100

1.8K 126 7
                                    

AgustD @agustd ▪ 45p  

Életem legszebb éve 2018. Ekkor találkozhattam személyesen életem szerelmével, ekkor sikerült igazán megerősítenem barátságomat a barátaimmal, karrierem csúcspontján érzem magam és éppen tegnap volt szerencsém megismerni még három lököttet, akik nélkül már soha többé nem fogok élni. Köszönök mindent, legyen a legjobb évünk 2018! 

 Köszönök mindent, legyen a legjobb évünk 2018! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

14. du ▪ 18 Jún. 1
--------------------------------
💬94E        🔃599E        ❤︎997E         📨  

Összes hozzászólás megtekintése...

_____

Megvártam, míg lemaradok kicsit mindenitől és hátrarántottam Taehyungot és szorosan megmarkoltam kezét. Gyönyörűen mosolyogva ölelt magához és állát fejem tetejére támasztva motyogott valamit.

- Szeretlek, Yoongi! - alig értettem mit mondd, olyan nagy volt a tömeg az idióta karneválon, ahova muszáj volt eljönni, mert Jungkook együtt akart szórakozni Jiminnel és Hoseokkal. 

- Én jobban szeretlek téged, elhiszed? - nevettem fel visszafogottan. 

- Ne veszekedjünk már megint azon, hogy ki szereti jobban a másikat, a múltkor is sírás lett a vége - nevetett elválva tőlem, hogy fejét hátradobva, hasát fogva kacagjon rajtam tovább. 

Pedig ő volt az, aki azt hitte, hogy nem szeret engem, pedig  de... és emiatt sírt. 

- Jaj, hyung! - tért vissza hozzám, vállam köré helyezve karját, hogy magához szorítson - Annyira, de annyira szeretlek, hogy már élni se tudnék nélküled. Pedig amikor legelőször beszéltünk egymással, akkor kifejezetten utáltalak. Emlékszel? 

- Emlékszem, és én se bírtalak téged, ne aggódj. De nem kellett sok idő ám ahhoz, hogy beléd szeressek még úgyis, hogy csak egy kölyök voltál az interneten. 

- Akkor én mit mondjak? Engem már azzal ijesztgettek, hogy valami negyvenéves pedofil állat vagy, aki majd megerőszakol. Bíztam benne, hogy nem vagy az, de attól függetlenül féltem. És szerettelek! Nagyon nagyon szerettelek! 

- Én is téged, drágám. Teljes szívemből. 

Vége

𝘙𝘦𝘥𝘢𝘮𝘢𝘯𝘤𝘺Where stories live. Discover now