50.

2.5K 146 2
                                    

*Hoseok POV*

Ahogy felkeltem, nagyot nyújtóztam az ágyon, ami üres volt mellettem. Sóhajtottam egyet és megdörzsöltem a szemeimet, hogy végleg elűzzem az álmot belőlük. Ásítottam is egy hatalmasat és ahogy végleg kinyújtottam minden végtagomat, úgy éreztem az eddigi éjszakáim hiányát. Kicsit fájt mindenem, de nagyon jó érzés volt. Elmosolyodtam, ahogy eszembe jutott az éjszaka. Még mindig éreztem magam alatt Nika testét, még mindig visszhangzottak a fejemben a sóhajai és a nyögései.. megint kész lettem volna egy kiadós, reggeli tornára, ha tovább gondolkodom ezen. Inkább kimásztam az ágyból és a fürdőm felé vettem az irányt, hogy egy gyors zuhanyt vegyek. Hála a magasságosnak vasárnap volt, így semmi dolgunk nem volt egyikőnknek sem egész nap, mint itthon lustálkodni. Megnyitottam a meleg vizet, addig megnéztem magam a tükörben és felvontam a szemöldököm a látványra. A vállamon egy jókora karmolásnyom volt, ami végigvezetett a lapockám közepéig, ameddig jól láttam. Széles mosolyra húztam a számat és megtámaszkodtam a csap szélén. Ennyire jó lettem volna? Beálltam a zuhany alá és beállítottam a megfelelő hőfokot. Basszus, annyira jó volt. Miért is ragadtam én le a semmirekellő ribancoknál? Ez sokkal jobb. Hogy nem jöttem rá előbb? Sokkal kielégítőbb azt kielégíteni, akit tényleg akarsz és akit tényleg kedvelsz. Sokkal jobb igazi nyögéseket hallani, mint a mű pornóutánzatokat, sokkal jobban érzem magam utána és sokkal boldogabb vagyok. Nem érzem magam mocskosnak, nem érzem úgy, hogy azonnal leszárad a farkam, ha nem zuhanyzok le négyszer. Egyszerűen mindenben más, erre rá kellett, hogy jöjjek. Sóhajtottam és sietve lemostam magam tusfürdővel, hogy lemossam magamról az éjszaka izzadságát és így is felfrissülve mehessek le megkezdeni a napot. Hajat nem mostam, túl lusta voltam hozzá, ezért csak leöblítettem magam és elzártam a csapot. Megtöröltem magam és visszamentem a szobába, hogy felöltözzek. Egy egyszerű szabadidő alsót kaptam magamra egy sima, fehér pólóval, hiszen nem akartam én sehová elmenni, hogy kiöltözzek. Felhúztam egy zoknit és már késznek is nyilvánítottam magam. Kényelmes szerelésemben lelibegtem a lépcsőn és Nika után kutattam. Nem kellett sokáig keresgélnem, ugyanis megtaláltam a nappali kanapéján. Pontosabban csak a kezeit láttam, ahogy egy könyvet tart maga fölé. Körbesétáltam a díványt és láttam, hogy a hátán fekszik, kényelmesen felhúzott lábakkal, körülötte széteső hajjal. Csupán egy fekete bugyi és egy fehér, nagy póló volt rajta, ami felcsúszott a derekán, ahogy valószínűleg mocorgott. Mély levegőt vettem és megingattam a fejem. Odaléptem mellé és leguggoltam a kanapéhoz. Nika annyira bele volt merülve az olvasásba, hogy észre sem vette a jelenlétemet, amíg előre hajolva meg nem pusziltam a csípőjét. 

- Ah - Rezzent össze és majdnem magára ejtette a könyvet. 

Mosolyogva felálltam és tettem egy lépést, majd leültem a hasához. Lehajoltam és egy reggeli csókban részesítettem őt.

- Hogy aludtál, baba? - Kérdeztem mosolyogva.

Lenyúltam magam mellé és végigsimítottam a fedetlen lábain, amin azonnal apró libabőrök jelentek meg.

- Jól - Felelt. - És te?

- Szuperül - Válaszoltam neki és újból lehajoltam egy gyors puszira. - Jobban alszom, ha ott vagy mellettem.

- Akkor sajnos kénytelen leszek veled lenni minden éjjel - Sóhajtott megjátszott drámaisággal.

Bólintottam és megvontam a vállam.

- Áldozatok - Sóhajtottam én is.

Nika felnevetett halkan és a mellkasára tette a könyvét. A kívülre eső kezét a combomra simította és felnézve rám halványan elmosolyodott. 

- Köszönöm, hogy vigyáztál rám tegnap - Harapta be az alsó ajkát szégyenlősen.

Elmosolyodtam és bólintottam.

