Theory of happiness

24 3 0
                                    

   ramona2345 claudia2478

    Sarada era disperată. Trebuia să facă rost de bani și repede. Mama ei era bolnavă. Era în spital, tratamentul era scump, iar familia ei nu dispunea de acea sumă. Acum făcea orice pentru bani. Din fericire, ea avea o rezolvare. Era o adolescenta destul de frumoasă. Era înaltă, subțire, părul ei era negru si lung, iar ochii erau, la fel, negri. Purta haine care îi avantajau silueta si ii scoteau formele în evidență. Azi s-a îmbrăcat mai special decât de obicei. Ieri i-a venit ideea de a pune un anunț pe internet. Era dispusă chiar și să facă sex pentru bani. Orgoliul ei nici nu se putea măsura cu viața și sănătatea iubitei sale mame. La scurt timp după ce a postat anunțul, un băiat misterios a sunat-o si i-a cerut să se întâlnească azi la cafeneaua de lângă parcul din centrul orașului. Ea era curioasă. Se putea aștepta la orice. Poate acel băiat misterios se dovedea a fi un bătrân cu obiceiuri dubioase. Poate că nu era un bătrân, dar tipul are cerințe exagerate. Își făcea o mulțime de scenarii în minte. Așteptarea o omora încet. Mai de grabă, curiozitatea o omora. Era pierdută în mintea ei, printre zecile de scenarii posibile că nici nu observă faptul că cineva o bătea pe umăr. Ea a revenit la realitate si a analizat persoana din fața sa. Era un băiat înalt, cam de vârsta ei, cu părul blond și ochi albaștri. Arăta bine, iar după felul cum era îmbrăcat putea spune că familia lui, spre deosebire de a sa, avea bani.

 -  Tu ești Uchiha Sarada? întrebă el, iar vocea lui fu atât de groasă si sexy, încât Sarada simți un fior de-a lungul spinării. Alungă acest sentiment și dădu din cap aprobator.

  - Ok, spuse si se așeză în fața ei. Scuze pentru așteptare, traficul este aglomerat la ora asta, spuse, scărpinându-se în cap și zâmbind tâmp. Zâmbetul acela i se păru dragut Saradei si o făcu să rodească ușor.

 -  Nu-i nimic, spuse ea și luă meniul, îl puse în fața sa, începând să citească numele băuturilor și al prăjiturilor, că sa își ascundă roșeața.

 -  Deci, să trecem direct la subiect. Am nevoie de tine să te dai drept iubita mea pentru o perioadă.  Sarada rămase împietrită la auzul cuvintelor sale. Ea se aștepta la ce era mai rău. Răsuflă ușurată în sine și își concentră atenția asupra tipului din fața ei. Acesta nu mai spunea nimic, iar ea întrebă:

 -  Daca nu e prea nepoliticos din partea mea, as putea sa stiu de ce ai nevoie de iubită?

 -  Nu trebuie sa fii atât de formală față de mine, cred că suntem de aceeași vârstă. Câți ani ai?

 -  18, răspunse ea.

 -  Am avut dreptate, răspunse el. Și la chestia cu motivul, părinții mei vor să îmi facă o căsătorie aranjată cu cea mai buna prietena, deoarece ar prinde bine afacerii dacă am avea-o în familie. Dar eu nu o plac, si nici ea pe mine. Ca să scap, le-am spus părinților că am o iubita, iar aici vei interveni tu, spuse, arătând cu degetul spre Sarada. Tu te ridici la standardele mele, plus ca ai nevoie de bani. Deci ne putem ajuta reciproc. Ce zici? Sarada stătu puțin pe gânduri ca să analizeze situația. Totul i se părea în regulă, așa că acceptă cu naivitate propunerea acestui străin.

    Boruto îi întinse un plic. Ea îl deschise și rămase din nou șocată. Erau o grămadă de bani înăuntru, aproape câți îi trebuiau pentru tratamentul mamei sale. La început nu voia să îi ia, dar nevoia a împins-o si a acceptat banii. Nu știa că a semnat de fapt un pact cu diavolul.

