°Suga İle Hayal Et - 11°

445 27 12
                                    

Salonda sadece sen, Suga ve J.Hope kalmıştır. Sonra J.Hope, sen ve Suga'ya iyi geceler dileyip odasına çıkar.. Suga kendinden geçmiş bir şekilde orada oturuyordur. Suga ayağa kalkar ve bir anda dengesini kaybedecek gibi olur. Bunu görünce hemen Suga'yı tutarsın.. Suga doğru düzgün yürüyemiyordur. Bu yüzden Suga'nın kolunu alıp omuzuna atarsın ve onu odasına kadar götürürsün. Odasına gelince onu yatağa yatırırsın.. Orada duran örtülerden rastgele bir örtü alıp Suga'nın üstünü örtersin. Sen tam arkanı dönmüş gidecekken Suga bileğinden tutar..

Suga: Gitme..

Sen: H-hı ?

Suga: Lütfen gitme, bu gece benimle yat..

Sen: S-suga Oppa o-olmaz..

Suga: Lütfen beni yalnız bırakma, kendimi çok kötü hissediyorum..

Sen: S-suga Opp..

Sen daha cümleni bitirmeden seni kendine doğru çeker ve yatağa düşersin. Yatağa düşer düşmez Suga sana sımsıkı sarılır ve ağlamaya başlar. Ondan zarar gelmeyeceğini sende biliyorsundur fakat yinede onunla uyuyamazsındır. Çünkü böyle birşeyi yapmak istemezsin, her ne kadar idolün bile olsa onunla yatmak gibi birşeyi yapamazsın. Ayrıca o sarhoştur. Senin aklın başında ama onun değildir. Doğru bir karar vermek zorundasındır.

Suga ağlamaya devam eder ve hala sana sımsıkı sarılıyordur. İçinden bir ses hemen Suga'yı bırakıp odana gitmeni söylüyordur ama sen içindeki o sesi dinlemezsin.. Kolunu alıp Suga'nın boynuna nazikçe dolarsın ve kafasını göğsüne yaslarsın, bir yandan da elinle Suga'nın saçlarını okşarsın..

Sen: Suga Oppa neden ağlıyorsun ?

Suga: Lütfen gitme yanımda kal, sen yanımdeyken kendimi daha iyi hissediyorum..

Sen: Tamam ben yanındayım ama eğer ağlamaya devam edersen bende ağlamaya başlayacam..

Suga: Tamam ağlamayacam ama lütfen gitme..

Sen: Tamam gitmeyecem..

Suga hala sana sımsıkı sarılıyordur, kafasıda hala göğsündedir.. Hiç kıbırdamadan sadece sana sarılıyordur. Yavaş yavaş gözyaşları dinmeye başlar..

• Aradan 20 - 30 dakika geçer..

Yavaş yavaş uykunuz gelmeye başlar çünkü saat gece 02.47'dir neredeyse gece yarısı olmuştur bile.. Suga senden ayrılamıyordur, sen de onu bu halde gördükten sonra onu bırakmak istemiyorsundur. Senin yavaş yavaş gözlerin kapanmaya başlar ve sonunda uyursun.. Suga hala uyanıktır, senin uyuduğunu fark edince de üzerine örttüğün örtüyle hem kendini hem seni örter. Sonra tekrardan sana sarılır ve uyumaya çalışır.. Sonunda Suga'da uykuya dalar. O şekilde, birbirinize sarılmış uyuyorsunuzdur..

• Aradan 6 - 7 saat geçmiştir ve artık sabah olmuştur..

Siz hala birbirinize sarılmış şekilde uyuyorsunuzdur. Üyelerin hepsi uyanmıştır ve kahvaltıyı hazırlamıştır. Jin, Suga ve seni kahvaltıya çağırmak için üst kata çıkar. İlk önce senin odana uğrar çünkü odan hemen merdivenin önündedir. Kapıyı 2 kez tıklatır ve "Uyuyor hala herhalde" düşüncesiyle odana girer. Senin odada olmadığını görür ve Suga'nın odasına doğru gider. Suga'nın kapısını da 2 kez tıklatır, kimse ses vermez. O da direk içeriye girer birde ne görsün sen ve Suga birbirinize sarılmış uyuyorsunuz. Hemen üyelerin yanına, mutfağa iner.

Jin: Heyy !! Suga ve (adın) birbirlerine sarılmış uyuyorlarr !!!

Jungkook: Jin Hyung ciddi misinn ??

Good Luck °Suga İle Hayal Et°Where stories live. Discover now