37

1.5K 175 4
                                    

Yoongi kinyitotta az ajtót, hogy beengedje Jungkookot és Namjoont, mivel beszélni akartak vele egy nagyon fontos dologról. A két vendég leült a kanapéra, míg Yoongi hozott mindannyiuknak egy csésze teát. Leült melléjük, kortyolt egyet a forró italból és kíváncsian nézett barátaira, akik arcán aggodalom és csalódottság látszott. Igazából fogalma sem volt, hogy mi rosszat tehetett, hiszen amióta mind itt vannak Daeguban alig beszéltek. Jungkook és Namjoon egy szállodában laknak, amíg Yoongi a saját lakásában és saját kis stúdiójában fejezi be az utolsó két dalt. Namjoon vett egy óriási levegőt, majd hangosan kifújta és magához emelte a kapott teát, Jungkook pedig beszédre nyitotta volna száját, de Yoongi megelőzte.

- Szóval miért jöttetek? Az új album miatt? 

- Nem egészen. - rázta meg a fejét Namjoon, majd Jungkookra nézett kérve, hogy folytassa ő. 

- Yoongi hyung... az utálói profilos fogadásunk már rég véget ért és te még mindig használod. Láttuk, hogy egy rajongód oldalára írogatsz és félek, hogy esetleg lebuksz vagy elmondasz neki valami olyat, amit nem kellene. Kérlek töröld ki azt a profilt és hagyd azt a fiút. Csak egy rajongó, nem értem, miért vagy a megszállottja.

És akkor már tudta, hogy miről van szó. Meg is feledkezett arról, hogy Taehyung csak egy rajongója és semmi több. Legalábbis nem lehet semmi több. Mert meg van tiltva. Mert Yoonginak a karrierjével kell foglalkoznia és nem ilyen kis barátságokkal. Sóhajtva dőlt hátra a kanapén és meg se szólalt. Meg se tudott szólalni, mert erre nem tudott mit mondani. Igaza volt Jungkooknak, nem szabad a rajongókkal ilyen kapcsolatot ápolni, még akkor sem, ha csak barátok. De az az igazság, hogy Taehyung olyan közel nőtt a szívéhez ilyen kis idő alatt, hogy nem tudna megválni tőle olyan könnyen. Taehyung segített neki megírni azt a rengeteg számot, még akkor is, ha ő ezt nem is tudta. Annyi álmatlan éjszakája volt Yoonginak a dalszövegek miatt, de amint ráírt Taehyungra - vagy fordítva -, minden stressz és probléma elszállt, mert akkor nem volt semmi más teendője, mint vigyorogni a fiatalabb ökörségein. 

- De... én még nem akarom kitörölni azt a profilt. 

- Yoongi, muszáj lesz! Tudod, hogy ezt nem lehet. Nem barátkozhatsz a rajongóiddal. Ez meg van tiltva - folytatta Jungkook. 

- Nem is barátkozok vele, csak rám ír egyszer-kétszer, semmi több. Nem mondtam el neki személyes információkat, ne aggódjatok már ennyire. És amúgy is miért nézitek azt, hogy én mit csinálok Twitteren? Nem vagyok öt éves, nem kell szemmel tartani engem. 

- Láttuk azt a sok nyálas hozzászólást a srác képe alatt. Vagy kitörlöd saját magad azt a profilt, vagy én csinálom meg! - csattant fel Namjoon idegesen. 

- Jó, kitörlöm. Most pedig tűnés, még meg kell írnom az utolsó számot - morgott Yoongi szemét forgatva.

Felkelt a kanapéról és kirángatta barátait a lakásából és kulcsra zárta az ajtót, majd mérgesen csapódott vissza a kanapéra. Nem szereti Taehyungot, akkor mégis miért olyan nehéz nem beszélni vele. Szemöldökét összeráncolta és elővette a telefonját. Bejelentkezett az utálói profiljába és azonnal Tae profiljára kattintott, majd végignézte a képeit. Hogy szerethet valaki ennyire egy egyszerű rappert? Elmosolyodott a sok Agust D poszton és a beállítások menüpontra ment. Majdnem kitörölte a fiókot. Majdnem... 

De valahogy nem tudta magát rávenni. Olyan érzés lett volna, mintha egy egyszerű érintéssel kitörölhetne egy egész életet. Kitörölhetné Min Yoongi életét. Mert Min Yoongi tényleg utálja Agust D-t és Min Yoongi tényleg nem egy különleges, extra személyiség, ő csak egy átlagos srác, aki Daeguban született és imádja a zenét. Ha kitörli ezt a profilt, akkor kitörli vele együtt Taehyungot is, már nem mintha a hivatalos oldalával nem kereshetné meg újra, de az más. Azon nem írhat rá, nem beszélgethetnek újra. 

Az este folyamán még végignézett a régi beszélgetéseiken. Nem is olyan régiek, csak egy hónapja ismerik egymást. És az ismerik is elég erős kifejezés. Végül is tényleg csak idegenek. Nincs semmi közös bennük, túl nagy a különbség. Yoongi híres, Taehyung csak egy rajongó. Nem is illenének össze. Sóhajtva jelentkezett ki az utálói oldalról és belépett a hivatalos oldalára. 

Vissza Agust D életéhez...

𝘙𝘦𝘥𝘢𝘮𝘢𝘯𝘤𝘺Where stories live. Discover now