36

148 9 0
                                    

Гледна точка на Ариана.

Събудих се от досадната аларма и това значеше че трябва да ставам за училище, с голямо нежелание станах и отидох да се искъпя, след като се искъпах се облякох с бели дънки и червена тениска със демонически символи на нея,щом се оправих веднага отидох на училище.

Щом стигнах видях Емили пред вратата,ъгх тя е най голямото зло сполетяло този свят, опитах се да я подмина без проижествия но тя ме спъна и аз паднах в краката на някой, бързо станах и видях че съм паднала пред Джейсън който ме гледаше странно,той ме подмина и задърпа Емили на някъде но преди това той я накара да събере распилияните ми учебници,след като тя го направи аз му благодарих макар и да му нямам доверие.

Влязох в час и си седнах на мястото,след 5 минути дойде и учителят и започнахме часа.

Джейсън се появи на следващия час,сигурно са имали интимен момент със Емили но все ми е тая,та аз дори не го познавам тоя пуяк.

Гледна точка на Джейсън.

Ако тази Емили си мисли че може да се закача с моето момиче то жестоко се лъже,оф много ми се иска да изям Емили но ако го направя може пак да се превърна в чудовището което бях а не искам Ариана да ме види като истинско чудовище, слава богу че никой освен бандата ми не знае че съм Джейсън Маккен, убивам но не ги изяждам хората,убивам ги но не със зъби и нокти а със пистолети и други неща.

Влязох в втория час защото първият час бях зает да заплашвам  Емили и след това говорих с Дакота за следващата мисия,та влязох в час и седнах до Ариана макар и тя да не ми говори още но ще оправим това.

След като свърши часът всички излязоха а Ариана беше последна и затова я върнах пак вътре и преди да е могла да каже нещо я  целунах,тя бързо реагира и се отдръпна след което ми заби един силен шамар,ауч.

Гледна точка на Ариана.

Тоя какво си мисли че прави,да не е луд че да ме целува,сега сигурно съм прихванала от бацилите му,гадост.

След междучасието влядох в класната стая  и едно непознато момиче се приближи към мен.

Тя- Здравей,аз съм Мадисън,а Ти?

Аз- Аз съм...

Директорът- Моля Ариана,Александър и Джони Мендес да дойдат в директорския кабинет,сега.

Казах на момичето името си и тръгнах към кабинета на директора,сигурно ме вика за да ме върне в десети клас защото аз така поисках но защо и момчетата вика,докато съм мислела съм стигнала и видях момчетата отвън и да си гризат ноктите на ръцете.

Аз- За какво мислите ни вика?

Джони- Може да е за това че искаш да се върнеш в десети клас и ние също решихме че искаме и затова да ни вика,кой знае?

Аз- Сега ще видим.

Влязохме вътре и седнахме срещу директора след което той започна да говори.

Директорът- Така относно това да се преместите от дванайсти в десети клас,реших че ще...

Следва продължение...

Надявам се да ви хареса,чао чао.

Texting With Shawn Mendes(завършен)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora