20

107 8 18
                                    

'Truth or dare Mackenzie!',roept Blake. Ergens heb ik het gevoel dat er wat achter zit.

'Dare',zegt hij. 'Zoen Brandy',zegt Blake en ik begin te hoesten. 'Doe nou niet zo triest Brandy. Iedereen ziet dat jullie verliefd zijn',zegt Brody.

'Ik doe niet triest. Ik moest echt hoesten',roep ik. Brody kijkt me strak aan en ik kijk terug. 'Wacht maar, met kerst. Min elf graden, dan zul je hoesten',zegt hij.

Ik rol lachend met mijn ogen. 'Zoenen, zoenen, zoenen.' Mark kijkt ongemakkelijk als niemand mee doet.

Blake schiet in de lach. 'Alex zal trots zijn',zegt Reed. 'Date Alex dan',zeg ik. 'Is goed. Als jij Mackenzie date',zegt Reed.

'Deze discussie gaat nergens over',zegt Harvey. 'True',zegt Brody. 'Ze moeten gewoon zoenen, vind je ook niet?'

Harvey knikt en duwt Mackenzie tegen me aan. 'Zoen.' Macenzie kijkt me aan en mijn wangen worden rood.

Mackenzie pakt mijn wangen vast en drukt een kus op mijn lippen. 'Dat is een kus. Dat is geen zoen!',roept Mikey en ik kijk hem dood aan.

Brody gaapt. 'Ik ga slapen.' Hij laat zichzelf naar achteren vallen en ik sla in zijn ballen. Gelijk zit hij piepend overeind.

'Godver, ik had dit zien aan komen',mompelt Brody. 'Jullie hebben nog steeds niet gezoent. Uitstelgedrag', zucht Blake.

Ik kijk hem met een moordende blik en maak een schijnbeweging om ook in zijn ballen te slaan. Snel legt hij zijn handen beschermend voor zijn kruis.

Ik lach. 'Stop met opmerkingen maken en laat me mezelf voorbereiden.' Ik kijk Mackenzie aan die me ongemakkelijk aankijkt. Ik haal diep adem.

'Drie, twee-' Al voor dat ik bij de één was voel ik Mackenzie zijn lippen op die van mij. Ik voel zijn tong over mijn lippen gaan voor toestemming. Ik open een beetje mijn mond en voel Mackenzie zijn tong. Ik hoor de jongens roepen.

'Ik zag tong! Ze zijn aan het zoenen!' Roept Reed. Ik laat Mackenzie een klein beetje buiten adem los. 'Ik was nog niet bij één', glimlach ik, waardoor Mackenzie ook glimlacht.

'Dus het is mijn beurt nu?' Ik kijk grijnzend naar Reed. 'Truth or Dare?' Reed zucht. 'Als ik Truth pak, moet ik straks toch Dare doen, jou kennende, dus kom maar op met die Dare.'

'Bel Alex en zeg dat je haar leuk vindt.' Reed begint te blozen. 'Moet dat?' Ik knik. Hij zucht en neemt zijn gsm. Hij tikt het nummer van Alex in en wandelt dan weg.

'Met jullie erbij lukt het al helemaal niet', mompelt hij. Mark staat recht en volgt Reed om zeker te weten dat hij zijn opdracht uitvoert. Mackenzie leunt een beetje naar me toe.

'Kom je even met me mee naar buiten?' Ik kijk hem let een opgetrokken wenkbrauw aan, maar knik dan toch. We staan recht en wandelen de bus uit.

'Doe het veilig!' Roept Harvey en geeft Blake lachend een boks. Wanneer we buiten staan kijk ik Mackenzie vragend aan. 'Het spijt me', begint hij en kijkt me schuldig aan, waardoor paniek groeit in mijn lichaam.

'Maar ik ga dit heel cliché aanpakken', gaat hij verder en mijn hersenen proberen te vinden wat er hier gebeurt. 'Ik vind je leuk Brandy en ik weet dat ik een klootzak ben geweest. Ik was jaloers op Harvey en Blake en was dom.'

Ik kuch zachtjes. 'Was?' Mackenzie rolt met zijn ogen. 'Verpest het moment niet Brandy!' Ik draai me om naar de bus en zie Brody uit het raam hangen, maar dat is niet wat mijn aandacht krijgt. De bus is versiert met lichtjes. Brandy wil je mijn vriendin zijn? 

Tranen springen in mijn ogen en ik draai me om naar Mackenzie, waarna ik naar hem toe loop. Ik kus hem op de mond en de andere jongens juichen.

'Was dit een goed antwoord?' Vraag ik grijnzend. Mackenzie knikt. 'Dat kunnen we vaker doen', zegt hij en drukt weer zijn lippen op die van mij.

Mijn wereld was weer perfect.

---

I gotta be with you

Dit was het dan.

Er komt nog een epiloog

Ergens deze dagen, ik ben op vakantie en ik voel me niet al te best

BandxGirl thank you again

wherever you areWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu