ΙΙΙ

3.4K 231 184
                                    

My fake gay best friend ۵
𝙑æ

< Τι θα κάνεις ρε Στέλλα ? > λέω ενώ κάθομαι στο καναπέ και εστιάζω το βλέμμα μου πάνω της.

Θέλω να πω πως η Στέλλα έχει πάντα απίθανες τρελές ιδέες όπως πέρσι το καλοκαίρι πήγαμε διακοπές στη μήλο με τη μαρκελλα και το νικο και το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής έμεινε στο δωμάτιο για τρελίτσες εμείς με τη Στέλλα τρέχαμε σε παραλίες που κρέμεσαι με σχοινιά για να κατέβεις και μετα ήθελε να κάνουμε και ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Γυρίσαμε στην Αθήνα εγω με σπασμένο πόδι και η Στέλλα με σπάσμενο χέρι με το Νικο και τη Μαρκελλα να μας έχουν στην απομόνωση. Ένα μήνα περάσαμε μαζί και ήταν ο ωραιότερος μήνας της ζωής μου.

Η Στέλλα σηκώνεται και πάει στο μπάνιο ενώ βγάζοντας τα αθλητικά και έρχεται προς το μέρος μου τραγουδώντας κάτι αλλαμπουρνεζικα που δεν θα καταλάβω ποτέ.

Είχαμε γραφτεί ισπανικά εγω με τη μαρκελλα τη Στέλλα και το Νικο αλλα μας έδιωξαν από τρια φροντιστήρια. Τη πρώτη φορά ο καθηγητής ο Σεμπαστιαν έκανε τα γλυκα μάτια στη Μαρκέλλα παίξανε ξύλο με το Νικο μας διώξανε. Στη δεύτερη πειραζαμε τοσο τα κορίτσια που μας έκαναν παρατήρηση πως καταστρέφουμε το μαθημα. Τη Τρίτη φορά η Στέλλα καψουρευτηκε το καθηγητή και φυσικα φύγαμε οχι θα άφηνα εγω τη φιλενάδα μου να μπλέξει με ότι και ότι.

ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙΣ ΆΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΟΡΊΤΣΙ? ???

Βαζει το ένα της πόδι ανάμεσα στα δικά μου και με καρφωνει στα μάτια

Νομίζω πως ξεφεύγω από το σχέδιο

< Θα σε κάνω να νιώθεις άνετα με τους άνδρες >  λέει χαμογελώντας ενω εγω παρατηρω τα χειλη της

" και πως θα το καταφέρεις αυτο ; " τη κοιτάζω τρομαγμένος

" όχου Γιώργο μην θες να τα μαθαίνεις ολα εδώ και τώρα βάλε λίγο μυστήριο στη βαρετή ζωή σου "

" όποτε το λες αυτο μετα καταλήγουμε στο κρατητήριο " και γελάμε " ελα μωρε Γιώργο τι θυμάσαι και εσυ τωρα που μας έπιαναν στις πορείες ήμασταν μικρά παιδιά " και γελάω καθώς ένα χρόνο πριν μας έβαλαν στο ίδιο κελί για ένα βράδυ επειδή μάλωσα με έναν άγνωστο σε ένα μαγαζί που της την έπεσε και η Στέλλα φοβήθηκε τοσο που κοιμήθηκε όλο τπ βράδυ στην αγκαλιά μου.

Φεύγει από εμένα και πάει στο Ραδιόφωνο ενώ ψάχνει τον αγαπημένο της σταθμό

< Τι ακριβώς κάνεις ? > το ρωτάω μπας και καταλάβω

My Fake Gay Best Friend/ Wattys2019BCΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα