Silvestr

864 43 8
                                    

31.12.-dnešní datum. Datum,kdy si polovina státu ustřílí ruce petardama,nebo se brutálně ožere. Já ale v té polovině nejsem. Silvestr většinou trávím sám a to buď procházkou nebo čtením. Bylo půl dvanácté,když jsem vzal do ruky knihu a začal číst. Po chvíli jsem uslyšel divné zvuky z obýváku a tak jsem se tam šel podívat. Nic tam nebylo a já se vrátil zpět ke knize. Po chvíli se zvuky ozvaly znovu a tantokrát hlasitěji. Myslel jsem si,že jsem jednoduše unavený z celého dne a tak mám hlaucinace. Rozhodl jsem se,že si půjdu ven pročistit hlavu. Kráčím po tmavé ulici dál a dál od mého domova. Vstupuji na rozlehlou louku a sleduji,jestli zde neuvidím nějaké blázny s petardami,ale nikdo tu není. Louka je až nepříjemně prázdná. Náhle ucítím jak se něco pálí. Rozhlédnu se kolem,ale nic tu není. Smrad kouře se mi ale nezdá. Pomalu se rozejdu po louce,směrem k lesu. Jdu a pach kouře sílí. Náhle se rozhlédnu kolem sebe. V tu chvíli si to uvědomuji. Špatně jsem zahnul...nejsem na louce,ale na pozůstatcích budovy,kde se prý nejvíce zabíjelo. Uslyším za mnou smích,ale neotáčím se. Jsem si vědom toho,co se stane: Přijde a bodne mi dýku do zad. Ale nic takového se nestane. Jen se prostě dál směje. Ale kromě smíchu slyším ještě něco...zvuk přepalujícího se provázku. V tu chvíli lituji toho,že mě předtím nenapadlo se podívat pod mé vlastní nohy. Stojím na balíčku petard. A dřív než stihnu utéct mi vybuchují pod nohami.

Zprávy: Policie po půlnoci našla na pozůstatcích staré budovy ošklivě ohořelé tělo. Pátrala po tom,zda nenajdou nějaké stopy o tom,kdo mladíka zabil. Nenašla však žádné stopy a případ je uzavřen s výsledkem,že mladík pouze špatně odpálil petardu.

Nikdo však neví skutečný příběh. Že mladík za to nemůže. Že se tohle nestalo jen jemu. Každý roku zemře hodně lidí kvůli TOMU. Také slyšíš ten slabý děsivý smích?...

Creepypasty [CZ]Where stories live. Discover now