2

11.4K 714 320
                                    

Yun adama duygusuzca bakmaya devam ederken sorusunu sordu :

"Eee? Ona nasıl ulaşacağım?" Adam kızın tepkisizliğine karşı az da olsa şaşırmış ve bisüre duraklamıştı. Sonuçta hiç kimse bir karaborsacıyla uğraşmak istemezdi. Yun'a baktı :

"Onun sana ulaşmasını bekleyeceksin. Senin için ona ulaşmaya çalışabilirim. Ama o panzehir karşılığında herşeyi yapabileceğine söz vermen ve bunu samimiyetle yazman gerekiyor." adamın sözlerinin bitmesiyle Yun istemsizce gülmüştü :

"Dizi veya film mi çekiyoruz? Ne bu gizem ya? Bu gerçek hayat." adamın garip bakışlarından sonra gülmeyi kesti. Omuz silkti kız ve ayağa kalktı :

"Ulaşabildiğinde haber verirsin." odadan çıktı. Gerilmişti istemsizce. Vücudunu esnetip sessizce bar tezgahına ilerledi ve barmene baktı. Barmen :

"Her zamankinden mi?" diyerek güldü. Tatlıydı. Küçük gözleri kısıktı ve ona ayrı bir şirinlik katıyordu. Para kazanmak için burada çalışıyordu ve sanırım yarı yarıya Yun'un en yakın arkadaşı sayılabilirdi.

"Evet" diyerek onayladı kız ve oğlanın viski şişesini dolaptan çıkartıp kristal bardağa doldurmasını izledi. Tabi daha sonra bardağa düşen buzların şakırtısını da. Buzların içkinin içinde çatırdayış sesleri onu içmeden bile üşütürken bardağa uzandı.

"Eeee seri katillik olayları falan nasıl gidiyor?" ona 5 yaşındaki bir çocuk gibi merakla bakan gence baktı Yun. Ciddi miydi bu çocuk?

"Öğrenmek ister misin? Ama farklı şekilde" Yun mafya gibi belindeki silahı hafifçe ortaya çıkardı ve çocuğun kızaran yüzüne baktı. İçinden mochi kılıklı diye geçirmişti.

Viskini yudumlarken oğlanı daha ayrıntılı inceledi. Park Jimin. Lise öğrencisiydi. Burda masraflarının parasını çıkarmak için çalışıyordu ve evet seri katillerden bir kıza aşıktı. Aslında onu burda tutan tek şey o kızdı. Yun elindeki bardakla oynarken Jimin'e baktı :

"Senin kız ne alemde?" Jimin bu soruyla utanmıştı. Yunla yaşıtlardı. Ama Jimin ona göre daha küçük ve utangaçtı. Utangaçca Yun'a yaklaştı :

"Hala beni küçük velet diye çağırıyor. Ben sevdiği Yoongi'den sadece 1 cm küçüğüm!" Yun gülme krizine girmişti. Bu çocuk cidden veletti. Yun ağzını tam açacakken mekanın sessizleşmesiyle ağzını kapattı ve mekanda yankılanan sesi dinledi :

"Burada beni arayan küçük bir hanım var diye duydum."

BBLOOD  |Jeon Jungkook| [Tamamlandı✔️] Where stories live. Discover now