21. Bölüm: Pusuda Bekleyiş

3.1K 218 53
                                    

   Dünden beri bunu kimin yapabileceğini düşünüp duruyorum. Aklıma Bora geliyor fakat o böyle bir şeye cesaret edemez. O kızın kim olduğunu bilmiyorum. Ama sürekli karşılaştığım kız dolabımın yanındaki kız olamaz. Dolabımın yanındaki kız vampirdi. Sürekli karşılaştığım bizim iki yan sınıfımızda olan kız vampir değil. Ben kendi içimde düşüncelere dalmışken Akın beni dürtükledi. Kafamı kaldırdığımda hepsini bıraktığım gibi buldum; ENDİŞELİ! Onlar da biliyor ki bunu yapan kişi ya da kişiler çok güçlü kişiler olmalılar ki bizimle intikam almaya çalışıyorlar. Hala boş boş suratlarına bakıyordum ve bu onları daha çok endişelendirdi. Zil çalınca kafamı kapıya çevirdim. Ayhan amcaya bakıp:
- Birini mi bekliyoruz?
Ayhan amca:
- Baban gelecekti.
Bir anda yerimden kalktım ve gözlerimi pörtletip bağırmaya başladım:
- Hey! Ayhan amca babama nasıl haber verirsin! Beni bir dağ evine falan mı kapatmasını istiyorsun!
Bu sırada Alp gidip kapıya bakmıştı. Babam içeri tüm korkusuyla girmişti tabi arkasındaki abimle. Babam veya abim konuşmaya başlamadan ben konuştum:
- Evet biliyorum. Bu biraz zor bir durum. Yani biri intikam almaya çalışıyor ki bu büyük ihtimal benim. Fakat bu sadece korkutmak içindi ve sizin bu ufak şeyde bile ödünüz bokunuza karıştı.
Abim:
- Deniz şu yazıya ve cesete bak! Tanrı aşkına nasıl korkmayalım! Bunu cesaret eden birisi yani en az bizim kadar güçlü! Ayrıca cesetin kime ait olduğunu biliyor muyuz?
Alp:
-  Daha incelemedik fakat bir kıza ait. Ayrıca yüzü tanınmayacak halde. Yüzündeki bütün her yer kesikle kaplı. Sadece ve bir kurban olabilir. Ayhan amcamla inceleyeceğiz.
Asal:
- Bence hemen incelemeye başlayın. Çünkü böyle oturarak hiçbir şey yapamayacağız.
Ayhan amca ve Alp kafalarını sallayıp ayağa kalktılar. Ceseti alıp aşağıdaki Bodrum katına indiler. Alp in böyle şeylerde iyi olduğunu söylemişti Asal. Akın da ayağa kalkıp yukarı çıktı. Salonda sadece ben abim babam ve Asal kalmıştık. Ve hepsi rahatsız görünüyordu. Duvardaki ve yerdeki kandan gelen kokudan mı yoksa direk olaydan mı bilinmez ama rahatsızlardı işte. Ben:
- Merak etmeyin. Şu anlık bir şey yok. Gerçekten endişelenmeyelim. Birisi bizimle uğraşıyor.
Abim:
- Sadece bununla kalır umarım.
🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄
-Akşam-
  Asal ve ben sarılmış bir şekilde yatakta oturuyorduk. Asal endişeliydi hissediyorum. Zaten fazla vakit geçmeden endişesini dile getirdi.
Asal:
- Sence de tek bir kişi değil, değil mi?
Ben:
- Kesinlikle tek kişi değil. Bora olabilir diye düşündü Ayhan amca. Ama ben bunu yapabileceğinden emin değilim.
Asal:
- Bora olamaz. Cesaret edemez diye düşünüyorum. Ama aklıma daha fazla kişi gelmiyor.
Kafamı salladım.
Ben:
- Ahh her neyse! Uyuyalım.
Diyip kafamı iki yana salladım. Asal dünden razı bir şekilde bana satılmayı bırakmadan yatağa yattık.
🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑🥑
Sabah Alp'in anılmasıyla uyandık. Kafamı yastıktan kaldırdıktan sonra asalın da kalkmış olduğunu gördüm. Hemen aşağı indik. Ayhan amca ve Alp ağır kan kokusuyla üstündeki önlüklerle elinde kağıtlarla ayakta bekliyorlardı. Alp:
- Sonunda geldiniz! Kızın yüzü aldığı darbeler yanıkılar ve kesikler üzerine tanımamayacak durumdaydı fakat Kim olduğunu öğrendik. Tabi bunun için bir sürü test yapmamız gerekti.
Ben:
- Bir dakika kim olduğunu buldunu yani?
Kafasını salladı. Tek kaşımı "söyle artık " der gibi kaldırdım. Elindeki kağıtları bana uzattı.
Alp:
- Sudem KORKMAZ
İsim hiç tanıdık gelmedi. Fakat Alp in kağıdın üzerine koyduğu resimden Asal ve beni sürekli izleyen kız olduğunu anlamıştım. Asala baktığımda ne düşündüğümü anlayıp konuştu:
- Biz bu kızı gördük daha önce. Yani sadece uzaktan izliyordu. Bunu birkaç kere gördüm ama pek önemsemedim. Ama bunun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Kız vampir değildi. Sadece kurbandı. Bu bir intikam planı ve daha başlangıç olmuş olsa bile çok iyi planlandığı kesin. Bundan sora pusuda beklememiz lazım.
Selam! Çooook uzun zaman oldu. Gerçekten özlemişim. Öncelikle sizden içtenlikle özür diliyorum. Biliyorsunuz liseli oldum. Kişisel sebeplerden ötürü yazamadım. Ama yarın yeni bölüm gelir. Hatta artık belki düzenli bölüm gelir. Güzel konular var aklımda. Her neyse sizi seviyorum görüşürüz!!🥑🦄💕🌈

Türkler'den Vampir Mi Olur? Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin