Sper ca imi vei sta alaturi mult timp, am nevoie de tine in viata mea.

1.1K 48 28
                                    

*din perspectiva lui Gami*

 Cristina e in coma de doua saptamani, medicii nu i-ar mai da vreo sansa ca ar putea vreodata sa revina la viata si in 5 zile este petrecerea de craciun, voiam sa fiea cea mai fericita fata de pe aceasta planeta, eram in stare sa fac totul cu si alaturi de ea dar toate astea au luat sfarsit dintr-un capriciu prost. Inca nu-mi vine sa cred ca am avut incredere in cineva strain si nu am crezut-o pe ea, cea care sta in casa mea si cea pe care am ales-o sa-mi fie iubita.

*cu doua saptamani inainte

Eram pe straziile bucurestiulșui, inca nu-mi vine sa cred ca am fost atat de idiot in cat sa cred ca una straina m-ar putea iubii doar daca o iau in casa mea si am grija de ea. Poate ca situatia ei nici macar nu e reala, poate ca a facut asta doar pentru banii mei dar parca mi-e imposibil sa cred asta, o iubesc prea mult.

Stau pe o banca in parc dar gandurile mele imi sunt intrerupte de soneria telefonului: mama.

-Vii urgent acasa in secunda asta!!

-Ce-i?

Nu a mai stat pe ganduri si mi-a inchis telefonul, am luat un uber pana la mine acasa si am vazut ca in fata blocului e o ambulanta si mama in ea.

-Mama, ce se intampla?

Dar inainte ca sa poate raspunde usiile ambulantei s-au inchis, mi-a dat toate datele spitalului si am plecat cu un uber acolo, iar atunci am aflat ca Cristina e pe cale sa moara.

*prezent

Retraiesc cu sila ficare dintre aceste clipe pentru ca stiu ca toate s-au intamplat din vina mea.

*craciunul

Astazi e 24, e ajunul, nu am chef de nici o petrecere dar nu-mi pot lasa gasca singura, daca am promis ceva atunci trebuie sa ma tin de promisiune. M-am imbracat lejer, un tricou, hanorac, blugi si niste jordani in picioare.

Ajung la cabana pe la 11, deja jumatate din ei erau beti, doua fete se dau pe langa mine dar le ignor, unda dintre ele imi da ceva de baut si apoi incep sa dansez, simt ca am multa energie, ca sunt invingator si ca pot sa fac orice, am urcat alaturi de Alina intr-o camera, Alina e o veche colega de a mea, incep sa-i dau jos tricoul si ne sarutam in continuare pana cand m-a dezbracat si pe mine si am inceput sa facem dragoste.

Am dormit pana a doua zi, dezbracati, abia pe la 11 mi-am dat seama ca cineva m-a drogat sau ceva de genul acesta si stiu si cine: Alina, nu mi-e rusine cu ce am facut la nici cei 15 ani, toti baietii din ziua de azi au facut-o.

Imi caut disperat telefonul si-l gasesc aruncat sub scari, gasesc niste apeluri nepreluate de la mama si un mesaj.

Cristina s-a stins.

Atunci inima din pieptul meu inceteaza sa mai bata pentru cateva secunde.

Iubindu-l pe Gami OsWhere stories live. Discover now