Bölüm 37: Deniz' in Kararı

2.2K 203 5
                                    

Savaştan bir gün sonra

Ruh şehrinde güç dengesi bir anda alt üst olmuştu. İki büyük güç olan Doğu Klan' ı ve Vahşi Kurt Klan' ı bir günde yok olma eşiğine gelmişti.

Başka bir güç olan Mücevher Salonu kendini kapatmış ve Ruh Şehrinden ayrılmıştı. Mustafa' nın yaptığı saldırı sonra bir çok büyük klanların adamları yaralanmış ve bazıları ölmüştü.

Bu durumda geriye kalan en güçlü güç Su Klan' ı olmuştu. Su Klan' ının bulunduğu konum savaşa uzak olduğu için patlama sonrası meydena gelen manyetik şok dalgasından nerdeyse hiç etkilenmediler.

Mustafa dan dolayı tüm klan üyeleri sürekli klan içinde hazır bir şekilde bekliyordu. Bu sayede patlama sonrası kimse ölmedi ve güçlerini korumayı başardılar.

Bir gecede çöküşte olan Su Klan' ı Ruh Şehrinin en güçlü klanı haline gelmişti.

Ama bu durum beklediklerinden daha kısa süreceğinden haberleri dahi yoktu.

Kanlı Dolunay Klanı ölen adamlarını araştırmış ve sonunda bunun en büyük etkenlerinden birinin Su klan' ından Deniz ve Mustafa olduğunu öğrenmişti.

İntikam için geldiklerinde ne Mustafa' yı nede Deniz' i bulan Kanlı Dolunay Klanı adamlarının intikamını Ruh şehrinde katliam yaparak almaya başladı.

Su Klan' ının daki insanlara günlerce işkence yapıp güzel kadınlarını seks kölesi olarak kullandılar. Özellikle kardeşi ve oğlu öldükten sonra Kanlı Dolunay Klan' ında önemli bir konum tuttan Serkan gözü dönmüş gibi tüm insanlara özel olarak işkence yapıyordu.

Kan özümseme adlı tekniği sayesinde tüm insanların kanını bir vampir gibi emmiş geriye kemik yığını bırakmıştı.

Ama bu bile öfkesini durdurmaya yetmemiş ve böylece Ruh şehrinde ki herkesi öldürmeye başlamıştı.

Kısa sürede yayılan haberleri alan Deniz klanı için düşünmeden harekete geçmeye kalkışmış ama hareket geçmeden Gökhan tarafından durdurulmuştu.

Ardı ardına yaşanan olaylar daha önce Deniz' in üzerinde ki huzurlu havayı değiştirmişti. Kişiliği değişmiş ve etrafına daha soğuk ve ciddi bakmaya başlamıştı.

" Beni Beyaz Zambaklar Akademisi' ne götürebilir misin ? "

Deniz geriye kalan tek ailesi olan babasının ölümünü ve klan üyelerine yapılanları sonunda kabullene bilmişti.

Şimdi babası, klan üyeleri ve Ruh şehrinde yaşayan diğer insanlar için daha güçlenmeye karar vermişti.

Bunun içinse en uygun yerin Beyaz Zambaklar Akademisi' nin olacağına karar vermişti.

Beyaz Zambaklar Akademisi yılın tüm zamanı boyunca karla kaplı bir bölgede kurulmuştu. Burdaki kar nedeniyle yoğun miktarda doğal buz elementi enerjisi vardı.

Sadece kadın öğrencileri kabul eden bu akademi her erkeğin rüyasını süsleyecek bir kadın cenneti gibiydi.

Burda eğitim gören kadınlar buz elementi üzerine eğitim alıyor ve bu da bedenlerinin daha pürüzsüz ve daha güzel yapıyordu.

Ama Beyaz Zambaklar Akademisi' nin üyeleri ömürleri boyunca hiç bir zaman evlenmeyecek ve asla bir erkek ile ilişkiye girmeyeceklerine dair katı bir kurulları vardı.

Deniz bu kuralı gayet iyi biliyordu. Bu karar hayatı boyunca aldığı en zor kararlardan biriydi.

Çünkü çok sevdiği ilk aşkı olan Mustafa ile yıllar boyunca görüşemeye bilir ve görüşe bilse de artık onun ile birlikte olamazdı.

Bu karar çok zor olsada Deniz sevdiği adamın kendisi yüzünden daha fazla acı çekmesini istemiyordu. Bu yüzden artık kendini güçlendirmeli ve yük olmaktan kurtulup Mustafa' ya zorda kaldığında yardım edebilecek biri olmalıydı.

" Bundan emin misin ? " Gökhan, Deniz' in son bir kaç hafta içinde çok değiştiğini fark etmiş ve son kez doğrulamak amaçlı Deniz' e sormuştu.

Bu yolun geri dönüşü yoktu. Bir kez karar verildiğinde artık bu geri alınamaz bir duruma girerdi.

" Evet " Deniz yüzünden hiç bir duygu olmadan söyledi. Son zamanda yaşanan olaylar yüzünden artık duygularını dışa vurmamayı öğrenmiş ve ciddi bir tutum haline bürünmüştü.

" Yarın yola çıkıyoruz o zaman. Bir hafta sonra öğrenci alımları olacak tam vaktinde varmış oluruz. "

Bir hafta sonra Beyaz Güller Akademisi' nin yıllık öğrenci alımları vardı.

Beyaz Zambaklar Akademisi' sadece kızları alsa da tüm kızları aynı anda eğitemezdi. Bunun için yıllık olarak 100 öğrenci kabul ederdi.

" Mustafa görmek ister misin ? "

" Evet "

Deniz şu an yoğun doğal enerjinin bulunduğu bir odaya girmişti.

" Umarım bir an önce iyileşip ayağa kalkarsın. Hayat sensiz çok zor. "

Deniz Mustafa' dan bir kaç metre ötede ayrılmadan son sözlerini söyledi.

Şu an Mustafa' nın bedeninden inanılmaz bir yıldırım enerjisi yayılıyor yanına yaklaşmak imkansızdı.

Sevdiği insana son kez sanki bir daha asla göremeyecek gibi derin baktıktan sonra Deniz odadan çıktı.

Gökhan yıldırım kartalını kullanarak hızlı bir şekilde Deniz' i seçimler başlamadan bir gün önce Beyaz Zambaklar Akademisi' ne getire bildi.

" Bundan sonrası senin yeteneğine bağlı elinden geleni yap. "

" Mustafa uyandığında bunun kendi seçimim olduğunu ve delice bir şey yapmamasını söyleyin olur mu ? "

" Tamam "

Gökhan , Deniz' in alım sınavını başarı bir şekilde geçip Beyaz Zambaklar Akademisi' ne girebildiği haberini alana kadar bekledi. Daha sonra hızlı bir şekilde tekrar geri döndü.

















Gökyüzü İmparatoruWhere stories live. Discover now