Maraitul

3.9K 160 15
                                    

Rebeca.pov
Aud un scartait,ies din camera si observ la parter un....lup?!
O nu!O nu!Ce cauta ditamai lupul in casa?!Stai linistita Rebeca!Tot ce trebe sa faci este sa faci liniste,stai linistita!!
Ma intorc incet in camera dar era imposibil sa nu fac zgomot!Imi intorc privirea si observ ca am dat intr-un plus care canta.Sa te ieie naiba de urs!Stai!Am uitat de lup!Aud un marait,imi intorc spatele si acolo vad lupul furios care isi arata coltii imensi si ascutiti
Eu:-Stai cuminte cuțu!
Acum scoate un marait mai creepy decat celalalt!Tresar cand aud maraitul,fara sa ma mai gandesc,incep sa fug ca o disoerata in toata casa pana cand observ ca sunt in....beci?
Gasesc un dulap asa ca ma ascund in e incercand sa nu fac zgomot.Aud iar acel marait puternic care imi face inima sa sara din piept.Astept 2 minute in care e total liniste.Deschid dulapul crezand ca lupul a plecat dar cand am deschis dulapul,primul lucru pe care l-am vazut,a fost ochii aurii ai lupului.Dau sa fug dar lupul se baga in fata mea iar eu stand lipita cu spatele la perete.Sunt moarta!!!!
✌ Marait✌
Tresar din nou,incep sa plang iar lupul maraie si mao tare.Dintr-o data lupul tacu,imi deschid ochii iar in fata mea nu mai statea lupul ci....

Suspansul e viata mea!!
Stiu,stiu...e cam mult suspans in cartea asta dar,soarta!😂

Vândută RegeluiWhere stories live. Discover now