Hai pe buda!

220 8 1
                                    

Alalta azi, in ziua de 3 a lunii Iulie,MI-AM FACUT TRUPA DE MANELE.Eu cu Parpandin,Cornel,Rodica si Virginia si suntem Pomelo Beasts.Cantam manele alternative si eu cant la Xilofon.Deja avem fani (mama cea curva si tata).

Totul a inceput intr-o zi... si asa a aparut Pomelo Beasts.

In fiecare miercuri (daca nu ma sinucid)  avem repetitii la ora 25 pana la 8 dimineata spre noapte.De fiecare data ne imbatam cu Tedi si ajungeam pe strazi cu sticlele de Tedi in mana( ma rog ....ne dadea Cantemir afara din clasa ca lui ii place rock-ul).Avem multe cantece (avem unul) "Pe buda".L-am compus eu cand eram pe buda si ma scremeam ca sa iasa inspiratia.Inainte de fiecare cantec fumez cate un Tedi si beau niste tamaie ca inspiratia sa fie si mai inspirativa (muie romana).

Intr-o zi de maine,am mers cu pretenii (ar fi trebuit sa dau la feroviare ca sa invat mai bine romana) la un concert al trupei Pantera la "Muie ii zici lui mata Club".Mie nu mi-a placut de loc (logic) dar lui Parpandin ia placut la nebunie.Ziua urmatoare l-am batut si a ajuns in coma la urgente da nui bai.

Dupa ce l-am batut m-a luat politia sa dau intrebari .Am stat intr-o celula cam 5 ani dar Cantemir m-a scos cu cautiune ( a venit atat de repede).

Acum ma gandesc despre ce sa mai scriu dar nu imi vin idei (ba normal ca imi vin da imi e lene sa mai scriu ca m-am futut cu Permisa ca venise la mine acasa si mi-a dat 1 leu sa o fut).

Retardisme de liceuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum