Tuo oli täydellistä

2.4K 25 1
                                    

Lizin näkökulma -

Nopean syömisen ja huomisen jälkeen, virnistän Tinukselle viedessäni astiat.
"Nii sä vai halusit uudestaa?" Kysyn virnuillen. Tämä nyökkää virnistäen hiukan.
"Tuus sit peräs, meen jo ylös", sanon naurahtaen. Asetan astiat tiskialtaaseen, ja juoksen nopeasti portaat ylös.
"Marcus nyt kuuseen täältä", sanon naurahtaen, toiselle kaksoispojista.
Kun tämä lähtee, virnistän hiukan, ja pötkähdän Martinuksen sängylle. Pian poika tulee perästäni, ja sulkee oven, ja laittaa lukkoon.
"Saanko mä nyt sua, taas?" Tuo kysyy kömpiessään päälleni. Tuo on konttausasennossa, joten ei vielä kiinni minussa.
"Saat, jos haet nyt heti sen kortsun tähän", sanon virnistäen. Tuo lähtee ripsakasti hakemaan laatikostaan kumia, ja nakkaa sen sängylle.
Tuo tulee takaisin päälleni, nyt Tinus makaa päälläni. Hymyilen leveästi kioten käteni pojan ympärille.

Martinuksen näkökulma -

Hymyilen leveästi, tytön kietoessa kädet ympärilleni. Lasken kättäni hiukan alemmas, työntäen sen Lizianan paidan sisään. Silitän/hivelen tytön selkää hellästi.
Pian tunnen tuon käden takapuolellani, josta se hivuttautuu paidan helmaan. Lizi riisuu paitani, ja nakkaa sen lattialle. Teen samoin tytön paidalle.
Olemme molemmat alusvaatteila enää, hivutan kättäni tytön rintsikoille, ja vedän ne pois hellästi, tuon päältä. Hymyilen leveästi, katsellen nuita.

Lizianan näkökulma -

"Höpö", sanon pojalle naurahtaen, kun tämä tuijottelee rintojani. Nostan käteni pojan boxereille, ja tungen käteni niiden sisään. Hymyilen, hiukan, kurotellen osuakseni tuon alapäähän, lopulta onnistun tavoitteessani.
Virnistän, puristaen tuota hellästi.
Kuulen kuinka Martinus ähkii hiukan. Nostan katseeni pojan silmiin, katsellen tätä. Vedän käteni pois tuon housuista, riisuen ne tältä. Poika on nyt alasti.

Tämä työntää kätensä stringejeni alle, Martinus silittää alapäätäni hellästi, koventaen sitä koko ajan. Ähkin hiljaa nautinnosta.
Martinuksen riisuttua alushousuni, tämä tunkee sormen hellästi sisääni, juuri se mistä pidän eniten.. Hetlen kuluttua tuo lisää toisen, ja kolmannen sormen. Martinuksen liikutellessa sormiaan sisälläni, ähkin hiljaa. Muutun märäksi, hetkesää.
"Lizi, sähän oot märkä", kuulen Martinuksen kuiskaavan.
Nyökkään pienesti.

Martinuksen näkökulma -

Vedän sormeni pois tytön sisältä, hymyilen vain leveämmin, tuon näyttäessä vihaiselta. Sillä tiedän Lizianan pitävän tuosta. Vilkaisen ky**ääni, joka seisoo, suunnilleen suoraan kattoa kohden. Virnistän hiukan, revin kumin auki, ja laitan sen paikoilleen.
Virnistän mennessäni takaisin tytön päälle. Lizianan hymy on niin kaunis..
Tungen itseni hellästi tämän sisään, alkaen liikkua edes takas, nopeuttaen liikettäni koko ajan nopeammaksi, ja rajummaksi. Siirrän käteni tuon rinnoillen, ja huuleni tytön huulille. Puristan pienesti tuon toista rintaa. Jatkaen puristelua molemmille, hiukan rajummin. Hymyilen, suudellen tyttöä kiihkeästi.

Lizin näkökulma -

Vastaan kiihkeään suudelmaan, ähkien yhä kovempaa ja kovempaa. Tämä vain tuntuu ihanammalta ja ihanammalta. Uskon pojan utsekkin tajuavan että tämä unohti yhden asian, sillä tämä lopettaa, ja lähtee sisältäni. Poika hakee paperia, ja tulee takaisin luokseni. Martinus kuivaa hellästi alapääni, ja nakkaa sitten paperin roskiin. Tuo alkaa suudella alavatsaani, laskien siitä kohdalle, joka tämä kuivasi. Martinus alkaa nuolemaan minua, loppujen lopuksi todella kiihkeästi. Rakastan tätä yli kaiken.. Levitäm jalkojani leveämmälle, pojan tunkiessa jälleen itsensä sisälleni.

Martinuksen näkökulma -

Liikun reippaasti edes takas, nousen takaisin tytön päälle. Tehden tuon kaulaan pari fritsua, entistenkin korosteeksi. Silittelen tytön kylkiä hellästi.

// Skip loppu pano ((:

Nakkaan märän kortsun roskikseen, ja vedän boxerit samantken jalkaani. Hymyilen tytölle, tuon pukiessa. Minulla seisoo kyllä edelleen, aika paljonkin.. Mutta en nyt välitä. Vedän pitkän valkoisen t-paidan päälleni, samanlaisen kuin Lizianakin.

Lizianan näkökulma -

"Tuo oli täydellistä", sanon hymyillen pojalle. Saan vaatteet päälleni, kuten Martinuskin. Pussaan tätä poskelle, ja lähden alas, poika vanavedessä. Hymyilen leveästi, haroen hiuksiani.
"Haluun ruokaa", sanon hymyillen.
Kävelen Gunnarseneiden jääkaapille, ja nappaan sieltä hiukan jogurttia. Kurotan kupin yläkaapista, ja lusikan vetolaatikosta. Kaadan hiukan jogurttia kippoon, alkaen syödä välittömästi sitä.

Tässä ny hiukan pidempi osa, ja joo, oli vähän enemmän 🔞 meininkiä (; Seuraava osa tulee huomenna, sunnuntaina tai ensiviikolla..
Kommentoikaas mitä piditte!

I Love You Too Much // Marcus & MartinusWo Geschichten leben. Entdecke jetzt