 -  Ok, deci, trebuie mai întâi să ne cunoaștem mai bine, pentru că părinții mei sunt destul de suspicioși. Ii întinse o foaie de hârtie albă în fața si spuse: asta e o listă cu lucruri despre mine, ar trebui să faci si tu o listă cu lucruri despre tine. Și trebuie să faci tot ce zic eu, ca să nu dăm de bănuit. Sarada îi aproba fiecare cuvânt. Era puțin fascinata. Băiatul acesta s-a gândit la atât de multe lucruri în doar o zi. Trebuia să fie un om inteligent. Ea, din păcate, nu prea a avut timp de învățat. A început să lucreze încă de mică, deoarece ea avea 5 frați mai mici, iar familia sa si așa stătea prost cu banii. Mama lor lucra zi si noapte ca să îi poată întreține, iar tatăl lor a murit când ea era foarte mică într-un accident de mașină. Acum ca mama ei era în spital, aproape că nu mai aveau niciun venit în casă, în afară de alocațiile celor mici. Bunica lor stătea cu ei și ii susținea si ea cu modesta sa pensie, dar o parte din pensia bunicii se ducea pe medicamentele necesare bătrânei. Trebuia să facă cumva rost de bani, iar scopul scuza mijloacele. Cum a spus si la început, era dispusă chiar să își vândă corpul pentru familia ei și o va face dacă va avea ocazia. Boruto observă că aceasta nu era atenta la el. Scutură mâna în fața ei, iar ea se trezi ca dintr-o transă.

 -  La ce te gândești așa de intens, întrebă el curios.

 -  La nimic, se panică Sarada și răspunse dintr-o suflare.

 -  Ok, atunci îmi faci si tu o listă cu lucruri despre tine? întrebă el

 -  Desigur, răspunse ea. Scoase o foaie de hârtie din geantă și un pix. Acum se gândea ce sa scrie. Nu îi venea nimic în minte. Nu știa ce ar putea scrie despre ea. Stătea si se uita la foaia din fața ei. Boruto observă din nou neatenția fetei si o facu să revină cu picioarele pe pământ strigându-i numele :

 -  Sarada! Sarada! Începu să își scuture mâna în fața ei, iar acest gest o trezi la realitate.

 -  D-da, scuze, despre ce vorbeam? Întrebă ea.

 -  Trebuia să faci si tu o listă cu lucrurile care îți plac, îi reaminti tânărul.

 -  Aa, scuze, tocmai mă gândeam ce lucruri îmi plac și nu am găsit nimic, spuse ea dintr-o suflare, adică… mdah, voi face lista mai târziu, continuă ea.

 -  Ok, spuse Boruto râzând. Ești amuzantă, imi place asta.

   Sarada roși din nou la auzul complementului sau. Acest fapt i se păru drăguț lui Boruto si începu să o analizeze mai atent. Purta o cămașă roșie cu carouri negre care se lega si ii lăsa talia subțire la vedere, pantaloni negri strâmți, niște botine negre din piele neagra, părul lung, negru si drept ii atârna pe umerii micuți până deasupra fundului. Nu purta machiaj, iar naturalețea ei îl făcu pe tânărul Boruto si mai interesat de străina din fața sa. Cu adevărat, era o frumusețe de fată. Dar nici el nu era mai prejos. Purta și el o cămașă, dar a sa era gri si o lăsase descheiată la primii 3 nasturi, blugi skinny albaștri și converse negri.  Acum amândoi se analizau unul pe altul. Privirile lor au făcut contact si au rămas blocați. Se priveau foarte intens, iar distanța dintre ei se micșora încet, încet. Sarada observă acest lucru și rupse contactul vizual. Amândoi se îndepărtară și reveniră la stadiul inițial. Continuară discuția, fără ca alte momente de acest gen să se mai întâmple. Nu acum, cel puțin. Cine știe ce le rezervă viitorul? Amândoi au simțit în preajma celuilalt senzații pe care nu le-au mai simțit până acum.

ConcursuriDonde viven las historias. Descúbrelo ahora