14

352 15 62
                                    

Гледна точка на Ели.

След като се отделихме от прегръдката,Ан ме попита как и кога се събрахме със Дилън.

*1 ден преди рождения ден на Ан*

Аз-хееееей момчета! Как сте?
Аз ъм....бях обещала на една приятелка....че...ъм....ще й помогна....ъм...да си искъпе маркуча....да точно това й обещах....така че....ъм...чао.

След като го казах си тръгнах от там и слязох в кухнята за да оставя шоколада(ilovekchocolate ще ме убие че съм накарала Ели да остави шоколада)след като го оставих се обърнах да си тръгна но пред мен се появи Дилън,ужас.

Дилън-хей Ели,може ли да те попитам нещо?

Аз-д-да.

Дилън-ъм чудех се дали ъм би искала да ъъммм да излезеш на среща със ъм......мен?

Аз-д-д-да,м-м-много б-бих и-искала.

Казах и сведох глава защото бузите ми бяха почервенели,усетих че Дилън се приближава и аз на момента си вдигнах главата,щом го направих той беше усмихнат до уши,той дойде и ме прегърна а аз естествено отвърнах на прегръдката,след като се отделихме той ми каза че ще ме вземе след един час и да си сложа панталони а на някоя рокля,ха той си мислел че ще сложа рокля.

След това си казахме чао и си тръгна, аз хукнах към стаята си и си избрах дрехи,след това отидох да се искъпя,след като излязох си исуших косата,сресах я и я оставих пусната,после отидох да се облека:

След това си казахме чао и си тръгна, аз хукнах към стаята си и си избрах дрехи,след това отидох да се искъпя,след като излязох си исуших косата,сресах я и я оставих пусната,после отидох да се облека:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

След това погледнах часа и видях че трябва всеки момент да е тук.

Като по часовник се звънна на вратата и аз отидох да отворя,след като отворих несъзнателно се усмихнах на гледката,Дилън в едната си ръка държеше бели рози а в другата дършеже едно малко бяло коте,ооооуууууууу.

Дилън-тези са за теб.

Аз-благодаря.

Аз взех розите и казах на Дилън да влезе,той ме последва до кухнята за да оставя розите,след като се обърнах към Дилън видях че не се справя много добре със котето защото котката го драскаше,аз се засмях и отидох да му помогна,взех котето и го оставих без проблем на земята,след това погледнах Дилън.

Дилън-изглеждаш прекрасно.

Аз-благодаря.

Дилън-ъъъъмм,да тръгваме?

Аз-да.

С Дилън излязохме от къщата и отидохме в лунапарка,след като стигнахме аз задърпах Дилън на щанда със захарен памук и той ми купи,йей.

След като взехме памука Дилън каза нещо което не очаквах.

Дилън-значи съм ти мъж а?

Аз-аз такова ъм...

Дилън-спокойно и аз мисля теб за моя жена така че сме квит и между другото исках да те питам нещо.

Преди да имам възможността да кажа нещо той ми каза да погледна небето и в този момент там видях два хеликоптера,единя носеше един плат със надпис "Ели Ривера,ще станеш ли мое гадже? 'Дилън' " а другя пускаше бели и черни рози аз не се сдържах и пуснах силзите да се стичат по бузите ми.

Дилън-моля те кажи нещо.

Аз-ДА.

След това му се метнах на врата и започнах да целувам лицето му(Ели е странна)след като се отделихме Дилън ме целуна по устните и след целувката която беше и първата ми целувка си тръгнахме от лунапарка и отидохме в неговата къща за да гледаме филми и да се тъпчем като прасета със шоколад и пуканки.

*Днес*

Аз-ииии това е.

ilovekchocolate надявам се да ти хареса😘.

Весела коледа на всички🤗😘🎄☃🎁.

Texting With Shawn Mendes(завършен)Where stories live. Discover now