Gece Bitmez

56 8 6
                                    

Sessizliğin en güzel yanı huzurlu olmasıdır. Peki biz ne istiyoruz ? hayatımız hareketli olsun gezip tozalım , partiler verelim , günümüzü gün edelim herkes ister böyle yaşamak kötü mü peki bu istediklerimiz hayır değil. Sonuçta dünyaya bir defa geliyoruz en önemli en değerli hazinemiz zaman ve gençlik neden bunlara sahipken değerlendirmeyelim ki ?

Gün gelir çok fazla para kazanmayabilirim ya da çok tatil yapmayabilirim her istediğimi her zaman da alamam belki. Ama şöyle arkama baktığım zaman yaşadım ya yaşadım keşkem kalmadı. Hayatımı istediğim gibi yaşadım bunu söyleyebiliyorsam artık ilk cümlemizin önemi ortaya çıkıyor. Bundan sonra da istediğini yapabilirsin tabiki fakat sessizlik çöktüğünde o huzur önemli beynini tırmalayan keşkelerin yoksa şanslısındır , yaşamışsındır.

Gelelim benim durumuma ben sizin gibi değilim bir Melezim yarı kurt adam yarı vampir ve çok güçlüyüm çok uzun bir hayat var önümde sizce keşke bırakır mıyım ?

- Jasper : Kyle çocuklar seni çağırıyor.

Duydum geliyorum baba okul bizi bekler.

- Jasper : bişey yemedin.

Okulda yerim görüşürüz çıktım ben.

- Johny : nasılsın dostum bu suratında ki sırıtma neyin nesi.

Sırıttığım falan yok , belki biraz olabilir bilmiyorum bugün değişik havalardayım.
- Carl : sen şuna Jenise göreceğim desene .

Belki de ondandır. Şimdi beni bırakın acaba sizin yanınızda bir kız görecek miyim ? ömrüm yetecek mi.

- Carl : seçici olmasam çoktan ayarlardım herhalde sanki bilmiyorsunuz.

- Johny : ruh ikizini bulmak çok önemli öyle kolay bulunmuyor.

komik misiniz gülecem gülemiyorum neyse sonra tartışırız bunu okula geldik. Jenise tek başına oturuyordu bizimkilere siz gidin birazdan gelirim dedim. Jenise masada oturuyordu arkası dönük bende yaklaştım iyice selamm deyip yanağından öpecektim. Birden kafasını çevirdi ve dudak dudağa geldik hızlı bir öpücük oldu. Aklım çıktı birden pardon dedim Jenise de aynı şekilde tepki verdi. Birden gülme tuttu ikimizide neredeyse fazla adrenalinden dönüşecektim Jenise'in tam karşısında.

Dudağımda ruj izi yok değil mi ?

- Jenise : gülerek merak etme iz yok.

Bizim çocukları biliyorsun çeneleri durmaz.

- Jenise : bilmez miyim.

Sonrasında derse geçtik bizim çocuklara anlattım. Kafamı kurcalayan bir kaç şey var. Eğer Jenise ile sevgili olacaksak ona gerçeği söylemeli miyim ? Söylersem benden korkar mı ? iğrenir mi ? Belki deli olduğumu düşünür , melez olduğumu gösterirsem de o aklını kaçırıp deli olabilir. Offf be nasıl bir işkencenin içindeyim. sanırım zamanı geldiğinde ona durumu açıklayacağım bana tamamen güvendiğini hissettiğim zaman bir yolunu bulup ona gerçek kimliğimi göstereceğim çünkü bir aşk yalan temeller üzerine kurulamaz beni olduğum gibi sevebilmeli.

Okul çıkışı bizimkilerle yürüyoruz Jenise' de yanımızdaydı. Birden laf açtım Jenise bizim çocuklarla tanıştıracaksın değil mi ? kız arkadaşlarını .

- Jenise : haa ? Evet evet yarın buluşacağız kızlarda orda olacak.

- Carl : gerçekten mi ?

- Johny : inanmak istiyorum Kyle sırıtıyor şaka mı yoksa .

