pe mine .Daca am purtat rochie a fost doar datorita mamei care ma obliga sa le port la petrecerile la care eram invitati în rest nu.
Dupa ce îmi iau salopeta ⬇

ma pun si îmi fac parul asa⬇ si sunt aproape gata mai trebuie doar sa ma încalt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ma pun si îmi fac parul asa⬇ si sunt aproape gata mai trebuie doar sa ma încalt.

ma pun si îmi fac parul asa⬇ si sunt aproape gata mai trebuie doar sa ma încalt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stiti senzatia aia cand te simti privită?da exact senzata aia o am eu acum .Cred ca m-am uitat prea mult la filme de groază,în fine mă asez pe pat sa ma încalt cand de odata cineva îsi drege glasul .
Ce naiba ?cine a intrat la mine în cameră? Se mai aude înca un zgomot ce venea de langa usa balconului unde era întuneric ,îmi scot tigaia de sub pat si cu un papuc în cealalta mana ma duc spre locul cu pricina .Nu mă întrebati de ce am o tigaie sub pat ca nici eu nu stiu .
Ajung langa usa balconului si simt cum cineva îsi pune mana pe coapsa mea nu mai astept si BANG o tigaie în cap cred ca i-am dat .Tipul da sa se ridice de jos si arunc cu papucul în capul lui si încep sa tip dandu-ma în spate unde era lumina .
Stau cu tigaia în mana în timp ce tipul ce este aproape lesinat vine la lumina si o data cu el întra si Nick în camera speriat.
Când vad cine îi tipul din cauza caruia era sa mor de frica îi mai aplic o tigaie în cap asa din partea casei .
-Aoleu Cam da ce faci frate ?îl întreaba Nick pe idiotul care a încasat tigaile
-Nimic serios ,eu am venit doar sa-l iau pe Micut dar am vazut ca dormea pe Kayla si nu am vrut sa-i trezesc .
Dar se pare ca nebuna de sorăta se crede în Rapunzel si împarte tigai în cap .
-Ceee?tot eu sunt nebună?idiotule tu ai întrat la mine în camera si ai stat la întuneric urmaridu-ma cum ma schimb .Si tigaile le-ai încasat pe buna dreptate obsedat sexual ce esti .
Acum din cauza ta am întarziat mai mult la "minunea" aia de premiera .spun în timp ce ma încalt .
Îmi iau casca si cheile de la motor si ies afara unde observ ca si-a parcat Cam masina în fata casei .Ma duc si îi fac niste zgarieturi de toata frumusetea apoi plec înainte sa ma vada .

KaylaWhere stories live. Discover now