La mall

1.2K 59 18
                                    

Ariana.pov
Dupa o ora de suspine,m-am ridicat de pe podea si mi-am tarat picioarele pana in camera unde m-am aruncat in pat.Il iubesc prea mult!!Nu pot!Nu vreau sa-l parasesc!I-am oferit toata dragostea mea!!Nu voi renunta asa de usor!!!!
.....
Este dimineata,ora 8.Până nici soarele care imi lumineaza camera nu ma poate inveseli.Ma ridic din pat asezandu-ma pe scaunul din fata oglinzii.Se observa pe fata mea ca azi n-am dormit aproape deloc.Parul imi este ciufulit si normal ca am uitat sa-mi sterg machiajul de ieri.Ahh...imi urasc viata!
Dupa ce imi refac machiajul,ma imbrac cu o bluza scurta neagra pana la buric,blugi stramti negrii si adidasi tot negrii si era imposibil ca machiajul sa nu fie negru!Mereu cand sunt in depresie ma imbrac total in negru.Oricum,imi iau poseta neagra si cobor la parter unde o vad pe mama citind o carte de dragoste
Eu:-Ma duc cu Lorena in oras
Mama:-Cat stai?
Eu:-Stau vreo 5 ore.
Mama:-Iar esti in depresie?
Eu:-Nuuuuu!!!!
Ies din casa si imi pun castile in urechi ascultand muzica in timp ce mergeam.Pana la urma am ajuns la mall unde o vad pe Lorena la intrare.
Eu:-Hei!
Lorena:-Hei?Ce-ai patit?Ai febra?
Eu:-Nu....
Lorena:-Scuipa tot!
Eu:-M-a parasit iubitul
Lorena:-Dragoș?
Eu:-Aha...
Lorena:-De ce?
Eu:-Din cauza ca nu i-am spus ce mi s-a intamplat in trecut
Lorena:-Trebuie sa ii spui!
Eu:-Nu pot!Mă va face curva!
Lorena:-Daca te iubeste nu o sa faca asta!
Eu:-Ai dreptate,intr-un fel....
Lorena:-Hai sa ne uitam la haine
Lorena s-a bagat intr-un magazin iar eu am decis sa o astept afara.Mă asez pe un fotoliu si imi scot telefonul dar un râset cunoscut rasuna prin tot mall-ul.Imi intorc privirea si observ intr-un colt 2 persoane sarutandu-se.O fata frumusica cu parul blond pana la genunchi iar un baiat cu tatuaje pe o mana iar pe gatul lui era scris....Dragoș.....

________________________________________

Wattpad-ul are probleme graveeeee!!!Am primit o notificare cu un comentariu iar cand m-am uitat la el am vazut ca el a fost postat după-amiaza!!Ieri pe la 4 am postat un capitol iar notificarea ca am postat o aparut noaptea!!!Ce naiba s-o intamplat cu wattpad-ul?!!!

Vândută RegeluiWhere stories live. Discover now