T W E N T Y

3.5K 106 4
                                    

Alissa.

De tranen die opkomen hou ik tegen en dan loop ik naar boven. Ik loop naar boven en veeg al de uitgelopen make up van mijn gezicht. Dan loop ik mijn kamer in om iets anders aan te trekken. Ik zie een foto lijstje met een foto van Carter en mij staan. Zonder er bij na te denken pak ik hem op en gooi hem in de prullenbak. Vuilnis hoort daar eenmaal in te zitten niet.

Dus ik kleed me om en app Celeste dan dat ik onderweg ben. Na een paar minuten parkeer ik voor haar huis en loop ik haar tuin in. Rustig klop ik aan en wacht tot iemand open doet. De deur gaat open, maar hij wordt niet geopend door Celeste. "What the hell doe jij hier Carter!?" Komt er bijna schreeuwend uit. Hij kijkt me verbaasd aan en roept vol twijfel Celeste. 

Ze komt er rennend aan en gaat naast Carter staan. "En kun je dit uitleggen!?" Zeg ik terwijl ik afkeurend naar Carter wijs. Woedend kijk ik Celeste aan die me niet zo vrolijk aankijkt. "Kun je binnen komen, dan leg ik het je uit," zegt ze zachtjes. Even staar ik haar aan en loop dan pal langs haar het huis binnen. Zo ga ik in de woonkamer staan en doe niet eens de moeite om te gaan zitten.

"Er is iets gebeurt in de tijd dat je weg was..." "Ja dat zie ik," zeg ik bot. "Kijk Alissa. Hij stond gewoon voor me klaar toen jij er niet was en hij was zo-" "Vergeet dat sweet talk Celeste! Je bent mijn vriendin, niet een meid waar ik één keer per maand mee om ga!"

"Alissa, niemand praat zo tegen Celeste. Al helemaal niet waar ik bij ben," zegt hij beschermend. "Nawhh wat schattig," zeg ik met walging in mijn stem. "Vergeet dit. Kom maar weer naar me toe wanneer hij je hart heeft gebroken."

Zo loop ik langs ze, maar wordt tegen gehouden door Carter die mijn pols vast pakt. "Je overdrijft Alissa. Kom jij maar weer naar ons toe als je kalmer bent. Dan kun je een keer je excuses aanbieden." Hoofd schuddend trek ik mijn pols uit zijn handen en ren ik zowat weer naar de auto. 

Ik geef gas en rij zo snel als ik kan weg van hier.

Greyson.

Ik drink nog een fles alcohol achter over en dans verder. Als ik me down voel ga ik altijd naar feestjes waar alcohol is... veel alcohol. Zo drink ik al een paar uur lang mijn verdriet en spijt weg. Alissa hart is nu misschien gebroken, maar de mijne ook. Ik had nooit die stomme dare aan moeten nemen en haar op een goede manier moeten leren kennen.

Nu zit ik dus ook al een paar uur met een meid die ik niet ken te dansen. Zij is dronken, ik ben dronken. Het leven kan niet beter worden. Als ze zich omdraait druk ik mijn lippen stevig op de hare wat me raar genoeg aan Alissa laat herinneren. Dus trek ik me weer terug kijk de meid verbaast aan en ren dan weg.

.................................................

Heftiggg....

XxX Ev

In love with the badboy (1&2)Where stories live. Discover now