115.

662 27 0
                                    

Z pohľadu Chloe  

Prišla som k autu a môj kufor som si dala do kufra auta. Nastúpila som na miesto spolujazdca. "Super. Vďaka chalani, že ste mi pomohli. Vážne mi to pomohlo," ironickým hlasom som predniesla. "Prepáčte, slečna," zamrmlal šofér. "Bieber, tak sa priznaj. Čo si spravil šéfkovi, že nás nechal po teba takto prísť? Tuto slečne," pozrel sa na mňa, "nechal možnosť rozhodnúť sa kedy príde." Tí dvaja sa skamošili? Tak to bude ešte "sranda". Justin má ísť ku Caige'ovi kvôli nesplateným starým dlhom či čo a nie preto, aby sa kamošil s jeho chlapmi. To už je čo za systém? 

"Tuto  slečne," ukázala som prstom na seba, "nechal možnosť, pretože tuto slečna vie, čo má kedy a ako spraviť. Lenže tuto náš Justinko na nejaké tie veci zabúda. V podstate zabúda na všetko okrem nehynúcej lásky k sebe samému," keď som skončilo svoj monológ, chalani v aute zadržiavali smiech. Justin s vodičom boli očividne nasratí. "Neber to kamarátstvo s ním," ukázala som prstom dozadu na Justina, "tak vážne. Doplatíš na to," hneď čo som to dopovedala sa na mňa hnusne pozrel. "Môžme vyraziť?" ostro sa ma opýtal. "Čakáme už len na to, kedy odpuchnete. Pretože takto spuchnutý a nasratý na celý svet nemôžte riadiť auto, jedine slúžiť ako plávacie koleso nejakému decku,"  naklonila som sa k šoférovi a chytila som ho za líca a poštípila ho za ne, ako sa to robí malým deťom. 

Chalani vzadu, okrem Justina samozrejme, sa už rehotali ako o dušu. Hneď po tom, čo som mu pustila líca silno dupol na plyn, až ma odhodilo do sedadla. "Nie je umenie mať také auto, ale vedieť na ňom jazdiť," ozvala som sa, keď som už bola pripútaná. "Umenie je rýchlosť," ozval sa nasratý na celý svet šofér. "Umenie je rýchlo vyvrcholiť a nie rýchlo jazdiť," ironicky som sa na neho uškrnula. Otočila som sa k oknu a sledovala všetky domy naokolo. 

Cestovanie ma odjakživa bavilo. A aj keď som cestovala kvôli práci, nemohla som si dovoliť chodiť navštevovať pamiatky. Vždy som musela byť na nejakom inom mieste. Viem, že som vravela, že si za každou vraždou dávam dva týždne pauzu, lenže to sa mi už nechce byť celé dni na nohách a počúvať výklady. Radšej si skočím niekde na lyžovačku alebo si vychutnávam prázdnu pláž. To je snáď ten najlepší relax, aý existuje. Z môjho premýšľania ma vytrhol mobil. Prišla mi správa. Pozrela som sa na príjemcu. Rosalie. 

S obrovskou nechuťou som otvorila správu. Ako si to predstavuješ, že len tak vypadneš aj s Bieberom z domu? Idem po teba a budeš doma sedieť na riti! No tak to určite nebudem. To nechce si okamžite vyhodí z hlavy. Nikomu nebudem robiť poskoka a ani sa nebudem hrať na poslušné dievčatko. Už niesom malé decko, aby som ju počúvala. Nerobila som to ani keď som bola malá, nie to ešte teraz. Keď ma nájdeš, som tvoja, ale ak nie, tak si zvykaj na samotu. Pá sestrička, ľúbim ťa xox. Odoslané. "Chceš si dokázať, že si chlap?" 

Prosím, nech povie, že hej. "Vám nemám potrebu nič dokazovať, slečna," došľaka! To mi to ľudia robia naschvál alebo čo? Mohli by so mnou aspoň raz v živote spolupracovať. Ale nie, oni kvôli svojej hrdosti mi odmietajú pomôcť a potom sa stane čo? Áno, správne. Vždy sa stane veľký prúser a ja to musím brať do svojich rúk. Asi by som si mala napísať na čelo tabuľku Nezachraňujem cudzie zadky. Možno by som vtedy nemusela všetkým naokolo zachraňovať rite. Prestanem všetkým pomáhať. Bad bitch is back! 

"Zastav a vystúp. Vymeníme sa miestami, keď už tak veľmi túžiš vedieť, čo je to rýchla jazda. Toto nebude umenie, bude to čistá rýchlosť. Umenie ti ukážem niekedy inokedy, keď sa mi bude chcieť," super. Buď počúvne alebo vytiahnem zbraň a bude musieť počúvnuť. Na výber mu už nedám. Buď alebo. Chlapče, svojou odpoveďou si spečatíš osud. "V poriadku, slečna," nepáči sa mu to, ale ja môžem za to, že moja sestra je taká otravná? "Justin, kým nezabudnem. Vypni si mobil a vyhoď ho von oknom. Rýchlo, prosím," pokúsila som sa o úsmev, ale vyliezla zo mňa len nejaká grimasa, ktorá sa úsmevu nepodobala ani náhodou. "Dôvod, láska, daj mi dôvod," zamával mi prstom pred očami. 

Angel Of Death (Story With Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat