Legată

1K 50 21
                                    

Ariana.pov
Mă simt slăbită de când mi-a administrat acea substanță.Vreau să țip,să-l înjur în toate limbile posibile dar cel mai mult vreau să fug,să fiu libera iar după să-l văd pe Harry sub gratii.Dar în acest moment toate astea sunt doar vise,nu pot nici măcar să-mi mișc un deget,parcă sunt o stană de piatră!
Harry mă bagă într-o cameră și știți ce se afla acolo?Nu,normal că nu știți.Vă spun eu,cuțite,un bici subțire,cătușe,un pat și un geam cu gratii.Acesta mă aruncă în pat el mergând până la un perete unde erau agățate niște cătușe.Le i-a și se întoarce la mine legându-mi mâinile.De ce le leagă dacă știe că nu am putere?După asta,se trântește peste mine eu plângând mai tare din cauza durerii provocate de greutatea lui.Acesta începe să-mi sărute gâtul iar după buzele.Îmi rupe bluza cu ușurință lăsându-mi sutienul la vedere.
Harry:-Ești cam îmbrăcată,nu crezi?
Îmi dă jos sutienul eu începând din nou să plâng.Dau să-mi mișc mâinile pentru ami acoperi sânii dar simt o durere insuportabilă la mâini așa că renunț.
Harry:-Ai scăpat de data asta,știi de ce?Deoarece nu vreau s-o fac chiar din prima așa că te mai las.
Acesta se ridică de pe mine ridicându-mă și pe mine din pat și ținându-mi mâinile deasupra capului meu.Harry i-a biciul de pe un scaun și începe din a îmi lovi spatele gol.
După încă 5 lovituri pe picioare,renunță și pleacă lăsându-mă singură,pe jos,pe podeaua rece și murdară.

Vândută RegeluiWhere stories live. Discover now