Kanlı pençe

119 73 13
                                    

Artık geceleri uyuyamıyordum içimdeki intikam ateşi beni kemiriyordu. Yarın gece dolunay vardı çok çetin geçeceği kesindi bu sefer birilerine zarar verebilirim çünkü artık kendimi kontrol etmekte güçlük çekiyorum.

Yarın gece için konsantre olmaya başlamam gerekiyordu aklımda sadece intikam varken nasıl yapabilirim ki ?

Babam beni bodrum katına kitleyebileceğini söyledi oradan çıkıp çıkamayacağımı bilmiyorum fakat çıkarsam kesinlikle birilerine zarar verebilirim.

Şu 2 ay içerisinde 2 yıllık bir sporcu gibi vücudum oldu bütün yeteneklerim beni kusursuz yapıyordu. Her dönüşüm geçirdiğimde dişlerim, pençelerim çıkıyor gözlerim de ufak bir problem var şimdilik bu kafamda soru işareti. ve kaskatı saf güçten oluşan bir vücut dönüşüm bu şekilde gerçekleşiyordu bunun olması basit birşey değil efsanevi bir olay ve artık hayatım böyleydi.

Ertesi gün ve beraberinde dolunay var. babam kendisini kontrol edebiliyordu. Bugün beni kontrol etmesi herkesin iyiliği için gerekliydi, saatler ilerledikçe işkence başlıyordu. bodrum kata indim babama kapıyı kitlemesini ve şafak sökene kadar beni burada tutması gerektiğini söyledim.

Dolunay bütün çıplaklığıyla çıkmaya başlamıştı. ahh lanet göğsüme bıçak saplanıyor gibi babama sesleniyordum , yardım istiyordum .
Ses seda yok. İyice terledim vücudum ısınıyor, ateş kırmızısı pençelerim çıkmaya başladı. Çene kaslarımdaki ağrı öldürecek beni dişlerim sivrilmişti bile tamamen dönüştüm. Dolunay gözlerimi kana bürüdü öldürme hissi doldu içim karşıma çıkabilecek herşeyi parçalayacağım.

Kapıyı zorlamaya başladım büyük demir kapı. Pençelerim derin çizikler açıyordu kapıda ama yeterli değildi ama beni daha fazla da tutamazdı kapıyı kırmak için kolu kırmaya çalıştım plastik gibi eğilmeye başladı kolu kırabildim. Sağlam bir omuz atınca kapı duvara savruldu. Karşıma çıkan ilk şey babamdı. Kükredim ona doğru o nasıl sakin kalabiliyordu dönüşmemiş bile. birden üzerine atıldım pençe savurmamla geri çekildi göğüs hizasından yaralandı ve yere düştü üzerine çıktım yüzyüze geldim kükrüyorum o halen insan şeklinde sesleniyordu bana.

Kyle ordasın biliyorum yapabilirsin kontrol edebilirsin. Sandığından çok daha güçlüsün.

Üzerinden attım kendimi güçlükle. Dışarıya koşmaya başladım öyle hızlıyım ki rüzgar gözlerimi yalıyor bulanık görür gibi oluyorum. Uzaklaşmaya çalışıyorum aralıksız koşmam gerekiyor zihnimi boşaltmak istiyorum ne kadar koştuğumu bilmiyorum ormanın derinliklerine kadar girdiğimde birden durdum kalbim hızlı çarpıyor gecenin kör karanlığında heryer çok sessiz olmuştu birden. neden bu kadar sessizdi kendi kalp atışlarımı duyabiliyorum etrafta bakıyorum hiçliğin ortasında gibiyim panik oldum buna son vermem lazımdı. Beynimde binbirtürlü düşünce geçti derken. sikerler var gücümle kükredim ..

Kendimi dizginledim. Çalılardan ses duydum , bir hırlama o bir leopardı; simsiyah kürküyle, gecenin ışığında parlayan gözleriyle ortaya çıktı. Etrafımda daire çizmeye başladı .Bu bir meydan okumaydı..

Buna hazırdım bu anı asla unutmayacağım. Leopar saldırıya geçti üzerime doğru atıldı göz göze gelebildim pençelerimi boynuna saplayarak tuttum onu öyle sıkı tutuyorum ki kafasını kopartabilirdim. sadece tuttum ama pençelerimi leoparın içine kadar soktum gözlerinde ruhunun bedenini terk edişini izledim işte unutmayacağım şey buydu.

Sabaha kadar bekledim leoparın başında şafak söktüğünde kuşların sesleriyle içine girdiğim dalgınlıktan uyandım. Birden omzumda bir el hissettim babamdı ayağa kalktım ve sarıldım ona üstüm başım kan içindeydi .

Affet baba bunu yapmak istemedim kendimde değildim. Göğsünü sarmıştı . Biliyorum takma kafana Kyle sen iyisin ya önemli olan bu oğlum dedi. Hadi Kyle dönelim artık zor bir gün geçirdin dinlenmelisin.

Düşüncelerim beynimi tırmaladı eve gidene kadar az daha babamı öldürecektim düşünmek bile istemiyorum.Birine zarar verseydim nasıl yaşayacaktım bununla ? Nasıl ha nasıl ? Böyle biri olamam masum birine asla zarar veremem . Ben böyle birisi değilim bunu kendime her zaman hatırlatacağım..

Melez - Bir Isırıkta İki İzHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin