14

1.1K 101 3
                                    

Неутрал

Кук и На вървяха по една пътека, разделечени един от друг. Хибрида гледаше засрамено към краката си, а дори не знаеше защо... още обмисляше случката от сутринта и дали онезе "неща" се връщат....

Чонгкук пък гледаше ту в красивата гледка около тях, ту в сладкия хибрид. Опипваше я с поглед, но не искаше да я накара да страда или нещо... просто той наистина я харесва.... да не кажем направо обича.

Накрая стигнаха една ярко зелена поляна с много дървета.(любимото ми❤) Кук знаеше това място и нарочно вървеше към него, а На.... тя унемя пред гледката.

- Харесва ли ти?- попита я Чон като постви ръцете си зад гърба му и започна да гледа към краката си без да забравим, че леко се изчерви.

- И питаш! Никога не съм виждала такова нещо! Уникално е!- отвърна му На, която не спираше да гледа с усмивка навсякъде.

Чон също се усмихна като видя щастливия хибрид до него. И как да не го стори.... На започна да се върти и да тича досущ като малко дете, излезнало да си играе за първи път със снега, но се подразбира че този сняг го няма и все пак.... Закачливата усмивка не слезе от лицето на току започнали да тича след На момче.

Двамата започнаха да се гонят в продължение на половин или даже един час. Поне и двамата бяха щастливи.... нали?

♡I want U♡ - завършенаWhere stories live. Discover now