Nu a fost să fie!

24 3 0
                                    

ramona2345 claudia2478

Scuzați dacă sunt greșeli gramaticale sau de scriere, nu am mai avut timp să le corectez.

Author's Point Of View

După ce Annie i-a trădat, Eren si prietenii lui au știut că mai există impostori printre ei. Nu își puteau da seama de ce alții ar dori să șteargă ultima pată de umanitate de pe planetă. Dar după expediția de recuperare a Zidului Maria și reușita lor de a astupa gaura creată de Titanul Blindat folosind abilitatea dobândită de Eren pe care a văzut-o si la Annie, adică solidificarea propriului corp, misterul a început să prindă contur. În beciul casei familiei Yeager au găsit ceva foarte important. Au găsit un fel de pictură cu o familie, dar detaliile erau mult prea minuțioase pentru a fi o pictură, iar pe spatele acesteia scria că acesta se numește "fotografie" și că rasa umană nu a fost exterminată complet, iar astfel au aflat că au trăit într-o minciună timp peste 100 de ani și că există oameni si in afara zidurilor. Ceilalți oameni care se puteau transforma in titani, adică Bertolt, Reiner si Titanul Bestie au fost înfrânți cu sacrificii enorme, inclusiv viața lui Erwin. Armin aproape a fost omorât când el si Eren l-au pus la pământ pe Titanul Colosal, dar Levi a făcut o alegere foarte grea si i-a salvat viața : i-a injectat o substanță care putea transforma oamenii în titani fără creier, după care Armin l-a mâncat pe Bertolt si a dobândit puterea Titanului Colosal si de a deveni un titan inteligent care își putea controla transformările. Titanul Bestie si Reiner au reusit sa scape. În curând Eren si ceilalți au ieșit în afara zidului Maria și au ajuns până la ocean, astfel împlinindu-și visul.

În afara zidurilor, situația era foarte complicată. La vest de Insula Paradisului, locul unde se aflau zidurile, oamenii erau împărțit în 2 tabere: Eldia, cei săraci și Marley, cei bogați.

Istoria spune că acum 1.800 de ani, Ymir Fritz a făcut un pact cu Diavolul si a primit puterea titanilor. Ea îi conducea pe "Subiecții lui Ymir", singurii oameni care aveau abilitatea de a se transforma in titani, care erau eldianii. După 13 ani de la primirea puterii titanilor, Ymir a murit - acesta numindu-se mai târziu "Blestemul lui Ymir" - și sufletul ei a fost împărțit în 9 titani cu abilități speciale, dar cea care se remarca cel mai tare era puterea Titanului Fondator, care îi permitea posesorului să controleze alți titani. Totuși, această abilitate putea fi trezita doar dacă posesorul era un descendent direct al lui Ymir Fritz. Cei 9 titani au format Imperiul Eldian și au declarat război Imperiului Marleyan si altor țări, reușind astfel să conducă întreg continentul. Cele 9 familii aristocrate care dețineau titanii inteligenți au pornit război, Marele Război al Titanilor. Helos, un erou marleyan legendar, a reușit să manipuleze familiile una împotriva celeilalte si așa a reușit să câștige 7 dintre cei 9 titani de partea Eldiei. După o perioadă îndelungată de timp, în anul 743, Imperiul Marleyan a preluat controlul asupra continentului, până aproape de Insula Paradisului. Atunci regele Karl Fritz a mutat cât de mulți eldiani a putut pe insulă și a folosit puterea Titanului Fondator pentru a aduna un numar imens de titani și i-a transformat în cele 3 ziduri concentrice, Maria, Rose si Sheena. Regele a amenințat că dacă cineva se va apropia de ziduri, va elibera cei 3 milioane de titani din interiorul lor și îi va anihila. A șters amintirile tuturor eldianilor si a făcut ca memoriile despre tot ce s-a întâmplat și puterile Titanului Fondator să poată fi folosite doar de un descendent direct al lui Ymir Fritz, adică doar cei din familia regală, mai târziu numindu-se familia Reiss, din care făcea parte și Historia.

După 4 ani de la recuperarea Zidului Maria, Eren s-a infiltrat în Imperiul Marleyan într-o misiune. În acești 4 ani si-a dat seama că o iubește pe Mikasa si i-a mărturisit sentimentele lui, aceasta spunându-i ca simte la fel. Așa a început relația lor, care a evoluat cu trecerea timpului. Nu voia să facă asta, deoarece o iubea prea mult pe Mikasa si voia sa fie alături de ea, să o protejeze. Dar acum Marley mai avea un inamic, si anume Insula Paradisului. Toți voiau să protejeze viața din interiorul zidurilor și nu îi vor lăsa să le ia singurele arme care i-ar putea salva de la distrugere, adică pe Eren si Armin, cei care se puteau transforma in titani. Eren si Mikasa au plănuit să se căsătorească după încheierea războiului. Acum el trăia printre eldiani si marleyani. Incepea să îi înțeleagă din ce în ce mai bine. Toți eldienii îi urau pe locuitorii insulei. Ii învinuiau pentru tot. Ei erau sclavii marleyanilor din cauza lor, din cauză că ei erau "poporul blestemat". Tara lor nu putea câștiga războiul datorită faptului că Titanul Fondator se afla la ei. Dacă Titanul Fondator s-ar afla in posesia lor, atunci tuturor le-ar fi mai bine, chiar si eldianilor. Acum înțelegea asta. Ii era milă de eldiani, de această societate necunoscută cu care nu s-a mai confruntat până acum. Între ziduri țelurile oamenilor erau aflarea a cât mai multe lucruri despre titani și trăirea unei vieți fericite. După ce Zidul Maria a fost spart, oamenii voiau doar să supraviețuiască. Acesta este o caracteristică care se întâlnește la absolut fiecare om. Toți vrem să ne trăim scurta viața fiind cât mai fericiți, deoarece alta șansă de a trăi nu avem. Acestea erau gândurile lui Eren, dar acum se concentra la misiunea lui. Trebuia sa adune cât mai multe informații din ziare, din interogații, de oriunde pentru a concepe un plan de atac. Și Armin, Mikasa, Hange, Levi si ceilalți erau infiltrați în Imperiul Marleyan. Eren nu a fost de acord ca și Mikasa sa vina aici, dar nu a mai comentat, pentru că era puțin mai aproape de el și putea să o protejeze cât mai curând. Urma o sărbătoare mare, la care gazda va fi unul din cei 9 titani. Trebuia să il înfrângă și să-l ia captiv. Doar atât știa. S-a infiltrat într-un spital, unde l-a întâlnit pe Falco, un tânăr eldian, și Eren l-a păcălit, făcându-l sa trimită scrisori "familiei sale", adică prietenilor săi, informându-i despre absolut orice afla nou. Totuși, Eren nu s-a așteptat ca Falco sa fie prieten cu Reiner. Cum băiatul îl respecta foarte mult pe Eren, i-a povestit si lui Reiner despre noul sau prieten. Acesta a fost curios si a avut un fel de presimțire rea, așa că a mers la spital să îl cunoască pe noul prieten al lui Falco. Când a ajuns acolo și l-a recunoscut, Eren a încercat disperat să se transforme în titan, dar Reiner i-o luă înainte și îl capturase. A fost dus în fața lui Zeke, Titanul Bestie, fratele lui Eren din partea tatălui.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 04, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ConcursuriWhere stories live. Discover now