II

3.9K 252 268
                                    

My fake gay best friend ۵
𝙙𝙪𝙤

Η Στέλλα καθεται στο καναπέ κανοντας αέρα με ένα περιοδικό μου το οποίο βρήκε στο καναπέ και έχει πάνω ακατάλληλα πράγματα για εκείνη. Ο Νίκος της το αρπάζει γουρλώνοντας τα μάτια του κανοντας τον να δείχνει σοκαρισμένο και το πετά στην άκρη του καναπέ διακριτικά.

< Πώς γίνεται αυτό ρε Γιώργο τόσο πολύ σε πλήγωσε η αλλη > λέει στεναχωρημενη και κάθεται στο καναπέ ενώ κατεβάζει το κεφάλι της και ο Νίκος της χαϊδεύει στοργικά τη πλατη σαν να συμπονεί το πονο της.

Το βλέμμα της πέφτει πάνω σε μια φωτογραφίας το τραπεζάκι του καναπέ  που είμαι εγω με τη Σεμίνα αγκαλιά. Ο Νίκος σηκωνεται κακήν κακώς από δίπλα της και πεταει τη φωτογραφία μεσα σε ένα κουτί ανακύκλωσης " πάει αυτο το κομματι από τη ζωή σου Γιώργο τελείωσε "

Κοιτιομαστε ένα δευτερόλεπτο με τη Στέλλα και μετά κοιτάμε το νικο που ξεφύσα και ξανά κάθεται στο καναπέ . Το βλέμμα της ειναη απροσδιόριστο και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει

" βρε μην το παίρνεις τοσο κατάκαρδα εξάλλου ετσι είναι ο Γιώργος σκέφτεται κάτι και μετα αλλάζει γνώμη " και τον αγριοκοιτάζω " Αστον να κάνει αυτο που θεωρεί σωστό αφού το ξέρεις είναι παρορμητικός "

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΈΕΣ ΣΟΥ ΝΙΚΟ

" Ρε Στέλλα είναι για λίγο καιρό μέχρι να καταλάβει τι θέλει " λέει ο νικος και δεν του το χα είναι καλός στο θέατρο

Ο Νίκος φλυαρεί μα το βλέμμα της Στέλλας είναι κολλημένο στη κούτα με τη φωτογραφία. Τη σπρώχνω στην άκρη και πλησιάζω τη Στέλλα ενώ κάθομαι δίπλα της και την αγκαλιάζω " είμαι καλα απλά επέλεξα αυτο το τροπο να ξεπεράσω τη Σεμίνα επειδή είναι διαφορετικός " και κάνω γκριμάτσα στο νικο πως είναι χάλια η ιδέα του

Μου κάνει νόημα και ο Νίκος πως θα πετυχει και η Στέλλα βγαίνει από την αγκαλιά μου " εγω θέλω απλά να εισαι καλα και ας εισαι όπως θες " και με κοιτάζει τοσο γλυκά. Νιωθω πως δεν υπάρχει ούτε ο Νίκος δίπλα μας ούτε τίποτα της χαϊδεύω το μάγουλο και χαμογελάμε ο ένας στον άλλον.

Ο Νίκος ξεροβήχει και μας αποσπά κερδίζοντας ένα ακόμα εξαγριωμένο μου βλέμμα. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου στο καναπέ λες και χωράμε και οι τρεις

" σκέψου τωρα θα σε συμβουλεύουμε να διαλέγεις το καλύτερο όταν βγαίνουμε για μπίρα " του χώνω μια διακριτική αγκωνιά χωρίς να μας καταλάβει η Στέλλα.

My Fake Gay Best Friend/ Wattys2019BCWhere stories live. Discover now