Finalu'...cred...sper...

145 8 3
                                    

S-a facut SEPTEMBRIE IN PULA MEA si mai e o zi de chin.In sfarsit incepe scoala!Am asteptat 3 ore sa se faca ziua asta.Nu am mai scris de mult timp (cred) si tre sa mai spun ce mi s-a intamplat luna trecuta (cred ca luna ianuarie sau ceva de genu).

Din fericire Morcela a murit si sunt forever alone (mergeam ca dusmanii ((paranteza in paranteza)facusem dus inainte)pe o alee in parcul Belu si dintr-o data ne-am intalnit cu niste ingrijitori ai parcului care scoteau niste pamant sa il fertilizeze su acid sulfuric cand deodata (moment dramatic),Morcela s-a impiedicat de o frunza si a dat cu capu de niste frunze cu H2SO4 (cine stie...stie) si a murit in 3 zile (nu a ajuns salvarea)).Da nui bai ca am intalnit o alta fata ca o chema Dulcica Tha (nu e Dulcica...e....aaaaaa.....o fata....care seamana perfect cu Dulcica dar din intamplare....da) si am petrecut cam 5 min ca niste indragostiti dar apoi m-a electroshocutat din greseala (cred...sper...).

Nelu si Permisa au trait fericiti pan la apropiati tinereti (si-au luat niste bilete pentru Titanic si...au ajuns cu bine acas' da i-a calcat un trabant ((paranteza in paranteza cu soapta)curva de maicamea adoptiva i-a calcat).

(Nu o sa fac ca in filmu ala Final Destination)

Cornel a plecat in Africa ca se castiga mai bine acolo (el e vanzator de cosciuge si a zis ca se imbogatzeste).Din fericire nu i-a mers afacerea profitabila si a revenit din nou in tara (Cantemir mi-a spus ca pleonasmele sunt la moda).

Mercedesu' a aflat intr-o zi ca cei de la BMW au cumparat Portocala Maritima ca sa extraga tot hauru de acolo asa ca e plecat de 2 saptamani cu Ford si Castron (castraon aducea mancarea oho oho).

Rodica si-a gasit un tip numit Rodicu Thau.S-au dus intr-un bar si Rodicu a pus-o sa ii suga pula dar Rodica s-a speriat si a fugit pan' la Cora sa cumpere trandafiri ca sa se simta mai bine.

Haurel A GASIT HAZU!!!!Nope xD.A fost plecat intr-o expeditie in Congo sa isi cumpere haine si sa se tunda dar nu a gasit hazu' ca nu na...nu e Indiana Johns.

Cantemir si Broasca s-au insurat ca Broasca era o barbata rebela si fara rusine sa isi arate afectiunea fata de un barbat nedotat.Si-au cumparat si un caine Labrathor care ii anunta daca ii loveste fulgeru sau nu.

Iar Virginia....a ajuns muncitoare la Romprest dar e cam naspa ca vara a baut toata apa care a gasit-o pe jos.A zis ca se plateste bine,1 leu pe an, si crede ca va ramane la Romprest pe veci.

Iar eu,Marcel,am ajuns un mare tarabanist cu trupa iar tata mi-a cumparat un gunoi DOAR AL MEU ,yupyyyyy.

(scris altfel)Sper ca nu v-a placut cartea sunt un scriitor foarte nehazos si tot am ramas un AS.

Retardisme de liceuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum