Epiloog

125 9 14
                                    

Met een misselijkmakend gevoel rits ik mijn koffer dicht. Ik zucht diep om het gevoel te onderdrukken.

'Kom je, Brandy?' Bob, de enige die nog in de bus is, kijkt me bemoedigend aan. 'Ik wil niet gaan, maar toch weer wel',zucht ik en sta op.

Ik rol mijn koffer voor me uit en geef Joel een hand. 'Bedankt',zeg ik en hij glimlacht. 'Ik zweer, dit doet ze bij elk crew lid. Heel de bus leeg',zegt Bob en tilt mijn koffer de bus uit.

'We kunnen',zegt hij. Ik kijk duf voor me uit, buiten dat we de nacht hebben door gehaald zijn Roadtrip en Harvey al vertrokken naar de UK.

Ik voel de tranen nog steeds zitten. Mackenzie rent op me af en trekt me in een stevige knuffel.

'Ship, cute, ship',zegt Brody. 'Ze zijn al samen, ezel',zegt Blake. 'Nee, dat is me ontgaan',roept Brody. 'Oh my god. Mijn kleine sneeuwman is groot geworden!'

Ik zucht diep en verstop mijn hoofd in Mackenzies trui. 'Lets go. Voordat we de vluchten missen',zegt Bob en we beginnen te lopen.

Een brok vormt zich in mijn keel. 'Voor degene die hier nu nog zijn',begin ik. 'Dit heb ik ook tegen Harvey en Roadtrip gezegd, maar ik wil het nog even zeggen.'

Ik slik en haal diep adem. 'Voor deze weken dacht ik heel anders over dingen. Ik wil jullie bedanken, jullie hebben me laten in zien dat je niet alleen maar moet treuren en dat condooms grappig zijn',zeg ik en glimlach.

Aaron en Mark rennen op mij af en geven me een knuffel. Reed en James volgen. Uit eindelijk belanden we in een groepsknuffel.

'Blake, Brody, Mackenzie en Brandy, jullie kunnen gaan boarden',zegt Bob. 'Jullie spullen zitten al in het vliegtuig.'

'Dit was het dan',zucht Blake. 'We gaan elkaar snel weer zien.' Ik geef iedereen een knuffel en we lopen weg. Langzamerhand stromen de tranen over mijn wangen.

Dit was het dan, op naar het volgende avontuur.

---

Meest crappy epiloog ever, maar hey. Ik ben net thuis van vakantie.

Ik wil iedereen bedanken die dit boek heeft gelezen.

Enne, tot in een volgend boek :)

(Meest shitty chapter, don't blame me ik heb slaap te kort)

❤❤❤

wherever you areWhere stories live. Discover now