°Suga İle Hayal Et - 12°

414 21 37
                                    

Suga'nın seni yatağa çekmesiyle birlikte ikinizde yatağa düşersiniz ve Suga sana sımsıkı sarılıp seni bırakmaz. Sende ona kıyamayıp onunla yatmaya karar verirsin. İkinizde uyumaya çalışırsınız fakat sen sürekli bu yaşadıklarının gerçek olup olmadığını düşünüyorsundur.. Ve içinden: "Bence bu olanlar gerçek olamaz, en iyisi uyumak ve sabah kalkınca herşeyin rüya mı yoksa gerçek mi olduğunu anlamak.." diye geçirirsin. Resmen o kadar heyecanlısındır ki heyecandan nefes almayı unutmuş gibisindir.

Aslında bu Suga'yla beraber ilk yatışınız değildir. Suga ağladığı zaman da onu yalnız bırakamamışsındır fakat o zamanki durumla bu durum bayağı farklıdır. Herşeyin hayırlısının daha iyi olduğunu biliyorsundur ama yinede Suga'nın sevgilisi olmakta seni çok mutlu ediyordur. Dediğin gibi senin için en iyisi şimdilik uyumaktır..

Sen Suga'ya sarılırsın, Suga'da kafasını göğsüne yaslar.. Ve rahat rahat uyursunuz. Sabah olur fakat siz hala uyuyorsunuzdur. Aradan biraz süre geçtikten sonra sen uyanırsın ve Suga'ya bakarsın.. Herşeyin gerçek olduğunu kendi gözlerinle görürsün, çok mutlu olursun. Telefonuna doğru uzanırsın, telefonu açıp saate bakarsın saat 06.34'dür.. Daha çok erkendir ve neredeyse hayatında ilk defa bu kadar erken kalkmışsındır. Kalkınca nedense Suga'yı da uyandırmak istemişsindir..

• Suga'yı nazikçe yanağından öpersin ve fısıldayarak..

Sen: Aşkım ? Aşkım uyansana canım sıkılıyor..

Suga çok uykuludur. Kafasını kaldırır ve sana bakar daha sonra tekrar kafasını yastığa koyup uyumaya devam eder.

Bunu görünce inadın tutar ve Suga'yı rahat bırakmazsın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bunu görünce inadın tutar ve Suga'yı rahat bırakmazsın. Tekrar, nazikçe yanağından öpersin..

Sen: Aşkım ? Aşkım hadi uyan sabah oldu..

Suga yine kafasını kaldırır ve sana yaklaşıp yanağından öper. Sonra tekrar kafasını yastığa koyar. Uyumaya devam eder. Sen ise artık bunun yavaş yavaş oyuna dönüştüğünü düşünürsün. Tekrar onu yanağından öpersin..

Sen: Aşkıım ? Kalk hadi lütfen..

Suga tekrar kafasını kaldırıp sana bakar.. Ama bu sefer seni nazikçe dudağından öper ve kafasını yastığa koyup uyumaya devam eder. Sürekli uyuduğunu görünce gıcık olursun ve Suga'yı omuzlarından tutup kaldırmaya çalışırsın ama kaldıramazsın. Ağır olduğundan da değil, kendi uyanmak istemiyordur.
Sonunda elini Suga'nın saçlarının içine geçirirsin ve Suga'nın saçlarını karıştırmaya başlarsın.

Hala uyanmamakta ısrarcıdır. Sende yorganı Suga'nın üzerinden kaldırıp Suga'nın üzerine yatarsın ve kulağına yaklaşıp bağırırsın..

Sen: Suugaaa !! Aşkım kaaalkk sabah olduuu !!! 🌤

Suga sen onun kulağına bağırınca seni altına alır ve..

Suga: Ne istiyorsun ?

Sen: Ya aşkım çok canım sıkılıyor birşeyler yapalımm..

Good Luck °Suga İle Hayal Et°Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin