Intamplarea de zi in noapte

273 9 1
                                    

Se facuse Iulie diminiata. Eu eram fericit ca mama lui Cantemir l-a avortat pe Piftel (un copil facut din greseala) .Mama mea cea fututa de Dumnezeu in cur si prostituata in fiecare baie, a venit sa ma viziteze.Era mai urata ca Permisa( avea parul negru cu suvite negre si cu fond de ten alb pe cur).

Cand am ajuns sa vorbim ,mi-a spus ca nu ii e dor de mine si eu i-am spus ca e proasta si apoi a plecat.A venit si tata si mi-a spus ca vrea sa imi gaseasca o familie dar eu i-am zis ca vreau sa traiesc pe strazi (era visul meu).Cand tata a auzit ,mi-a luat o tamburina.Eram foarte fericit dar cainele lui Cantemir,Rexio, mi-a distrus tamburina (am fost fericit cand s-a intamplat asta).

Venise seara, am auzit un urlet  pe strada.Era Cantemir care se certa cu un tigan.Eu am iesit afara cu o bucata de slanina si niste Tedi ca sa ii privesc.Au inceput sa se bata.Eu eram foarte entuziasmat ca trebuia sa merg la buda.

Cand au terminat bataia, am chemat pompierii ca sa ii duca la spital ca sa ii duca la politie.Cantemir a trebuit sa stea 3 ani in inchisoare.Am fost fericit ca politistii mi-au luat pufuleti (urasc pufuletii).

Retardisme de liceuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum