F O R T Y O N E

541 25 2
                                    

Greyson.

Carter, Adam en de gast die blijkbaar Steven heet, zijn weg gegaan en ze hebben verder niet verteld waar heen. Het enige wat ze gezegd hebben is dat ik op Jamie moest passen. Dat is nu ook precies wat ik doe. Ik heb Peppa Big er op gezet en het lijkt alsof ze het leuk vindt, dus dat is waarschijnlijk goed. Net wanneer de volgende aflevering begint wordt de deur open geknald en komen ze alle drie binnen. Bij zich hebben ze een geblinddoekte en vastgebonden man. "Het is tijd dat Jamie haar middag dutje gaat doen," zegt Adam die de man dan direct los laat. Hij loopt naar Jamie en neemt haar mee naar haar kamer. "Wie is dat?" "Iemand die we nodig hebben voor ons plan," is het enige wat Steven zegt. 

Ik doe de capuchon van mijn trui op en kijk in Vincent zijn richting. Carter kijk me bloed serieus aan en zucht. "Hou je aan het plan en hou je stil, wees niet te opvallend en bestel geen eten." "Ja, ja ik snap het. Ga nou maar." Hij kijkt me even boos aan en loopt dan met een omweg naar Vincent toe. Na tien minuten te hebben toegekeken komen er drie mensen bij ze zitten. Het vrouwelijke persoon kijkt mijn kant op. Het is Alissa? Carter lacht om iets wat Vincent zegt en luistert dan naar Alissa. Waar gaat dit over, dat Alissa hier is? Niemand verteld mij ook iets. Ineens trekken de andere twee mannen een geweer te verschijn en ze richten hem op Carter. Alissa springt om hoog en kijkt Vincent boos aan. "Laat hem met rust! Hij heeft niets te maken met Greyson zijn verdwijning!" Vincent kijk haar op een droge manier aan en zegt even niets. Iedereen kijkt hun richting in wat betekent dat ik nu moet beginnen. Ik sta op, doe de lont van het vuurwerk aan, vervolgens gooi ik die ergens en loop ik het gebouw uit. Na een paar seconden is er een knal te horen en rent iedereen gillend weg, waaronder de werknemers. 

A/N: Oké het is redelijk simpel. Ik had geen inspiratie en heb dus maar een kort hoofdstukje geschreven zodat er tenminste een hoofdstuk komt... Een beetje laat, maar ik hoop dat iedereen een fijne kerst heeft gehad!

In love with the badboy (1&2)Where stories live. Discover now