Yok lan aklıma birşey geldi ona güldüm ömrümde yalan söylememişim.

- Jenise : yaa kıyamam nasıl da inandılar hemen.

- Carl : hep bu Kyle değil mi ? Jenise 'i de alet ediyor.

- Johny : Kyle'dan bekliyorum da Jenise senden beklemezdim.

- Jenise: gülerek üzgünüm çocuklar

Okul müdürü bile yakında evleniyor siz düşünün artık. Neyse ben Jenise'i bırakmaya gidiyorum çocuklar sonra görüşürüz. Biraz kafamdaki düşünceleri paylaşmak istedim ve Jenise'e bir kaç soru sorayım diye düşünüp mırıldanırken.

- Jenise: hıı birşey mi dedin ?

Birden ne konuşacağımı şaşırdım aa şey ben sadece evet aslında birşey konuşmak istiyordum. Benimle ve hayatımla ilgili herşeyi tam olarak bilmiyorsun anlatmak istiyorum ama doğru zamanı bekliyorum.

- Jenise: herkesin özel hayatına ait ufak tefek sırları vardır tabi ki kendini hazır hissettiğin zaman duymak isterim.

Pekala senden sadece bir söz vermeni istiyorum o gün geldiğinde kulağa ne kadar imkansız , delice gelsede tamamen dürüst olduğumu bilmeni istiyorum bunun sözünü verebilir misin.

- Jenise: gülerek şimdiden merak ettim tabi ki söz veriyorum.

Evine vardık kapıya kadar getirdim e o zaman görüşürüz .

- Jenise : en kısa zamanda.

Arkamı döndüm ve o sırada bana seslendi ve dönüp baktım geldi ve dudaklarımdan öptü benim elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim. Jenise ise gülerek eve hızlı adımlarla girdi. Adamım çok mutluyum yolda kendi kendime konuşuyorum öptü bilerek isteyerek diye. Derin bi nefes aldım çok güzeldi herşey.

Gecenin bastırdığı yollarda öyle mutluyum ki. Herşey istediğim gibi gidiyordu gecenin ilerleyen saatlerinde yollar boş ve sessiz aniden hislerim güçlerim kabarmaya başladı dolunaya daha 4 gün var hertarafa bakıyorum birşey olduğu yok başımın içinde bir ses belirdi. Bir hırıltı sesi koşmaya başladım bir köprünün altına kadar geldim çevremi kolluyorum ama o ses hırlama sesi arttıkça artıyor adrenalin hat safhaya çıktı dönüşmeye başladım.

Arkamda bir gölge tam olarak dönüştüğüm sırada fark ettim ve durdum tam arkamdaydı oda en az benim kadar tedirgindi bir kaç adım önündeydim. Yüzüne döndüm kırmızı gözleriyle bana bakıyordu pençesi yoktu bir vampir olmalı ama nasıl ne tür bir vampir.

Saldırmalımıyım diye aklımdan geçirdiğim düşünceler kendini sözcüklere bıraktı ne istiyorsun kimsin sen ?

- (...) : ölmeni bu yeterli olacaktır.

Çok kişi istedi onu ben halen buradayım ama. Tam pençe salladım kolumun altından eğilip sırtımdan yakaladı boynumdan ısırdı kurtulmaya çalıştım hemen pençemle savuşturdum boynum çok kötüydü üzerine gittim pençelerimden kaçıyordu benden daha hızlıydı. Sinirden kükredim üzerine atlayıp yüzüne pençe geçirdim suratında ki derin kesikler iyileşmeye başladı ne oluyor lan ? bana baktı ve gülümsedi üzerime geldi boynumu sıktı çok güçlüydü yumruk ata ata kaburgalarımı kırdı acıdan kıvranırken direnmeye çalışıyordum.

- (...) : sen ve ailendeki herkes artık birer ölüden ibaret.

Yere yığıldım gözlerim karardı kirpiklerim kapanırken görebildiğim tek şey bir çift kırmızı göz ..

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 11, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Melez - Bir Isırıkta İki İzHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin