Zaman geçiyor

139 80 7
                                    

Akşam üstü evin önünde babamla keyif çatıyorduk biralarımızı almışız içiyorduk etkisi olmuyordu artık bende de ama olmazsa olmazımızdı alışkanlık işte . Babama neden gözlerim sarı değil ? Diye sordum.
Hiçbir fikrim yok bu daha önce olmadı bu nerdeyse imkansız diyebileceğim bir olay annen bir vampir ama genede sen oldun böyle birşey duymadım bu zamana kadar . Az buz bir zaman değil adam 114 yaşındaymış 40 yaşlarında gösteriyor.

Peki annem Rosalie gerçekten nasıl öldü baba? Bu sefer gerçeği tüm detaylarıyla istiyorum..

Babam başladı konuşmaya sanırım artık sırası geldi; zamanında kendi sürüsüyle birlikte avlanır ,birlikte savaşır ,birlikte hayatın sınırlarını çizerlermiş büyük babam Alfa grup lideri 7 kişilik bir sürü. Kırmızı gözleriyle geceyi aydınlatabilen karşı karşıya kaldığında yutkunurken tükürüğünün boğazında kalmasına sebep olabilecek ,kalbinin yerinden çıkacak gibi atması ve büyük bir sessizliğe çökmene yetebilecek bir Alfa yani büyük babam Huan.

Bunları duyduğumda hayran kaldım büyük babama (Alfamıza) sonrasında ne oldu dedim.

Birde vampirler var tabi kan emiciler vücutları kaskatı,soğuk ve kaya gibi sağlam.

Peki ya annem o nasıldı ?

Annen dünya güzeli ve bir o kadarda iyi biriydi. Çok güçlü ve zekiydi .

Onu hayal meyal hatırlamak çok kötü bişeydi 8 yaşında onu kaybettiğimi öğrendiğimde yanında bile değildim sadece en azından 8 yaşına kadarda olsa onunla yaşayabilmek isterdim.

Annenle tanışmak bir mucizeydi o vakitler savaş zamanlarıydı zordu kötü günlerdi. Birgün vampirler arasında bir savaş verildi annen ve ailesi insan kanından beslenmiyorlardı açlıklarını bastırmak için sadece hayvan kanına alıştırmışlardı kendilerini. Diğer vampirler kadim olanlar annen ve ailesine baskı yaptı onlar için savaşacak onlar için insan öldüreceklerdi. Annen ve ailesi tabiki karşı çıktı onlar iyi vampirlerdi..

Kadim olanlar kan emiciler çok güçlüydü anneni ve ailesini yok etmek istedi ve katliam yaptılar. Onları bulduğumda hepsi ölmüştü bizim sürü bölgemize çokta uzak değillerdi. Bu meselenin bizimle bir alakası yoktu Alfa yani büyük baban karışmamamızı söyledi. Ben gizlice ormana gittim akşam üzeri en derinlere kadar indim onları buldum . Hepsi ölmüştü bir çıtırtı duydum bir kısık ses annendi ölmek üzere can çekişiyordu . Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum çok kötü yaralanmıştı aklıma gelebilecek tek fikir geldi kolumu açtım ve ona var gücüyle ısırmasını söyledim evet ona kıvılcım oldu resmen kanım hayata tutundu.

Sonrasında onu bölgemize getirdim ben daha gelmeden kokusunu almışlardı bile Alfa ve diğerleri karşı çıktı ama ben daha önce böyle bir olay yaşamamıştım. Aşık olmuştum hemde bir vampire , sürüden ayrılmak kafamda yoktu o yüzden Alfayla bir anlaşma yaptım. Anlaşma gereği annenin insanlardan beslenmediğini insanlar için bir tehdit olmadığını ispat etmem gerekiyordu. 4 gün sonra annen bir kulübede uyandı gördüğü ilk şey kolu kanayan bir kadının içerde mahsur kaldığıydı yaralı kadın anneni görünce çığlık atmaya başladı annen ayağa kalktı sakin ol sana zarar vermeyeceğim dedi yanına gitti ve kadını tutup yarasına baktı ve sakin olmasını söyleyip yarasını sarmasıyla Alfanın testinden geçti..

Melez - Bir Isırıkta İki İzМесто, где живут истории. Откройте их для себя