1

312 14 26
                                    

'Zijn we echt in Amerika?' Mijn moeder knikt. 'Wow',mompel ik. 'Maar waarom naar Amerika?'

'Dat heb ik al zo vaak verteld, maar ik heb hier werk gevonden. Dus je verblijft in Houston. Bij een goede vriendin van me',zegt mam.

'Cool denk ik',zeg ik en schuif met mijn voeten. We halen onze koffers van de band en verlaten we de hal.

'Louise!',roept iemand. 'Daar staan ze',zegt mama en we lopen er heen. Mijn moeder wordt in een knuffel getrokken en ik sta er ongemakkelijk bij.

'Je bent groot geworden',zegt Marie. 'Zo lang geleden is dat niet',zeg ik. 'Vorig jaar.'

'Hey Brandy',zegt Blake en ik schud zijn hand. 'Hallo Blake',zeg ik en lach. 'Brandy!' Austin komt aanrennen.

'Austin!',roep ik en we belanden in een knuffel. 'Nog gefeliciteerd',zegt hij. 'Gast, ik ben al weer bijna achttien',zeg ik.

Blake lacht. 'Let's go' Marie maakt aanstalten om weg te lopen en we volgen haar. 'Wat vind je er van dat ik beroemd ben?'

Ik haal mijn schouders op. 'Cool. Vooral dat je kan doen wat je doet',zeg ik. Blake glimlacht en we stappen in de auto.

'Hoe is het leven?' Austin kijkt me aan zodra ik tussen ze in zit. Ik haal mijn schouders op. 'Dit is de tweede keer dat ik verhuis. Ik vind het allemaal wel best',zeg ik.

'En na dat je vader is overleden?' 'Het gaat, het is moeilijk, maar ik kom er wel doorheen',zeg ik.

Niet veel later komen we bij het huis aan en Austin helpt me met mijn koffer. 'Ik heb nog eten op tafel. Willen jullie nog eten?' 'Ja, ik sterf van de honger',mompel ik.

We lopen naar binnen. 'Dit huis is niks veranderd',zegt mam. 'Klopt',zeg ik. We schuiven snel aan de eettafel.

'Brandy, we moeten je wat vertellen' Marie kijkt me ernstig aan en ik knik. 'Zoals je weet is Blake beroemd en hij gaat deze week op tour',begint ze.

Ik knik weer. 'En Louise en ik hebben besloten dat je mee met Blake gaat touren',zegt ze.

'Eh, wat houdt die tour in?' 'Het is boys of summer. Ik ga met veel vrienden op tour',zegt Blake.

'Waarom moet ik mee als ik vragen mag? Ik ben niet talentvol',zeg ik. 'Dat is niet waar. Je kan gitaar spelen en zingen',roept mama en ik steek mijn handen om hoog.

'Zodat je afleiding krijgt',zegt Marie en ik knik. 'Je loopt gewoon mee en blijft backstage',zegt Blake. 'Wie touren er allemaal mee?' 'Ik bel ze straks wel en dan stel ik je voor',zegt Blake.

'Hey, niet bang zijn. Het komt goed Brandy',zegt mam en ik wrijf onder mijn ogen. 'Nee, niet huilen Brandy. Ik beloof je dat de tour leuk wordt. Ze zijn allemaal aardig',zegt Blake en ik word ik in een knuffel getrokken.

Ik glimlach zwak. 'Het is allemaal te veel',zeg ik. 'Dat snap ik. Het komt allemaal goed',zegt mama. Ik glimlach door mijn tranen heen.

'Ik heb dalijk nog wat voor je'

---

First chapter 👀👀

wherever you areWhere stories live. Discover now