14.

2.1K 182 6
                                    

Nehézkesen besegítettem Hoseok-ot a házba, miután kinyitotta az ajtót. Amint beléptem, azonnal megcsapott az az illat, ami általában körbelengte őt. Talán öblítő, talán tusfürdő, de parfüm is lehetett, nem tudtam pontosan, de abban biztos voltam, hogy kellemesen férfias volt az aroma. 

- Hova vigyelek? - Kérdeztem az előszobában és sietve felmértem a terepet. 

Kívülről egy egyszerű, téglaépítésű háznak tűnt, amennyire a sötét engedte, hogy lássam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kívülről egy egyszerű, téglaépítésű háznak tűnt, amennyire a sötét engedte, hogy lássam. Semmi ragyogás, szinte öregesnek mondtam volna. Belül viszont egy modern kis házikó fogadott, ami teljesen ellentétben állt a külcsínnel. Szinte már rendellenesen tiszta és renden tartott kuckó volt, amit végképp nem vártam volna egy olyan sráctól, aki végigbulizza az éjszakáit és nőket hurcol mindenfelé.

- A nappaliba - Mondta és szabad kezével, amelyikkel éppen nem rám támaszkodott, jobbra mutatott a helyiség felé.

Bólintottam és arra vettem az irányt. A szoba nem volt nagy, akár a ház, de rendkívül csinos és takaros volt. Egy három személyes kanapé, egy fotel, egy kis asztalka és egy tévé volt minden, ami bezsúfolódott a nappaliba, mégis valahogy pont elégnek tűnt a hely. Gyorsan körbe forgattam a szememet, hogy felmérjem a helyiséget és a kanapéhoz sétáltam a férfival. Hoseok lehuppant a ruganyos díványra egy sóhajtás kíséretében és hátra ejtette a fejét a támlára.

- Kérsz valamit, mielőtt elmegyek? - Kérdeztem kedvesen.

Hoseok elmosolyodott és felemelte a fejét, hogy rám nézzen. 

- Maradhatnál is - Ajánlotta.

Szégyenlősen elmosolyodtam és leszegtem a fejem, hogy az enyhe pír ne látszódjon az arcomon, majd megingattam a fejem. Bár nagyon szerettem vele lenni a közelsége mindig jóleső bizsergéssel töltött el, mégsem éreztem úgy, hogy a barátságunk olyan mértékű lenne, hogy itt maradjak nála.

- Nem, de kösz - Utasítottam vissza. 

- Miért? - Kérdezett vissza a feleletemre. - Dolgod van? Holnap vasárnap.

- Tudom, de aludni szeretnék végre és semmilyen cucc nincs nálam - Mondtam a kifogásokat.

- Aludni itt is tudsz és adok cuccot - Vont vállat lezserül.

Halkan felnevettem és megforgattam a szemem.

- Nem, Hoseok - Mondtam határozottan.

- És ha valami kelleni fog és nem vagy itt? - Kötözködött.

- Felnőtt vagy, a jó ég áldjon meg - Sóhajtottam. - Ha kell, most hozok neked inni, be is takargatlak, pisilni meg kimész egyedül.

- Jó - Ejtette vissza a fejét sértődötten a kanapé háttámlájára.

- Akkor kérsz valamit, mielőtt elmegyek? - Kérdeztem megint.

- Aha - Bólintott. - Ott a konyha, van a hűtőben gyümölcslé - Mutatott a hátam mögé a másik irányba. - Kínáld meg magadat is, légyszi.

Más(é)Where stories live. Discover now