- Én köszönöm, hogy végre megtehettem - Mondtam őszintén. - Tudod, azt hiszem, életemben először volt ilyen jó.

Hátradőltem a kanapén és leejtettem a fejem a támlára, miközben élveztem Nika apró mancsainak a lágy simogatását a combomon.

- Pedig semmit nem tettem - Felelt a lány.

- De - Vágtam rá. - El sem hiszed, mennyivel jobb érzés igazi érzelmeket és hangokat kapni közben - Néztem rá. - Sokkal jobb felkelni is, hogy tudom, nem egyedül vagyok.

- Mostantól nem szabadulsz tőlem - Mosolygott szélesen Nika, mire nekem is nagyobb vigyorra húzódott a szám.

- Eszedbe se jusson - Ingattam a fejem. 

- Ha már ennyit szenvedtünk - Sóhajtott.

- Nem csak én szenvedtem? - Vontam fel a szemöldököm kérdőn.

A lány csak megvonta a vállát válasz nélkül hagyott.

- Te is belém zúgtál, mi? - Nem hagytam annyiban a dolgot. - Mióta? És miért nem hagytad, hogy szeresselek? - Biggyesztettem le az alsó ajkam egy kicsit.

- Azért, mert nem tudhattam, hogy egy újabb játékod leszek e és nem tudtam, hogy szeretni akarsz - Válaszolt.

Lehajoltam hozzá és ráfeküdtem a mellkasára. Ő arrébb tette a könyvet és ledobta maga mellé a földre és a felszabadult kezével a hajamba túrt. Jólesőt sóhajtottam az érzésre és jobban befészkeltem magam a puha cicijei közé, hogy dupla élvezetet kapjak.

- Sajnálom, hogy balfasz voltam - Kértem bocsánatot a múltbéli viselkedésemért.

- Nem baj - Felelt. - Legalább izgalmasabb volt.

Felnevetettem és lehunytam a szemem, ahogy egyre jobban kényeztette a hajamat és a fejbőrömet. 

- Örülök, hogy végül így alakult - Sóhajtott egyet. 

- Hm - Bólintottam, szélesen mosolyogva. - Örülök, hogy bízol benne, hogy tényleg szeretlek és nem játszom veled.

Éreztem a halántékomon a szabálytalanul gyorsuló szívverését, mire még jobban elhúzódott a szám és nagyon boldog voltam, hogy így reagál a szavamra. Felvezettem a kezemet a hasán és a mellkasára vittem.

- Mitől indult be? - Kocogtattam meg a szívét. - Attól, hogy azt mondtam, szeretlek?

Nika mélyet sóhajtott és még inkább rázendített a ketyegője, én meg halkan felnevettem. Kezemet köré fontam és erősen magamhoz húztam.

- Elhiheted, hogy nem mondtam még eddig túl sűrűn - Sóhajtottam.

Nika erősebben túrt a hajamba és egy kicsit meghúzta a tincseimet. Értettem a célzást és felnéztem rá. Találkoztam a sokkolt arcával és a csillogó szemeivel, mire elmosolyodtam.

- Ugye ezt most.. - Nyalta meg a száját zavartan.

- Komolyan gondolom? - Fejeztem be a mondatot helyette.

Felemeltem az egyik kezem és az arcára simítottam vele.

- Mhm - Bólogattam igenlően a saját kérdésemre.

Nika egy halvány mosolyra húzta a száját és lehunyta a szemeit. Már azt hittem, hogy elsírja agát, de amikor újra felnyitotta a pilláit, tökéletesen tiszták voltak az íriszei. Mély levegőt vett és lassan kifújta.

- Most próbálod azt mondani, hogy te is engem? - Fektettem vissza a fejem a mellkasára kényelmesen, elszakítva a tekintetem az övétől. - Nyugodtan, nem harapok. 

Nika elnevette magát, de nem szólt semmit.

- Na - Nyújtottam meg a kis szócskát. - Hadd halljam! - Kértem és megint szorosan húztam magamhoz.

- Ugye tudod, hogy ilyenkor olyan vagy, mint egy nyolc éves kisfiú? - Kérdezett.

- Hm - Megvontam a vállam és lebiggyesztettem az ajkamat, ahogy megint felnéztem rá.

- Cuki - Sóhajtott és megsimogatta az arcom. - Én is szeretlek, Hoseok.

Egy hatalmas mosolyra húzódott a szám és eszeveszett erővel kezdett el nekem is kalapálni a szívem. Szóval ilyen érzés ezt hallani. Rohadt jó. Boldogan fúrtam vissza a fejem a mellei közé, amit párnának használtam és csak ölelgettem és nem szóltam semmit. Így volt jó. Nagyon jó.

Más(é)Where stories live. Discover now